FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
20 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

For selgere

#1 engroshandelsplattform for selgere. Én plattform, verdensomspennende dekning. Mange verktøy og mange fordeler

Hva er Merkandi?

Merkandi er en internasjonal engroshandelsplattform som samler grossister, distributører, importører og eksportører som opererer i grossistbransjen.

Plattformen vår opererer på europeiske og globale markeder, er tilgjengelig på mange språk og lar deg raskt nå kunder som er interessert i permanent samarbeid om levering av paller eller containere med varer.

Mer enn 100 000

bruker

Mer enn 1 200

kommentarer

Mer enn 150

land i verden

Oppdag World Trade og øk salget ditt med Merkandi

Hos Merkandi forstår vi at suksessen til grossistselgere avhenger av tilgang til de beste forretningsverktøyene. Det er derfor vi har laget en plattform for selgere som tilbyr en rekke fordeler:

Reklame for tilbudene dine i hele Europa

Vi bryr oss om rekkevidden – vi plasserer produktannonsene dine på Google, i sosiale medier osv.

Flerspråklig beskrivelse av din bedrift

Vi oversetter din bedriftsbeskrivelse til alle plattformspråk

Import / eksport av CSV-, XLS-, XML-varer

Vi gir muligheten til å plassere hele kataloger av produktene dine med et enkelt museklikk.

Din bedrift i den internasjonale katalogen

Vi plasserer din bedrift på den internasjonale listen over grossister og produsenter.

Publisering av et ubegrenset antall tilbud

Vi tillater deg ubegrenset publisering av tilbud med bilder og produktlister.

Hjelp fra en personlig konsulent

Vi tilbyr deg støtte og mulighet til å rådføre deg med din rådgiver via telefon, e-post, LiveChat.

Nye, brukte, renoverte og ødelagte varer

Vi gir deg et sted å legge inn tilbud om produkter fra ulike kilder.

Én konto - hele verden

Vi plasserer tilbudene dine på alle dedikerte sider i nøkkelmarkeder, på kjøpernes morsmål.

Ingen ekstra salgsgebyrer

Du betaler kun for abonnementet, ingen skjulte gebyrer eller transaksjonsprovisjoner – hos oss maksimerer du fortjenesten.

Registrer deg i dag og begynn å selge

Bli med i gruppen på over 100 000 fornøyde brukere

Kommentarer om Merkandi

Det vil si hvordan brukerne våre vurderer oss

Fra all vår erfaring med dette nettstedet, ønsker vi å uttrykke vår tilfredshet med tjenesten, tilbakemeldinger fra kunder og støtte, annonseringsmetoder og enkelhet. Merkandi er et veldig nyttig og kraftig verktøy for engros.


Nickos Kyriakidis

Denne tjenesten tilbyr mange alternativer, det er verdt å prøve den. Du kan kommunisere godt med selgerne. Takk for denne tjenesten!


Dóra Dallos

Bare flott. Du kan bygge de rette kontaktene her og du får alltid støtte fra Merkandi-ansatte. Jeg vil alltid være glad for å samarbeide med Merkandi.


Emil Asenov

Fordeler for selgere

Hele verden til fingerspissene

På den internasjonale engroshandelsplattformen samler vi produsenter og grossister hovedsakelig fra Europa, men også fra Asia og USA. Samfunnet vårt er en voksende gruppe av produsenter, grossister, handelsformidlere, distributører og butikkeiere som tilbyr eller ønsker å kjøpe nye og brukte, pusset opp eller ødelagte varer hver dag. Vårt hovedmål er å gjøre det lettere for handelsmenn å finne pålitelige forretningspartnere, etablere kontakt med dem og til slutt gjennomføre et fruktbart samarbeid.

For brukere som er interessert i å kjøpe, tilbyr Merkandi tilgang til en internasjonal database over grossister som spesialiserer seg på salg av vanlige produkter og lagervarer - dette er engroskvanta av svært billige produkter fra produksjon og lageroverskudd, varer fra forbrukerretur, serieslutt. produkter, for eksempel sesongsalg, samt utstyr etter utstilling og etterleasing, samt varer fra avvikling av butikker, grossister, varehus og ulike industrianlegg.


Komplett og pålitelig selgerprofil

Etter å ha registrert og betalt årsabonnementet og bestått positiv verifisering utført av våre ansatte, får grossisten status som selger. Deretter har han tilgang til databasen over grossister som publiserer salgstilbud, og han har også en selgerkonto som han kan bruke til å legge ut et hvilket som helst antall annonser for varene sine.

Alle som ønsker å publisere tilbudet sitt på Merkandi er underlagt verifisering. Selgeren kan deretter presentere selskapet sitt på plattformen på mange språk, med full kontaktinformasjon: adresse, e-post, telefonnummer, lenke til den offisielle nettsiden og en beskrivelse av virksomheten. Takket være dette øker det tillit og anerkjennelse blant internasjonale kunder.


Praktisk produktsalgspanel

Hvert grossistkort inneholder informasjon som skal gjøre det enklere for kjøperen å kontakte og kjøpe produktene som selgeren tilbyr. Denne informasjonen inkluderer blant annet: leveringsformer av varer, betalingsmåter for kjøpte varer eller språk du kan kontakte grossisten i. Det intuitive og funksjonelle selgerpanelet lar deg enkelt legge til, administrere og promotere tilbud. Tilbudskvalitetsindikatoren lar deg optimere attraktiviteten til individuelle tilbud.

Ved hjelp av en funksjonell melding og bestillingsboks kan de som er interessert i å kjøpe de viste varene etablere direkte forretningskontakt med selgere og enkelt opprettholde permanente forretningsforbindelser. Merkandi tar ikke provisjon på salg, noe som betyr at grossisten genererer fortjeneste uten margin eller tilleggsgebyrer.

Registrer deg i dag og begynn å selge

Bli med i gruppen på over 100 000 fornøyde brukere

Gratis nyhetsbrev for kjøpere fra 150 land

Tilbud er det viktigste her. Både Merkandi-brukere og engrosinteresserte som har bekreftet sitt abonnement på det gratis nyhetsbrevet, informeres hver dag om nye produkter og de beste tilbudene på plattformen. Dermed blir produkter lagt ut på plattformen jevnlig presentert for tusenvis av potensielle kjøpere, noe som øker sjansen for raskt å finne en kjøper. Ved å angi utvalgte kategorier og produktgrupper når du abonnerer på nyhetsbrevet kan du motta tilbud perfekt tilpasset dine behov.

Abonnenter på det flerspråklige nyhetsbrevet får også informasjon om viktige endringer på nettsiden og kampanjer. Tilbud som presenteres på Merkandi-plattformen er synlige for alle Internett-brukere, men for å se kontaktinformasjonen til grossisten som gir tilbudet, må du registrere deg på Merkandi.


Avansert statistikk, besøk på bedriftsprofilen og tilbud

Takket være tilgang til avansert statistikk har selgeren på Merkandi innsikt i effektiviteten av tilbudene sine. Den observerer data som antall visninger av tilbud og profiler, og kan også sjekke antall følgere av profilen eller tilbudene. Trafikkanalyse lar grossisten bedre justere sin salgsstrategi.

Takket være flerspråklige produktbeskrivelser når tilbud ut til en bred gruppe kunder fra ulike land og selgeren får enda flere besøkende og har en enda større rekkevidde blant potensielle kunder. Hver dag tar et team av Merkandi-spesialister seg av salg og populariteten til grossistenes tilbud, for eksempel ved å moderere tilbud. Som bruker av plattformen kan grossisten også stole på hjelp fra den flerspråklige kundeserviceavdelingen, åpen fra mandag til fredag.

For å oppsummere, støtter Merkandi engroshandelsplattform selgere i å bygge et nettverk av forretningskontakter. Det gjør det lettere å finne pålitelige grossistkunder som er interessert i produkter fra Selgers tilbud i bransjen, og muliggjør også rask og enkel kontakt med dem og salg av produkter til konkurransedyktige markedspriser.

Merkandi i verden

Land hvor vi opererer med våre kunder

 

150 land

Vi har tilbud og brukere fra så mange som 150 land

34 domener

Vi har så mange som 34 språkversjoner av plattformen vår

Tusenvis av kjøpere

En stor gruppe mennesker som er interessert i å kjøpe

Registrer deg i dag og begynn å selge

Bli med i gruppen på over 100 000 fornøyde brukere

Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.