FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
15 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Engros paraplyer

(24 tilbud)
Ryggsekk COOL
kr 63,77 /stykke
Pris for forhandling

Ryggsekk COOL

uten grenser
Ny

Regnvær kan ofte komme uanmeldt, og i slike tilfeller er det essensielt med en paraply av god kvalitet. Dette praktiske tilbehøret, i tillegg til å utføre sin grunnleggende funksjon, kan også være et originalt og stilfullt element i antrekket ditt. På Merkandi finner du engros paraplyer til sterkt reduserte priser. For forhandlere representerer dette en unik mulighet til å berike deres sortiment med kvalitetsprodukter og møte kundenes behov.

Engros paraplyer - enkelt og økonomisk kjøp

Ønsker du å spare både tid og penger ved kjøp av paraplyer? Da bør du benytte deg av tilbudene hos Merkandi. På vår B2B-handelsplattform finner du attraktive tilbud på produkter i bulk fra hele verden. Disse produktene kommer hovedsakelig fra likvidasjonssalg eller kundreturer, noe som betyr at prisene er svært attraktive. Dette gir deg muligheten til å øke fortjenesten din, redusere utgifter og tiltrekke deg nye kunder på en enkel måte. 

Kjøp rimelige paraplyer engros, uten å bekymre deg for språkbarrierer eller avstanden som skiller deg fra leverandøren. Merkandi har gjort det enkelt å etablere relasjoner med leverandører, og å gjøre kjøp på en rask og praktisk måte. Sjekk ut vårt brede utvalg av engros paraplyer i mange forskjellige farger og mønstre. Velg de som passer best til din forretningsstrategi og nøl ikke med å gjøre ditt kjøp.

Engroskjøp av paraplyer - et bredt spekter av leverandører

For å gjennomføre et kjøp, er det nødvendig å opprette en konto på vår handelsplattform. Når kontoen er opprettet, får du tilgang til kontaktinformasjonen til grossistene som tilbyr paraplyer i store kvanta. Du kan da ta direkte kontakt med dem og diskutere detaljene rundt transaksjonen. Det er så enkelt som det!

På Merkandi finner du kun tilbud fra pålitelige leverandører. Hvert eneste medlem er bekreftet av teamet vårt for å sikre en trygg transaksjon for begge parter. Dette er en fantastisk mulighet til å knytte nye forretningsbånd og utvide ditt nettverk av kontakter. Dra fordel av rimelige engrosparaplyer og øk fortjenesten din.

Ikke nøl et sekund lenger! Registrer deg på Merkandi og utforsk de mange engrostilbudene på paraplyer. Sørg for at sortimentet ditt er komplett og variert ved hjelp av de unike produktene vi har tilgjengelig på plattformen vår. Vi inviterer deg til å bli med oss!

Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.