FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
25 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Opprett kontakter med grossister fra hele Europa!

Grossistbase på Merkandi
Ekte engros!

Vi er en B2B-handelsplattform som samler grossister og kjøpere fra Europa. Takket være vår omfattende grossistdatabase får du tilgang til informasjon om selskaper som tilbyr varer fra lagre, namsmannauksjoner, overskuddsproduksjon eller salg.

Pristilbud hver dag! Takket være Merkandi har du muligheten til å motta nyhetsbrev hver dag eller uke der du finner informasjon om nye produkter publisert av grossister som markedsfører varene sine på nettstedet vårt.

Vår plattform gir muligheten til å kjøpe varer fra de største produsentene, alt for en liten del av grossistprisen. Fra designerklær fra avvikling av butikker (originale produkter med full verdi), til varer fra lager, retur (den såkalte Retour Ware), og slutter med utstyr for hele lager og produksjonsanlegg fra avvikling og namsmannsdrift.


Profesjonell katalog over grossister
Grossister fra hele Europa. Og ikke bare det!
Kontakt uten mellomledd

Produsenter, leverandører, distributører, grossister osv. På ett sted. Introdusert på en intuitiv måte, slik at du kan kontakte hvem som helst på kort tid


Grossister fra over 70 europeiske land samt USA, Afrika og Latin-Amerika. Ikke begrens deg selv, kjøp til de laveste prisene og ikke gi konkurrentene dine en sjanse


Kontaktinformasjon direkte til grossister. Ikke flere telefonseglere som venter på svar. Kjøp varer direkte fra kilden!


Verifiserte grossister fra 150 land
Bare bekreftede grossister

Før du til og med legger til et tilbud, må alle grossister godkjenne bekreftelsen vår. Alt for din sikkerhet - slik at du kan være sikker på at du kjøper fra pålitelige selskaper.

Varer under 10% av verdien

Bare på Merkandi finner du unike tilbud fra grossister som selger varer til og med under 10% av verdien. Dette er et stort inntjeningspotensial for deg, så ikke kom foran deg selv.

Meninger om grossister Premium

Premium-kontoen gir deg en ekstra mulighet til å sjekke andre brukeres meninger om grossister. Liker du å handle trygt? Sjekk andres anmeldelser før du kjøper!

Ubegrenset antall kontakter

Den eneste begrensningen er din tid. Kontakt alle grossister uten begrensninger!

Grossister med varer du ikke finner andre steder.

Kontakt grossister som ikke publiserer varene sine hvor som helst og kun selger stasjonære. Disse tilbudene finner du ikke noe sted på internett!

Svarteliste over grossister Premium

Bruker du andre nettsteder? Ikke la deg lure. Når du har tilgang til svartelisten vår, kan du sjekke om en bestemt grossist er pålitelig.

Begynn å kjøpe internasjonalt til de laveste prisene!

Logg inn Registrere
Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.