FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
24 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Jakker engros

(3469 tilbud)
Jakke med jakke uten fôr.
kr 137,73 - 19% kr 172,15 /stykke Minimumspris fra 30 dager før rabatt: kr 137,73

Jakke med jakke uten fôr.

uten grenser
Ny
Jakke
kr 46,69 /stykke

Jakke

13000 St.
Ny
Faklet jakke
kr 123,61 - 20% kr 154,51 /stykke Minimumspris fra 30 dager før rabatt: kr 123,61

Faklet jakke

uten grenser
Ny

Jakker er en essensiell del av garderoben både om vinteren og i skiftende sesonger. På vår B2B-handelsplattform finner du et bredt utvalg av kvalitets engros jakker. Vi samarbeider med leverandører fra hele verden, og tilbyr konkurransedyktige priser på forskjellige typer jakker, som sportsjakker, hverdagsjakker, vinterjakker og regnjakker. Bla gjennom vår handelsplattform for å finne produktene som passer dine forretningsbehov.

Engros jakker - perfekt for din virksomhet

Når det kommer til jakker, er det ingen bedre sted å kjøpe dem til engrospriser enn Merkandi. På vår B2B-handelsplattform er det mange utrolige tilbud med moteriktige og elegante jakker. De kommer fra kjente merker. Blant dem vil du finne produkter fra likvidering av lagre eller oppryddingssalg. Prisene deres er sterkt redusert. Du kan ikke gå glipp av det! Vi jobber med jakker leverandør fra forskjellige land, for å gi deg tilgang til et stort antall muligheter. Det er ingen tvil om at du vil kjøpe jakker her til priser som passer ditt budsjett.

Vent ikke lenger, fyll opp lageret ditt med kvalitets engros jakker og tiltrekk deg enda flere kunder enn før.

Bulk jakker - finn fantastiske tilbud på Merkandi

Leter du etter et pålitelig sted å kjøpe jakker i bulk? Merkandi er det beste alternativet for deg. Med vår plattform kan du enkelt finne leverandører som selger forskjellige typer jakker, som denimjakker, bomberjakker og skinnjakker. Du kan også kjøpe jakker for både menn og kvinner. Hver jakke er laget av materialer av høy kvalitet, noe som sikrer deres holdbarhet og beskyttelse mot harde værforhold.

Du kan enkelt kjøpe jakker på vår nettside når du oppretter en konto. Etter at du har registrert deg og logget inn, vil du kunne se kontaktinformasjonen fra jakker grossist, noe som vil tillate deg å kontakte dem direkte og diskutere detaljene i transaksjonen.

Merkandi har den ekstra fordelen ved å tilby tjenestene sine til brukere fra hele verden, uavhengig av avstand eller språkbarrierer. Vår handelsplattform er tilgjengelig på flere språk. Dette gjør kommunikasjon med grossister fra forskjellige land veldig effektiv og enkel.

Så vent ikke lenger! Bli med oss ved å registrere deg for en konto på Merkandi og utvid lageret ditt med kvalitets engros jakker. Få fantastiske tilbud og etabler forretningsforbindelser med leverandører fra hele verden! Kom i gang nå!

Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.