HAPPY SALE
-35%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

For kjøpere

Registrer en konto i dag og kjøp billigere!

Grunnleggende informasjon

Våre brukere skaper enkelt og praktisk kontakter med grossister på Merkandi, hvor de kjøper forskjellige varer opptil 60-80% billigere.

For kjøpere tilbyr Merkandi-plattformen en omfattende database med velprøvde handelsselskaper fra Tyskland, Polen, England, Østerrike, Nederland, Frankrike, Sveits, Italia, Spania, Hellas, Russland, Tsjekkia, Tyrkia og USA, Romania, Irland, India, Belgia og mange flere.

Vi utvikler kontinuerlig Merkandi-plattformen og utvider rekkevidden til nye målland, takket være at antall tilbud på nettstedet stadig vokser.


Merkandi
i tall

Mer enn 100 000

bruker

Mer enn 1 200

kommentarer

Mer enn 150

land i verden

For kjøpere betyr dette en ting - enda mer velprøvde kilder for å kjøpe varer fra alle bransjer - klær, sko, elektronisk utstyr, datamaskiner, bærbare datamaskiner, mat, drikke, kosmetikk, parfyme, husholdningskjemikalier og mange flere.

Uansett hvilket produkt du ser etter – Merkandi tilbyr en database med grossister, produsenter og distributører fra Europa og rundt om i verden, samt titusenvis av engrostilbud.

Hvordan får du dem?

Det er nok å registrere en konto på Merkandi for å nå utvalgte selskaper på få sekunder og kontakte dem for mer detaljert informasjon eller tilbud, diskutere samarbeidsdetaljer eller bestille varer.

Bli med oss ​​i dag og kjøp billigere
Registrering
Her er fordelene for kjøpere på Merkandi-portalen:
Ubegrenset antall forespørsler

Vi gjør det mulig å sende henvendelser til grossister uten begrensninger, via kontaktskjemaet og direkte via e-post.

Praktisk produktsøkemotor

Vi tilbyr en avansert søkemotor, takket være hvilken du raskt finner produktet du leter etter.

Praktisk kontoadministrasjonspanel, kontakter, tilbud og data

Vi tilbyr et profesjonelt kundepanel som takket være det er enkelt å håndtere meldinger, favorittgrossister eller tilbud.

Tilgang til grossisters svarteliste

Vi gir PREMIUM-kunder en svarteliste over uærlige selskaper som har jukset sine kunder. Disse selskapene er ikke inkludert i Merkandis liste over grossister.

Synlig kontaktinformasjon for grossister

I våre tilbud og i grossistdatabasen presenterer vi full kontaktinformasjon til selgerne - adresse, telefonnumre, nettsideadresse.

Daglig nyhetsbrev med nye engrostilbud fra hele verden

Hver dag sender vi de siste tilbudene med varer til markedets beste priser til e-postadressen din.

Tilgang til kommentarer om grossister

Vi gir PREMIUM-kunder et kommentarsystem om grossister, som lar dem lese meningene om påliteligheten til individuelle leverandører.

Tilgang til lagertilbud fra 150 land rundt om i verden med rabatter på opptil -90%

Vi lar deg nå unike tilbud for varelager fra hele Europa, Asia og USA.

Kommentarer om Merkandi

Jeg fikk raskt svar fra selskaper over hele verden og fant gode kontakter. Plattformen er veldig god for raskt å kontakte selskaper fra vårt handelsområde.

Mr. Martin

Den beste plattformen, jobber kontinuerlig med forbedringer, bryr seg om kundene. Takk for at jeg fikk jobbe på det europeiske markedet! Takk for at du har samlet oss alle på ett sted.

ALESSANDRO VENEGONI

" (...) [Jeg setter pris på at du kan finne alle typer varer, uavhengig av kategori og pris](...) «

CEKILMEFO SARL
Video om Merkandi

Vi ønsker deg velkommen til å se vår korte video der vi forklarer hvordan vår grossistplattform - Merkandi fungerer. Du vil lære hvordan du ved hjelp av portalen kan spare opptil 60-80% på kjøp av varer til din butikk.


Fordeler for kjøpere

Merkandis internasjonale grossisthandelsplattform samler grossister og produsenter hovedsakelig fra Europa, men også fra Asia og USA. Samfunnet vårt er en lukket, men voksende gruppe produsenter, grossister, handelsmenn, distributører og butikkeiere som tilbyr eller ønsker å kjøpe varer fra lager, namsmannsauksjon, overskuddsproduksjon eller salg. Hovedmålet er å gjøre det lettere for handelsmenn å finne pålitelige forretningspartnere, ta kontakt med dem og til slutt - fruktbart samarbeid.

 

For brukere som er interessert i å kjøpe, tilbyr Merkandi tilgang til en internasjonal database med grossister som spesialiserer seg på salg av blant annet aksjer - dette er grossistmengder av veldig billige produkter fra overskuddsproduksjon, aksjer, varer fra forbrukerretur, slutten av serien, aksjebeholdninger, f.eks. fra sesongbasert salg, samt utstyr etter utstillinger og utleie, samt varer fra avvikling av butikker, grossister, lager og forskjellige industrianlegg.

Merkandi-plattformen, takket være en tydelig presentasjon av produktene i katalogen og en brukervennlig søkemotor, muliggjør et raskt og intuitivt søk etter både produkter og egnede forretningspartnere.

Tilgang til kontaktinformasjon for verifiserte grossister som tilbyr aksjer. Etter å ha registrert seg på nettstedet og betalt årsabonnementet, får brukeren tilgang til en omfattende database med kontaktgrossister (adresser, telefonnumre, nettsteder og e-postadresser fra selskaper) som håndterer salg av vanlige produkter samt lager og salgsvarer. Takket være plattformen er brukere som er interessert i å kjøpe billige produkter fra en bestemt bransje eller et bestemt produktsortiment ikke tvunget til å bruke mange timer og ofte fruktløst søke etter grossister på nettsteder. Etter å ha logget inn på nettstedet vårt, etter å ha klikket på "Wholesale", vil en liste over velprøvde selskaper som handler med grossistaktier eller vanlige varer bli presentert. Hver beholdning på Merkandi er verifisert, som består i å kontrollere troverdigheten hos våre ansatte. Takket være dette kan alle brukere av Merkandi-handelsplattformen være sikre på at de kun handler med fysisk eksisterende selskaper som faktisk selger lager, butikker eller overskudd. Alle som ønsker å publisere tilbudet sitt på Merkandi, må sjekkes.

I tillegg inneholder kortet for hver grossist informasjon som tar sikte på å gjøre det lettere for kjøperen å kontakte og kjøpe produktene som selgeren tilbyr. Denne informasjonen inkluderer skjemaer for levering av varer, betalingsmåter for de kjøpte varene eller språk der du kan kontakte grossisten. PREMIUM-kontobrukere ser også meninger fra grossister fra andre kjøpere.

For enkelhets skyld har Merkandi-nettstedet også et avansert søk etter grossister. Og så bare grossister fra landet som brukeren har valgt på listen, for eksempel grossister fra Tyskland, grossister som bare tilbyr produkter fra en valgt bransje eller underindustri (grossister som tilbyr f.eks. Klær, barnevarer, varer fra avvikling av selskaper ) eller en bestemt produktgruppe som for eksempel nye produkter, oppussede varer (såkalt oppusset). Det er også mulig å vise bare grossister som tilbyr varer på forespørsel.

Tilgang til produktkatalogen, sortert i kategorier og underkategorier. Nye aksjetilbud hver dag. Takket være Merkandis handelsplattform kan brukerne få detaljert informasjon om de billigste tilbudene på det europeiske markedet innen en time. I beskrivelsen av tilbudet gir grossistene detaljert informasjon som hjelper brukerne med å ta et kjøpsbeslutning, for eksempel informasjon om prisen, mengden tilgjengelige varer, minimumsbeløpet eller om betalingsmåter og leveringsbetingelser. Denne informasjonen gjør det mulig for kjøperen å sammenligne og velge det beste tilbudet på markedet.

For å redusere risikoen for online-kjøp, tilbyr Merkandi-plattformen sine brukere tilgang til kontaktdatabasen bare for tidligere verifiserte grossister. I tillegg har nettstedet et kommentarsystem, som er en samling informasjon om grossister. Disse kommentarene er en form for transaksjonsoversikt over kjøpere som anbefaler eller fraråder samarbeid med en bestemt grossist.

Merkandi-plattformen tilbyr også kontaktskjemaer for å lette kontakten med den valgte grossisten, et nyhetsbrev med informasjon om nye tilbud, viktige endringer på nettstedet, kampanjer og assistanse fra kundeserviceavdelingen, åpent fra mandag til fredag.

Oppsummert støtter Merkandi grossistplattform for å bygge et nettverk av forretningskontakter. Dette gjør det lettere å finne pålitelige grossister som tilbyr aksjer fra bransjen av interesse for kjøperen, og muliggjør også rask og enkel kontakt med grossisten og kjøp av produkter til de beste prisene på markedet.

Bli med oss ​​i dag og kjøp billigere
Registrering
Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.