FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
2 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Merkandis historie

 • 2024

  mai 2024

  Nytt alternativ for selgere - muligheten til å legge til handelsvilkår og returrett

  Et spennende nytt alternativ for selgere lar deg legge til handelsvilkår og en returpolicy, noe som øker åpenheten og kundenes tillit betydelig! Dette gjør det enkelt å unngå misforståelser og redusere antall klager, noe som fører til større kjøpertilfredshet.

 • april 2024

  Automatisk oversettelse av lagerbeskrivelser

  Vi har implementert en ny funksjon - fra nå av vil alle grossistbeskrivelser bli oversatt til alle språk. Takket være dette vil kunder fra alle land kunne lære mer om bedriften din.

 • mars 2024

  Varsling om nye funksjoner og endringer

  Fra nå av, i hver brukers dashbord, helt øverst, vil vi vise endringer som har skjedd på Merkandi. På denne måten vil du aldri gå glipp av nye funksjoner og endringer som vi har forberedt for deg.

 • februar 2024

  Handelsvei til suksess

  Vi har publisert et kurs for nybegynnere og viderekomne grossister. Du finner all nødvendig informasjon der – fra valg av bransjen, via lagring, finansiering, salg til markedsføring. Kurset er gratis og tilgjengelig for registrerte brukere. Vi inviterer deg til å se!


  Skriv inn PIN-koden for kundeservice

  Vi har innført individuelle PIN-koder for kunder for å øke sikkerheten og lette autorisasjonen når de kontakter kundeservice. Takket være dette er verifiseringsprosessen raskere og datasikkerheten på plattformen er betydelig styrket.

 • januar 2024

  Mulighet til å logge på flere brukere til én enkelt konto

  For å lette teamarbeid innenfor spesifikke kontotyper, har vi introdusert underkontofunksjonen, takket være at for eksempel ansatte kan administrere interaksjoner med kunder mer effektivt.

  Start native push-varsler

  Vi har implementert et nytt innebygd varslingssystem som lar deg motta informasjon direkte på datamaskin- eller telefonskjermen. Etter brukergodkjennelse vil nyheter vises på enheter, noe som gir enda raskere tilgang til innholdet.

 • 2023

  desember 2023

  Mulighet til å øke tilbud når som helst

  Vi tilbyr en brukervennlig tilbudsoppdateringsmodul. Forfriskninger er helt gratis en gang hver 30. dag. Raskere oppdatering med Merkandi-poengbetaling er også tilgjengelig. Forfriskende tilbud er et enkelt og effektivt verktøy for å øke synligheten av tilbud!

 • november 2023

  Mulighet for å lage tilbud før du aktiverer salgsalternativet

  Bedriftsbekreftelsestiden avhenger av mange faktorer. Derfor kan det i noen tilfeller forlenges inntil to uker. Vi har endret vårt interne system og nå kan brukerne legge til produktutvalget sitt mens Merkandi-teamet verifiserer selskapet. Etter positiv bekreftelse vil alle tilbud automatisk publiseres.

 • oktober 2023

  Legge til informasjon til hvilke land selgeren sender + gratis frakt

  Internasjonal handel blir enklere og...billigere. Det er derfor vi har lagt til muligheten til å definere hvilke land selgeren sender til og muligheten til å definere gratis frakt til land valgt av selgeren, sammen med muligheten til å definere terskelbeløpet som gratis frakt tilbys for.

 • september 2023

  Merkandi når lysets hastighet!

  Etter over en måned med hardt arbeid kan vi skryte av at nettstedet har akselerert med så mye som 70 %. Lastetiden for siden har redusert dramatisk, noe som gjør det enda morsommere å surfe på nettstedet. Se selv.

  Seksjonen Toppsøk og nye promoterte tilbud

  Vi har implementert en ny seksjon for de mest populære søkene og med dem en rekke visuelle endringer. Disse inkluderer en ny seksjon: Ukens treff og Topptilbud fra kategorien. Merkandi har blitt mer visuelt attraktiv og enda enklere å bruke.

  Import/eksport av kunnskapsbase

  Internasjonal handel er ikke det enkleste. I tillegg kan det være tidkrevende å søke etter informasjon om handelsregler, toll osv. for hvert land. For å spare tid har vi utarbeidet et sammendrag av informasjon for de fleste land i verden slik at landegrenser slutter å være et problem i internasjonal handel.

 • august 2023

  Rapporter et tilbud

  Er produktet ikke originalt? Mangler informasjon i tilbudet? Eller kanskje prisen er utdatert? For å sikre den høyeste kvaliteten på innholdet på nettstedet gir vi våre brukere muligheten til å sende inn tilbud.

 • juli 2023

  Søkeforslag

  Vi implementerer et enklere søkesystem på nettstedet vårt. Fra nå av, når du skriver inn en setning i søkefeltet, vil systemet foreslå kategorier, de mest populære taggene og de produktene som passer best. Dette gjør det enklere å søke og finne de riktige produktene enda raskere.

  Bestille produkter

  Handel innebærer alltid kontakt med kunden. Et av de hyppigst rapporterte problemene er endeløse samtaler med kjøpere. For å redusere antall meldinger som utveksles og øke salget, innfører vi et system for bestilling av varer med kurv. Nå er bestilling enklere og mer intuitiv fra kjøpers synspunkt, og selger mottar en ordre klar for utførelse.

 • juni 2023

  Innføring av selger

  Fullstendig selgerdetaljer som betalingsmåter, fraktmetoder, åpningstider osv. bør være standard. For å sikre at hver selger har en fullstendig utfylt profil, har vi implementert selger onboarding. Fullføring av dataene vil resultere i færre unødvendige henvendelser fra kjøpere og flere interesserte.

  Ny, bedre og raskere import av tilbud

  Vi har forberedt importen av tilbud helt på nytt. Nå er den raskere, enklere og mer intuitiv å bruke. Vi håper at det økende antallet brukere som bruker denne modulen vil kunne legge til og oppdatere tilbudene sine enda enklere.

 • mai, 2023

  Offentliggjøring av tilbud - enda enklere

  Fra nå av tar vi oss av alt på Merkandi. Hver oppføring kan publiseres i bare én versjon, og vi oversetter den til alle de andre. Internasjonal handel ble akkurat enklere.

  Raskere, enklere filtre og sortering

  Vi har introdusert en rekke forbedringer av filtrene - fra nå av sorteres de etter antall eide tilbud, vi har gjort det lettere å navigere til underkategorier og hvor raskt de fungerer. I tillegg har vi implementert muligheten til å sortere tilbud etter pris og dato for tilføyelse.

 • april 2023

  Onboarding for kjøpere

  På Merkandi er tilbudene det viktigste. Vi har introdusert en onboarding-prosess som lar brukeren velge kategorier og produktgrupper som interesserer ham, og deretter motta et nyhetsbrev med tilbud som er perfekt tilpasset hans interesser.

  Fornybare abonnementer nå på Merkandi

  Vi har brukt en ny, mer praktisk måte å administrere abonnementet på. Fra nå av, for månedlige abonnementer, belastes abonnementsbeløpet automatisk inntil det kanselleres. Nå er alt enda enklere.

 • mars 2023

  Merkandis aktiviteter innen bærekraftig utvikling

  Merkandi er en plattform som i årevis har fokusert på salg av overskudd, avvikling, serieslutt osv., det vil si å forhindre sløsing av varer. For å fremme denne ideen og utdanne publikum, har vi opprettet en dedikert underside som inneholder en rapport om våre aktiviteter på dette området.

  En del av bakker med et mer relevant sett med tilbud

  Vi har gjort endringer i mekanismen som kategoriserer tilbud i aksjeseksjonen. Fra nå av vil tilbud som inneholder et sett med nøye utvalgte søkeord vises i denne delen, noe som vil redusere antallet mislykkede tilbud og øke antallet unike muligheter.

 • februar 2023

  Produktrabatter er nå her!

  Fra nå av, hver gang grossisten endrer prisen på et produkt til en lavere, vil det bli merket i tilbudet som en kampanje sammen med de nye og gamle prisene.

 • januar 2023

  Øk salget med kvalitetsindikator

  Vi har introdusert en ny funksjonalitet - en tilbudskvalitetsindikator, takket være hvilken hver selger interaktivt kan forbedre tilbudene sine og, som et resultat, → salg. Indikatoren varierer fra 0 til 100, med en score over 85 som indikerer et tilbud av høy kvalitet. Vi inviterer deg til å teste funksjonaliteten!

  Registrer kort for enklere betalinger

  Fra nå av vil hver bruker som noen gang har betalt for en tjeneste på Merkandi med et kreditt- eller debetkort ha muligheten til å velge det lagrede kortet neste gang de betaler.

  Veibeskrivelse til lageret

  Vi har introdusert et større kart i grossistprofilen, som er mer synlig og lesbart og inneholder en svært viktig endring - det har muligheten til å angi en rute. Det har aldri vært så enkelt å planlegge et besøk hos en forhandler.

 • 2022

  desember 2022

  Tilgang til grenseløse engrostilbud

  Vi har oversatt alle tilbud på nettstedet til alle tilgjengelige språk. Takket være dette vil hver bruker, uavhengig av språk eller språkversjon av Merkandi, se det samme settet med tilbud for kjøp. Flere tilbud = flere kunder for grossister!

  Forbedret meldingsmodul og svarindikatorer

  Et av nøkkelelementene i internasjonale kontakter er e-post. Vi har forbedret modulen for å gjøre den enklere å bruke, og vi introduserer også en ny funksjon - indikatorer. Vi vil fremheve selgere som svarer på alle meldinger og gjøre det så raskt som mulig.

 • november, 2022

  Merkandi tilgjengelig i 6 nye land!

  For å møte behovene til brukere og besøkende, lanserer vi Merkandi på 6 nye språk: dansk, kroatisk, norsk, estisk, finsk og slovensk. Nye land betyr nye forretningsmuligheter for både kjøpere og selgere.

 • oktober 2022

  Mobilversjonen enda enklere å bruke

  Vi har introdusert en rekke UX- og UI-forbedringer for å gjøre bruken av Merkandi på mobiltelefoner enda enklere, raskere og morsommere. I tillegg vil vi i de kommende månedene jobbe med brukerpanelet, som vil ha en direkte innvirkning på positive avslag fra nåværende kunder.

 • september 2022

  Merkandi akselererer igjen

  Vi har implementert en rekke rettelser for å få fart på plattformen. Fra fotooptimalisering, gjennom korrigeringer som gjør at utvalgte sider lastes inn opptil 60 % raskere. Det har aldri vært så raskt å bla gjennom nye tilbud.

 • august 2022

  Kunstig intelligens i aksjon

  Vi går inn i en ny æra. Vi har implementert forbedringen av tilbudstitler ved hjelp av kunstig intelligens. AI vil sørge for at titler er bedre egnet og mer attraktive for kundene

  De beste tilbudene høyere på listen

  Vi har implementert et system med høyere posisjonering av de mest populære tilbudene. Fra nå av vil de beste tilbudene være enda høyere på listene, slik at du kan nå dem enda raskere!

 • juli 2022

  Vi lager veiledninger for å gjøre bruken av Merkandi enda enklere

  Vi har laget den første veiledningen for å legge til tilbud på plattformen. I grafisk og tekstform, sammen med tips om hvordan du kan liste opp tilbud som selger. Dette er begynnelsen på en serie materialer for å gjøre bruken av plattformen vår enda enklere.

 • juni 2022

  Den nye, bedre søkemotoren er her!

  Vi har implementert en ny søkemotor som tilbyr en rekke fordeler. Det er mye raskere, gir mer skreddersydde søkeresultater, er motstandsdyktig mot typografiske feil og kan konjugere ord. Nå, takket være den nye søkemotoren, er det enda enklere å finne produktene du er interessert i!

 • mai 2022

  Vi ser etter investorer

  Merkandi-plattformen vokser seg sterkere, får nye brukere, selgere og kjøpere, og ambisjonene våre vokser i takt med deres behov. Det er derfor vi ser etter investorer som vil hjelpe oss med å akselerere implementeringen av vår visjon – engroshandel som er enkel, offentlig tilgjengelig, intuitiv, trygg og internasjonal. Vil du bli en del av denne revolusjonen?
  Skriv til oss

  Vi tar sikte på å erobre nye markeder

  Vi mener at engroshandel ikke har noen grenser. I vårt oppdrag om å koble sammen entreprenører fra hele verden, streber vi etter å forenkle internasjonal handel og tar sikte på å erobre nye markeder. Vi har lansert et pilotprogram rettet mot arabiske land, der vi presenterer plattformen for nye selgere og kjøpere. Resultatet av disse aktivitetene vil være et enda bredere marked og flere forretningspartnere for deg!

 • april 2022

  Ny kontaktkanal for alle besøkende – Live Chat

  Så langt var chat på nettstedet kun tilgjengelig for registrerte brukere og i utvalgte deler av plattformen. På grunn av det faktum at vi forstår hvor kompleks engroshandel kan være og hvor mange spørsmål som kan oppstå, starter vi en chat for alle besøkende.

  Vi tester en ny kontotype – Premium PLUS

  For å møte behovene til brukere har vi som en del av kampanjen aktivert en ny type konto som en test, som i tillegg til en rekke fordeler med PREMIUM-kontoen også har tre tjenester: Contractor Verification, Produktsøk og sertifikat for troverdighet. Dette er nok et skritt på veien for å tilpasse tjenestene våre best til kundenes behov.

  Ny Freemium-konto for selgere

  Vi har opprettet en ny kontotype for selgere - FREEMIUM. Fra nå av har nye usikre selgere muligheten til å oppdage potensialet til Merkandi uten forpliktelser.

 • mars 2022

  Nye betalingsmåter for Merkandi-tjenester

  Vi har lansert ytterligere to betalingsmåter som brukerne våre spurte om – Apple Pay og Google Pay. Disse nye, umiddelbare og enkle metodene vil fremskynde betalingsprosessen.

 • februar 2022

  Vi forbedrer kommunikasjonen

  Vi har satt oss som mål om best mulig kommunikasjon med brukerne våre.

  Denne prosessen begynner med registrering og her har vi implementert en rekke pedagogiske meldinger om Merkandi og tjenestene vi tilbyr. Dette er et lite skritt mot å forbedre plattformen vår og et stort skritt mot å forenkle budskapet, slik at plattformen blir intuitiv og transparent.

 • januar 2022

  Operasjonsavdelingen

  På grunn av de økende behovene til brukerne våre, har kundeservicekontoret blitt omgjort til driftsavdelingen.

  Vi oppretter et team av de beste ekspertene med bred kompetanse for å sikre best mulig servicekvalitet for våre kunder og deres tilfredshet. Alt dette slik at våre ansatte har større kompetanse og kan tilfredsstille det økende antallet kunder enda mer.

 • 2021

  desember 2021

  Vi introduserer en kundetilfredshetsundersøkelse

  Vi har lansert en syklisk Net Promoter Score (NPS) kundetilfredshetsundersøkelse for enda mer nøyaktig å fastslå kvaliteten på tjenestene våre og retninger for utvikling/endringer.

 • november 2021

  Vi begynner med "Pakker for bedrifter"

  Det fullstendige tilbudet av "Business Packages" er lansert, noe som har møtt stor interesse helt fra starten.

  Fordi alle liker kampanjer, og november er gunstig for dette, kjørte vi LongBlackWeekend-kampanjen, som gjorde at kundene våre kunne spare 30 % på registreringer og utvidelser. Vi kjørte LongBlackWeekend-kampanjen med utrolig suksess.

  Vi kjørte LongBlackWeekend-kampanjen med utrolig suksess.

 • oktober 2021

  Vi kommer snart til å introdusere "Bedriftspakker"

  Etter måneder med forberedelser er vi nær ved å presentere "Business Packages" for våre kunder, dvs. sett med profesjonelle tjenester som støtter engroshandel.

  For dette formålet har vi forberedt et forhåndssalg av tjenesten med en attraktiv kampanjerabatt.

 • august 2021

  Alle om alt eller hver enkelt?

  Vi forbereder å implementere en personlig tilpasset opplevelse på nettstedet, det vil si at vi lytter til behovene til den enkelte bruker og forbereder presentasjonen av kun innholdet som interesserer ham.

 • juli, 2021

  Forbedret CSV- og XML-importsystem

  Vi vet at tid er penger, og derfor har vi innført endringer i CSV- og XML-importsystemet. Nå er det enda enklere og mer intuitivt for brukeren, noe som definitivt vil forbedre kvaliteten på bruken av nettstedet.

 • mai 2021

  Ny layout, ny opplevelse på mobilversjonen

  I henhold til anbefalingene fra brukere og brukeropplevelsesspesialister har vi lansert et nytt Merkandi-nettsted. Et nytt nettstedoppsett i desktopversjonen og helt nye opplevelser i mobilversjonen er bare noen av bekvemmelighetene for brukerne våre.

 • april 2021

  Nye ledere – kundeservice og salg

  Rask utenlandsk ekspansjon og betydelig interesse tvang oss til å utvide kundeserviceavdelingen og opprette en ny salgsavdeling. En naturlig prosess var å ansette ledere til å lede de ovennevnte avdelingene.

 • mars 2021

  E-bok – En praktisk veiledning for enhver grossist

  Når kjøp og salg av varer blir mer og mer tilgjengelig, utgjør pris, kvalitet og margin en fordel fremfor konkurrentene. Vi har utarbeidet en bok som vil hjelpe deg å lære hvordan du kjøper de beste varene av høyeste kvalitet til den laveste prisen.

 • januar 2021

  Merkandi tar sikte på å erobre ytterligere 7 land

  Det er offisielt! Vi fjerner ytterligere grenser for engroshandel og åpner nye muligheter for din virksomhet. Vi går inn i 7 nye land med 7 nye språk, noe som øker antallet potensielle kunder og grossister.

 • 2020

  november 2020

  Varsling om markedsføring av tilbud

  Visste du at Merkandi promoterer utvalgte tilbud på nettstedet? Fra og med i dag, hvis du er blant personene hvis tilbud vi har promotert, vil du motta et varsel.

  Har du varene? Vi har en kjøper!

  Hvis en av våre kjøpere legger til et kjøpstilbud for produkter som er i tilbudet ditt, vil vi varsle deg på e-post! Vi lanserer et nytt nyhetsbrev som har som mål å øke salget til grossister og tilbud til kjøpere.

 • oktober 2020

  Mulighet for å dele data med selgere

  Hvis du samtykker, vil kontaktinformasjonen din være synlig for grossister som du korresponderer med. Dette vil gjøre det lettere for grossister å kontakte deg.

  Vellykket transaksjon? Be om en kommentar!

  Du er bare ett klikk unna å motta en positiv kommentar etter en vellykket transaksjon, vi gjør resten for deg!

 • september 2020

  Du vil aldri gå glipp av en mulighet igjen!

  Fra nå av kan du følge dine favorittkategorier, søk osv. Det spiller ingen rolle om du leter etter et produkt som for øyeblikket er utsolgt eller om du leter etter den beste prisen - du vil aldri gå glipp av en mulighet igjen.

  Betal kun til bekreftede kontonumre!

  Selgere har muligheten til å bekrefte bankkontoene sine. Takket være denne prosedyren øker vi sikkerheten for transaksjoner blant kjøpere. Merkandi sier stopp for kriminelle!

 • august, 2020

  Ny visuell identifikasjon og registrert varemerke

  Vi har gjort to viktige endringer i Merkandi. En av dem er den offisielle registreringen av "Merkandi"-varemerket i hele Europa. Derfor bestemte vi oss også for å oppdatere vår visuelle identifikasjon. Vi introduserer en mer moderne og enklere logo i tråd med dagens trender.

  Revolusjon i nyhetsmodulen!

  Vi har introdusert et fornyet utseende for tråder og meldinger. Fra nå av ligner det samtaler på kjente sosiale nettverkssider. I tillegg har vi også inkludert detaljert informasjon om samtalepartneren din og en liste over produktene som ble diskutert i samtalen sammen med forhåndsvisningen deres.

  Se de viktigste detaljene i tilbudet uten å gå inn!

  Når det gjelder tilbudsoppføringer, vil en boks vises som inneholder mesteparten av informasjonen som er nødvendig for å vurdere relevansen etter at du holder markøren over bildet av tilbudet du er interessert i.

 • juli 2020

  Finn raskt et tilbud som krever din spesielle oppmerksomhet

  Et tilbud som ikke oppfyller våre forskrifter om tilbudspublisering, vil merkes med et gjennomsiktig flagg i språkversjonen det ble publisert på.

  Vi øker nok en gang sikkerheten til kontoen din

  Vi sørger for at kontaktopplysningene dine ikke endres på en uautorisert måte.

  Publiserer du ditt første tilbud? Du kan stole på vår hjelp!

  Fordi vi bryr oss om selgerne våre og sikrer den høyeste kvaliteten på publiserte tilbud, vil vi gjerne gi deg de nødvendige tipsene hvis tilbudet ditt avviker fra våre standarder.

 • juni 2020

  Rediger automatiske oversettelser!

  Vi har oversatt tilbudet ditt automatisk, og du vil forbedre det? Nå er det mulig. Innholdet i automatiske oversettelser er tilgjengelig for deg på samme måte som innholdet du inkluderer i tilbudene dine.

  Enkel og rask publisering av lignende tilbud

  Selger du mange produkter som ligner på hverandre? Fra nå av trenger du ikke lenger fylle ut den samme beskrivelsen hver gang, fordi du kan kopiere den fra de andre tilbudene dine.

 • mai, 2020

  Ny innboksorganisasjon

  Mottar eller sender du mange meldinger og har problemer med å kategorisere dem? Fra nå av kan du flytte meldinger til flere tematiske kataloger.

  Aktivitetsbonus for nye selgere

  Publiser de 10 første tilbudene dine og motta en pakke med poeng som du kan bruke til å markedsføre tilbudene dine!

 • april 2020

  Sniktitt av nye tilbud i favorittene dine

  Vi har redesignet listen over favoritttilbudene dine slik at du raskt kan nå dem. Dette er nok en etterlengtet og nødvendig endring som gjør bruken av Merkandi enda mer praktisk og intuitiv.

  Nylig viste tilbud

  Du surfet på Merkandi og kom over et interessant tilbud, men... hvilket var det? Det nye panelet lar deg lagre en liste over nylig viste tilbud, slik at du aldri går glipp av de mest interessante.

 • mars 2020

  Kjøpstilbud for uregistrerte

  Fra i dag kan du legge til et kjøpstilbud uten registrering! Denne nye funksjonaliteten vil gi et større antall kjøpstilbud, og dermed større salgsmuligheter for grossister på Merkandi. Vi inviterer deg til å publisere kjøpstilbud!

  Varsler om endringer i e-postadresse og påloggingsmetode

  Sikkerhet på Merkandi er en av våre hovedprioriteringer, så fra nå av, hvis påloggingsmetoden endres (deaktivere og aktivere tofaktorpålogging) og endre e-postadressen, vil hver bruker motta et passende varsel fra oss . Ingen vil noen gang gjøre endringer på kontoen din uten din viten igjen!

 • februar 2020

  Varsler om nye grossister

  Hver dag verifiserer vi nye grossister som tilbyr interessante varer for salg. Fra i dag kan du slå på slike varsler og holde deg oppdatert med nye selgere på Merkandi.

  Vi oppfyller brukernes ønsker!

  Vi tilbyr muligheten til å oppdatere tilbud en gang hver 14. dag og angi tilbud som et "permanent tilbud". Takket være dette vil tilbudene dine automatisk bli oppdatert. Det oppdaterte tilbudet går til toppen av tilbudslisten, takket være at det vil bli mer populært igjen!

 • januar 2020

  Kampanjepakker – flere fordeler til en lavere pris.

  På grunn av mange spørsmål om denne funksjonaliteten - har vi forberedt den for deg! Fra i dag kan du markedsføre tilbudene dine mange steder for en lavere pris. Sjekk det ut i brukerpanelet i dag!

 • 2019

  desember 2019

  Vi øker sikkerheten til kontoen din.

  Vi implementerer tofaktorpålogging, som vil øke sikkerheten til Merkandi-kontoen din betydelig. Takket være at tofaktorpålogging er satt som standard på brukerkontoer, er Merkandi en av sikkerhetslederne i grossistmarkedet.

 • november, 2019

  Oversettelse av alle tilbud - tilbud i alle språkversjoner

  Fra nå av kan du finne praktisk talt alle tilbud på alle språk. Vi har oversatt dem for våre brukere for å eliminere språkbarrierer og gi alle tilgang til en enda større katalog med tilbud til de mest attraktive prisene!

  Seksjon med de beste tilbudene og grossistene

  Har du noen gang lurt på hvilke tilbud og grossister som er mest populære? Vi har nettopp opprettet en seksjon der du kan spore en slik rangering. Du kan bruke denne informasjonen til å skreddersy sortimentet ditt til kundenes behov og for å bedre forstå markedstrender.

  Informasjon om det modererte tilbudet

  Visste du allerede at teamet vårt modererer annonsene dine daglig for å øke appellen, rekkevidden og søkerangeringen? Fra i dag, i brukerpanelet ditt, vil du kunne se hvilke av tilbudene dine som er moderert og hvilke som fortsatt står i køen og venter på redigering.

  Varsel om avslutning av kampanjer

  Fra nå av, etter at muligheten til å markere tilbudet ditt utløper, vil du motta et varsel med informasjon om effektene og muligheten for utvidelse.

 • Oktober, 2019

  Nye varslingsalternativer og -innstillinger

  For mange varsler? Eller vil du endre varslingskanal? Fra nå av kan du velge mellom push-varsler / e-postvarsler og erklære hvilke varsler du vil motta.

  Vi legger til flere valutaer!

  På grunn av mange forespørsler lanserer vi nye valutaer der du kan betale for Merkandi-tjenester: DKK, NOK, RON og SEK. Flere valutaer betyr flere muligheter.

 • september, 2019

  Merkandi på den internasjonale IAW-messen i Köln!

  Under IAW, en av de viktigste grossistmessene i Europa, ble standen vår besøkt av mange av våre nåværende brukere, samt mange gründere fra hele Europa. Det var mange inntrykk, vi fikk ny erfaring og hørte mange varme ord fra kunder.

  Ny betalingsmåte er nå tilgjengelig!

  Vi oppfyller dine behov. Fra nå av kan du betale for våre tjenester i UAH, RUB-valutaer og i form av en lokal betaling. Спасибо!

  Vi gjør oss klare for flotte kampanjer

  Rabattkoder har ankommet Merkandi. Fra nå av vil vi lage kampanjer for deg, takket være hvilke du vil kunne spare ved å kjøpe Merkandi

  s tjenester

 • august, 2019

  Velg hvem du sender en melding til

  Du kan bestemme hvem du skal sende en forespørsel til om varene som er oppført i utklippstavlen.

  Ekstra varslingskanal

  Mulighet for å sende varsler via Facebook Messenger.

 • juli 2019

  De beste tilbudene høyere på listen!

  Vi har introdusert en innovativ algoritme som øker plasseringene til de beste tilbudene. Følgende er tatt i betraktning: tilbudets popularitet, antall henvendelser, tilbudskvalitet og selgers poengsum. Fra nå av blir det enda enklere å finne de beste tilbudene!

 • juni 2019

  Betal for Merkandi-tjenester i din valuta

  Vi har introdusert muligheten til å velge betalingsvaluta for tjenester på Merkandi. Fra nå av velger du valutaen du vil betale oss i.

  Priskonverteringer i hvert tilbud

  Du vet ikke valutakursen mellom pund og dollar? Eller kanskje du ikke vil telle? For enkelhets skyld har vi innført valutaomregninger i tilbudene slik at du ikke lenger trenger å telle og lure på om tilbudet er attraktivt for deg!

  Vi lanserer den belgiske versjonen.

  Belgio, her kommer vi! Vi lanserer den belgiske versjonen på merkandi.be med standardspråket: nederlandsk. Nytt land, nye muligheter!

 • mai, 2019

  Kjøpstilbud

  Vi har lansert en ny seksjon der du kan legge ut en annonse om produktet du leter etter. Vi er sikre på at en grossist som tilbyr varene du leter etter til den beste prisen på et øyeblikk vil være interessert i det.

  Minste bestillingsverdi, nå pris

  Inntil nå har minimumsordre alltid vært spesifisert i kvantitativ form. Fra nå av kan du også angi dem i beløp. Det er et nikk til grossister og mangfoldet av måter å drive forretning på.

  Vi erobrer et annet kontinent.

  Merkandi er først og fremst en internasjonal plattform. I dag lanserer vi den australske versjonen, og åpner dermed nye muligheter for brukerne våre. Handel uten grenser er lett tilgjengelig.

 • Mars, 2019

  Vi fant veien til India.

  Vi bremser ikke! En ny språkversjon for en voksende gruppe kjøpere og grossister fra India er nå tilgjengelig.

  Velkommen til den grønne øya.

  Vi bremser ikke! En ny språkversjon for en voksende gruppe kjøpere og grossister fra Irland er nå tilgjengelig.

  Bună dimineața! Vi lanserer den rumenske versjonen.

  Vi bremser ikke! En ny språkversjon for en voksende gruppe kjøpere og grossister fra Romania er nå tilgjengelig.

  Separasjon av seksjoner med aksjetilbud.

  Merkandi er markedsleder innen likvidasjonsvarer, overskudd, end-of-series, etc. For å gjøre det enda enklere for deg å få tilgang til denne typen tilbud, har vi delt dem inn i en spesiell seksjon. Sjekk!

  Tid er penger.

  Vi fremskynder nettstedet vårt slik at du kan finne de beste varene raskere. Sideinnlastingstiden har forbedret seg betydelig.

 • februar 2019

  Tradisjonell overføring

  Du kan betale med tradisjonell bankoverføring for tjenestene våre til en bankkonto som er tilgjengelig i ditt land.

  Ny tjeneste – produktsøk

  Det er ikke lett å lete etter varer, og pris, varetype, kvalitet og andre funksjoner er avgjørende for lønnsomheten. Finner du ikke interessante tilbud? Fra i dag kan vi finne dem for deg!

  Nye produktvarsler

  Forsvant tilbudet under nesen din? Vil du unngå dette i fremtiden? Fra nå av kan du følge utvalgte kategorier, søk og grossistprofiler, og vi vil informere deg om det dukker opp nye varer der.

 • januar 2019

  Informasjon om nye uleste meldinger

  Du vil ikke lenger gå glipp av meldinger fra entreprenører! Vi har forbedret måten vi varsler deg om uleste meldinger.

  Internt meldingssystem

  Har du mistet meldingstråden mens du korresponderte med leverandøren din direkte via e-post? Aldri igjen! I hver e-post vil vi legge ved all korrespondanse i kronologisk rekkefølge.

  Endring av spesialtilbudssonen

  Vi har fullstendig skilt nettlesingsspesialtilbud fra klassiske salgstilbud på Merkandi. Du vil være sikker på at tilbudet du ser på er beregnet på den valgte gruppen av mottakere.

  Endring av produktbildepresentasjon

  Fra nå av vil bildene dine være perfekt innrammet, uavhengig av deres faktiske størrelse.

 • 2018

  november 2018

  Søkemotor

  Vi har forbedret effektiviteten og søkehastigheten til søkemotoren vår. Fra nå av blir det enda enklere å finne varene du er interessert i.

  Produktbekreftelse

  Du kan bestille kontroll av varer utført direkte på grossistens lager. Vår spesialist vil sjekke det for deg og sende deg en inspeksjonsrapport. Dette vil øke sikkerheten for kjøpet ditt.

  Vi øker lesbarheten til fremhevede tilbud

  Utvalgte tilbud får et nytt utseende, takket være at de vil skille seg bedre ut fra andre, noe som øker salgspotensialet.

  Vi forbedrer nettstedets utseende på mobile enheter

  For å gi brukerne våre enda større komfort ved å bruke Merkandi, har vi gjort en rekke rettelser i mobilversjonen av plattformen. Takket være dette blir det enda enklere og mer praktisk å betjene nettstedet fra mobile enheter.

 • oktober 2018

  Vi lanserer en spesialtilbudssone

  Vi lanserer en ny, unik seksjon for spesialtilbud. Den inneholder både de mest fordelaktige tilbudene for salg av varer, så vel som de som ikke kan være offentlig tilgjengelige.

 • juli 2018

  Goedemorgen! Vi lanserer den nederlandske versjonen

  Vi senker ikke farten! En ny språkversjon for den voksende gruppen av kjøpere og grossister fra Nederland er nå tilgjengelig.

 • mai, 2018

  Enda raskere, enda bedre Merkandi

  Et helt år med arbeid viet til plattformoptimalisering. Alt fungerer raskere, mer effektivt og sikrere.

 • 2016

  juli 2016

  Vi har en ny filial!

  Vi er stolte over utviklingen vår og åpner en filial i Wrocław. Nye mennesker – nye muligheter!

 • mars 2016

  To nye språkversjoner er hos oss

  Tyrkiske og tsjekkiske versjoner er de nyeste språkversjonene av plattformen vår, som vokser i styrke og popularitet.

 • 2015

  august, 2015

  Merkandi ser enda bedre ut!

  Et renere utseende, navigasjonsforbedringer, et vennligere brukergrensesnitt og mye mer.

 • juli 2015

  Vi lanserer nye versjoner for to land

  For innbyggere i Østerrike og Sveits har vi laget separate versjoner av Merkandi, basert på tysk.

 • 2014

  august 2014

  Buona giornata! Den italienske språkversjonen av Merkandi er nå tilgjengelig!

 • År 2014

  Forskere beviser at til og med... aper handler.

 • 2013

  November 2013

  Den greske språkversjonen debuterer og resultatene våre blir bedre og bedre!

 • juni 2013

  Vi utvikler oss hele tiden - vi lanserer en spanskspråklig versjon!

 • April 2013

  Bare i Kina handler 242 millioner mennesker på nettet!

 • År 2013

  I følge uavhengige rapporter står e-handel allerede for omtrent 30 % av handelen på verdensbasis.

 • 2011

  År 2011

  Merkandi har flere og flere kunder fra utenfor Europa!

 • Januar, 2011

  Lansering av den franske versjonen av plattformen på retourware24.fr (merkandi.fr).

 • 2010

  november, 2010

  For første gang i historien registrerer vi 1 000 000 besøk på plattformen på en måned!

 • oktober, 2010

  Endre grafikken på nettstedet og introdusere nye funksjoner.

 • 2009

  november, 2009

  Lanserer den engelske versjonen

  Ny språkversjon på retourware24.com (merkandi.com og merkandi.co.uk). Internasjonal ekspansjon fortsetter.

 • oktober, 2009

  Tysk versjon lansert

  Ny språkversjon på retourware24.de (merkandi.de). Vi begynner å utvide til tysktalende markeder.

 • 2008

  november, 2008

  Lansering av Retourware24.pl-plattformen (dagens Merkandi.pl) i Polen. Vi skiller oss ut for brukerverifisering og lagervarer.

 • Wcześniej

  1995 - 2010

  Det dukker opp flere og flere svindlere på Internett. Mer kunnskapsrike handelsmenn velger pålitelige brukerverifiseringsportaler.

 • 1970 - 1980

  Datamaskiner er i ferd med å bli et viktig verktøy i internasjonal handel.

 • 1979

  Michael Aldrich finner opp netthandel.

 • 1290-1900

  Handel åpner asiatiske land og Afrika for verden og er også i ferd med å bli hovedårsaken til dynamisk sivilisasjonsfremgang.

 • Antikk

  Silkeveien blir skapt, handel bringer øst og vest nærmere.

 • XIX århundre fvt

  Silkeveien blir skapt, handel bringer øst og vest nærmere.

Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.