XMAS DEAL
-35%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Merkandi

Engroshandel uten GRENSER

Hva er Merkandi?

Merkandi er en internasjonal grossistplattform for varer som tilbys samtidig i ordinær grossistvirksomhet, men også fra utførere, produksjon og overskuddslager, avvikling av selskapet, varer som returneres til kunder m.m.

Mer enn 100 000

bruker

Mer enn 1 200

kommentarer

Mer enn 150

land i verden

Syn

Vi skaper fremtiden for engroshandel. Vi fjerner grenser, språkbarrierer og øker sikkerheten for transaksjoner. Vi skaper ett sted hvor internasjonal engroshandel blir enkel, tilgjengelig og trygg. Vi implementerer visjonen om én enkelt portal som forbinder grossister og tilbud fra hele verden, øker markedskonkurranseevnen og tilgangen til et bredere spekter av produkter, samtidig som vi sikrer muligheten for å skalere virksomheten med nye markeder og kunder.

Markeder

I september 2019 besøkte vi den internasjonale messen for IAW. Representasjon av tre medlemmer av teamet vårt var kunder og besøkende i tre dager under informasjon om våre aktiviteter og fordelene ved å bruke plattformen vår. Vi inviterer deg til å besøke følgende messer, hvor vi stiller ut regelmessig.

Merkandi IAW 2019


Språkstøtte

Vi hjelper deg med å kjøpe og selge varer til eksepsjonelle engrospriser, og vi tilbyr også kundesupport på følgende språk:


Forretningsområde

Vi opererer i følgende land:

 
Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.