FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
14 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

For kjøpere

#1 engroshandelsplattform for kjøpere. De beste tilbudene på varer fra hele verden. Overlager, varer i slutten av serien og mye mer. Opptil 90% billigere

Hva er Merkandi?

Merkandi er en internasjonal grossistportal som forbinder grossistkjøpere med selgere. På Merkandi finner du en rekke produkter i store mengder fra leverandører fra hele verden. Dette er en plattform for gründere som leter etter muligheter til å kjøpe engrosvarer til de beste prisene.

Mer enn 100 000

bruker

Mer enn 1 200

kommentarer

Mer enn 150

land i verden

Oppdag engroshandelens verden med Merkandi

Hos Merkandi vet vi at suksess i engroshandel krever tilgang til de beste tilbudene og pålitelige forretningspartnere. Det er derfor vi har laget en plattform for kjøpere som tilbyr en rekke fordeler:

Ubegrenset antall forespørsler

Vi gjør det mulig å sende henvendelser til grossister uten begrensninger, via kontaktskjemaet og direkte via e-post.

Praktisk produktsøkemotor

Vi tilbyr en avansert søkemotor, takket være hvilken du raskt finner produktet du leter etter.

Praktisk kontoadministrasjonspanel, kontakter, tilbud og data

Vi tilbyr et profesjonelt kundepanel som takket være det er enkelt å håndtere meldinger, favorittgrossister eller tilbud.

PREMIUM
Tilgang til grossisters svarteliste

Vi gir PREMIUM-kunder en svarteliste over uærlige selskaper som har jukset sine kunder. Disse selskapene er ikke inkludert i Merkandis liste over grossister.

Synlig kontaktinformasjon for grossister

I våre tilbud og i grossistdatabasen presenterer vi full kontaktinformasjon til selgerne - adresse, telefonnumre, nettsideadresse.

Daglig nyhetsbrev med nye engrostilbud fra hele verden

Hver dag sender vi de siste tilbudene med varer til markedets beste priser til e-postadressen din.

PREMIUM
Tilgang til kommentarer om grossister

Vi gir PREMIUM-kunder et kommentarsystem om grossister, som lar dem lese meningene om påliteligheten til individuelle leverandører.

Tilgang til lagertilbud fra 150 land rundt om i verden med rabatter på opptil -90%

Vi lar deg nå unike tilbud for varelager fra hele Europa, Asia og USA.

Registrer deg i dag og kjøp billigere!

Bli med i gruppen på over 100 000 fornøyde brukere

Kommentarer om Merkandi

Det vil si hvordan brukerne våre vurderer oss

"(..) Vi takker Merkandi-plattformen for verdifull informasjon. Vi ønsker deg all den beste og vellykket utvikling! (...)"


Galaxy - Ostvald Volodymyr

Flott service! Gjennom Merkandi møtte jeg nye mennesker som bygger opp bedriften min igjen. Fortsett med det! Takk skal du ha !


Aurel Mutea

Rask og effektiv hjelp ved eventuelle problemer. Rask og vennlig kundeservice! Klart og brukervennlig grensesnitt!


Daniela Weigelt, Cecol GmbH

Fordeler for kjøpere

Hele verden til fingerspissene

På den internasjonale engroshandelsplattformen Merkandi samler vi produsenter og grossister hovedsakelig fra Europa, men også fra Asia og USA. Samfunnet vårt er en voksende gruppe av produsenter, grossister, handelsformidlere, distributører og butikkeiere som tilbyr eller ønsker å kjøpe nye og brukte, pusset opp eller ødelagte varer hver dag. Vårt hovedmål er å gjøre det lettere for handelsmenn å finne pålitelige forretningspartnere, etablere kontakt med dem og til slutt gjennomføre et fruktbart samarbeid.

For brukere som er interessert i å kjøpe, tilbyr Merkandi tilgang til en internasjonal database over grossister som spesialiserer seg på salg av vanlige produkter og lagervarer - dette er engroskvanta av svært billige produkter fra produksjon og lageroverskudd, varer fra forbrukerretur, serieslutt. produkter, for eksempel sesongsalg, samt utstyr etter utstilling og etterleasing, samt varer fra avvikling av butikker, grossister, varehus og ulike industrianlegg.


En omfattende database med verifiserte handelsselskaper

Etter registrering og betaling for et årsabonnement får brukeren tilgang til en omfattende kontaktdatabase over grossister (adresser, telefonnumre, firmanettsider) som selger vanlige produkter samt lager- og utsalgsvarer.

Hver grossist på Merkandi verifiseres ved å sjekke troverdigheten av våre ansatte. Takket være dette får brukere av Merkandi handelsplattform tilgang til verifiserte selskaper og øker dermed sikkerheten for transaksjoner. Alle som ønsker å publisere tilbudet sitt på Merkandi er underlagt verifisering.


Fullstendig informasjon på ett sted

Takket være plattformen slipper brukere som er interessert i å kjøpe billige produkter fra en spesifikk bransje eller vareutvalg å bruke timer på lange og ofte resultatløse søk etter grossister på nettsider. Etter å ha logget inn på Merkandi og klikket på «Engros», får de en liste over verifiserte selskaper som handler med engros-, lager- eller vanlige varer både i Europa og rundt om i verden.

Hvert grossistkort inneholder informasjon som skal gjøre det enklere for kjøperen å kontakte og kjøpe produktene som selgeren tilbyr. Denne informasjonen inkluderer blant annet: leveringsformer av varer, betalingsmåter for innkjøpte varer eller språk du kan kontakte grossisten på. PREMIUM-kontobrukere ser også meninger gitt til grossister fra andre kjøpere. Dette er en form for oppsummering av transaksjoner fra kjøpere som anbefaler eller fraråder samarbeid med en gitt grossist.

Registrer deg i dag og kjøp billigere!

Bli med i gruppen på over 100 000 fornøyde brukere

Avansert søkemotor

En oversiktlig nettsidepresentasjon og en brukervennlig søkemotor muliggjør raskt og intuitivt søk etter passende forretningspartnere og produkter. Listen kan derfor kun inkludere grossister fra det landet brukeren har valgt, for eksempel grossister fra Tyskland, grossister som kun tilbyr produkter fra en utvalgt bransje eller underbransje (f.eks. klær, barneprodukter, varer fra firmaavvikling) eller en gitt produktgruppe , for eksempel nye produkter, renoverte varer.

I søkemotoren kan du også enkelt og raskt sortere grossister etter antall tilbud de har, eller sortere tilbud etter pris eller datoen de ble lagt til. Det er også mulig å vise kun de grossistene som tilbyr varer på forespørsel. Søkeboksen er et avansert verktøy som begrenser søket etter nøkkelord, for eksempel: kjente merkevarer eller produkter.


Bredt utvalg av produkter

På handelsplattformen Merkandi har brukerne også tilgang til en oversiktlig presentasjon av tilbud organisert i kategorier og underkategorier. Nye aksjetilbud legges ut hver dag. I beskrivelsen av tilbudet oppgir grossister detaljerte data, for eksempel informasjon om pris, tilgjengelig varemengde, minsteordrebeløp, betalingsmåter og leveringsbetingelser. Takket være dette kan brukere raskt få detaljert informasjon om de billigste tilbudene på det europeiske markedet.

I tillegg tilbyr Merkandi-plattformen blant annet: skjemaer som gjør det enklere å kontakte den valgte grossisten, et personlig tilpasset nyhetsbrev med informasjon om de beste tilbudene, viktige endringer på nettsiden og kampanjer, og hjelp fra en flerspråklig kundeserviceavdeling, åpen fra mandag til fredag.

For å oppsummere støtter engroshandelsplattformen Merkandi å bygge et nettverk av forretningskontakter. Det gjør det lettere å finne pålitelige grossister som tilbyr aksjer fra bransjen som kjøper er interessert i, og muliggjør også rask og enkel kontakt med grossist og kjøp av produkter til markedets beste priser.

Merkandi i verden

Land hvor vi opererer med våre kunder

 

150 land

Vi har tilbud og brukere fra så mange som 150 land

34 domener

Vi har så mange som 34 språkversjoner av plattformen vår

Hundretusenvis av tilbud

Et utvalg av alle kategorier fra grossister fra hele verden

Registrer deg i dag og kjøp billigere!

Bli med i gruppen på over 100 000 fornøyde brukere

Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.