FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
14 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Merkandi

Engroshandel UTEN GRENSER

Hva er Merkandi?

Merkandi er en anerkjent internasjonal grossisthandelsplattform som har koblet sammen kjøpere og grossister over hele verden i årevis. Vårt firma ble grunnlagt for å tilby fleksible og omfattende handelsløsninger til B2B- og B2C-kunder, med deres forretningssuksess i tankene.

Merkandi er ikke bare et sted hvor du kan finne et bredt utvalg av produkter i ulike kategorier, men også en plattform som lar deg enkelt etablere kontakter mellom leverandører og mottakere. Vårt firma fokuserer på åpenhet og ærlighet i kommersielle relasjoner, noe som gjør at våre kunder kan oppnå stabilitet og utvikling i sine forretningsaktiviteter.

Takket være teknologisk avanserte verktøy sikrer Merkandi effektiv ordrehåndtering, rask kommunikasjon og økt transaksjonssikkerhet. Handelsplattformen vår er et perfekt sted for gründere som ikke bare ser etter høykvalitetsprodukter, men også etter partnerskap og forretningsrelasjoner basert på gjensidig tillit og fordeler.

Mer enn 100 000

bruker

Mer enn 1 200

kommentarer

Mer enn 150

land i verden

Syn

Vi skaper fremtiden for engroshandel. Vi fjerner grenser og språkbarrierer og øker transaksjonssikkerheten. Vi skaper ett sted hvor internasjonal engroshandel blir enkel, lett tilgjengelig og trygg.

Vi implementerer visjonen om én portal som kobler sammen grossister og tilbud fra hele verden, øker markedskonkurranseevnen og tilgangen til et bredere spekter av produkter, samtidig som vi sikrer muligheten til å skalere virksomheten til nye markeder og kunder.

Visjon om fremtiden

Hos Merkandi begrenser vi oss ikke til bare å være en annen handelsplattform. Vår visjon går lenger - vi ønsker å være banebrytende for engrosrevolusjonen gjennom en innovativ tilnærming som gir verdi ikke bare til kundene våre, men også til hele bransjen.

Partnerskap og tillit

Hos Merkandi ønsker vi ikke bare å være en plattform, men også en partner som støtter kundene sine i alle faser av deres forretningsreise, fra idé til implementering. Vår visjon er basert på å bygge varige relasjoner med kunder, basert på gjensidig tillit, ærlighet og partnerskap.

Innovasjon og forbedring

Vårt mål er ikke bare å møte dagens behov, men også å forutse fremtidige trender og markedskrav. Hos Merkandi tror vi på kraften i innovasjon og kontinuerlig forbedring. Derfor leter vi hele tiden etter nye løsninger, teknologier og muligheter som gjør oss i stand til å møte fremtidens utfordringer.

Bærekraftig utvikling

Vi tror at vår visjon kan endre måten grossistbransjen oppfattes på og bidra til å skape et bedre og mer bærekraftig næringsliv. Vår visjon er ikke bare økonomisk suksess, men også en positiv innvirkning på samfunnet og miljøet vi opererer i.


Våre fordeler

Merkandi skiller seg ut i grossistmarkedet takket være sine unike fordeler og profesjonelle tilnærming. Vårt firma fokuserer på kundeservice av høy kvalitet og omfattende forretningsstøtte. Takket være vår omfattende erfaring og avanserte logistikkløsninger kan vi sikre rask og effektiv ordreoppfyllelse.

Vi utvikler hele tiden vårt tilbud for å møte kundenes forventninger. Våre gunstige samarbeidsvilkår og konkurransedyktige priser gjør oss til en pålitelig partner for mange gründere.

Stol på oss slik at vi kan hjelpe deg med å oppnå suksess i virksomheten din! Oppdag hvorfor samarbeid med oss er nøkkelen til suksess for din bedrift!

Rikt tilbud

Merkandi tilbyr et bredt utvalg av produkter fra ulike bransjer og kategorier, inkludert klær, elektronikk, husholdningsprodukter, helse og skjønnhet, biltilbehør og mange andre.

Konkurransedyktige priser

Takket være våre relasjoner med pålitelige leverandører og effektive logistikkprosesser, kan vi tilby attraktive priser, som gjør at våre kunder kan oppnå lønnsomme marginer.

Profesjonalitet

Et team av erfarne Merkandi-spesialister gir profesjonell støtte i alle ledd av samarbeidet, og sikrer kundetilfredshet.

Global tilstedeværelse

Plattformen vår tiltrekker seg kunder fra over 150 land rundt om i verden, noe som viser vår globale tilstedeværelse og evne til å betjene kunder i ulike markeder.

Tilpasning til kundens behov

Vi er fleksible og klare til å tilpasse tjenestene våre til individuelle kundebehov og preferanser, og tilbyr personlige handelsløsninger.

Teknologisk støtte

Vi har moderne verktøy og teknologier som gjør det enklere for våre kunder å finne riktig produkt, administrere bestillinger og gjennomføre avansert dataanalyse.


Våre prestasjoner

Siden oppstarten har Merkandi oppnådd mange suksesser som inkluderer:

 • Over 100 000 registrerte brukere
  Plattformen vår tiltrekker seg tusenvis av kunder som bruker våre handelstjenester.
 • Over 1 200 positive kommentarer
  Kundetillit og -tilfredshet er vår prioritet, og det er grunnen til at vi nyter anerkjennelse i form av en rekke positive meninger og anbefalinger.
 • Over 150 land rundt om i verden
  Vår globale tilstedeværelse gjør oss i stand til å betjene kunder over hele verden, noe som gjør at vi kan utvikle virksomheten vår dynamisk.
 • Over 150 000 tilbud
  Det brede utvalget av produkter tilgjengelig på plattformen vår lar kundene finne akkurat det de leter etter på ett sted.

Våre verdier

Siden oppstarten har Merkandi oppnådd mange suksesser som inkluderer:

 • Kvalitet
  Vi streber etter å gi kundene produkter av høyeste kvalitet som oppfyller deres forventninger og krav.
 • Tilpasning til kundens behov
  Plattformen vår muliggjør personlig tilpassede handelsløsninger, skreddersydd til individuelle kundebehov og preferanser.
 • Profesjonalitet
  Vi er stolte av vår ærlighet og åpenhet i alle våre aktiviteter, noe som gjør at vi kan bygge varige relasjoner basert på tillit.

Forretningsområde

Vi opererer i følgende land:

 

Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.