FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
24 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Fjernkontroll via smarttelefon - 2200W - Egnet for miljøer opp til 46 m2 - Konstant temperatur mellom 16-28ºC - Innebygd skjerm - IPX4 vanntett
Rask oppvarming av rommene med 2200W
For å være mer presis, Xiaomi Mi Smart Space Heater 1S er en smart elektrisk varmeapparat med aluminiumsfolie og 72 oppvarmede elementer. Dette gjør den perfekt for oppvarming av rom på opptil 46 m2. Og takket være den høye varmeavledningseffekten på opptil 2200W, vil den gjøre det raskt.
Stille drift og naturlig luftoppvarming
En annen fordel med denne radiatoren er at den ikke har noen vifter, så den varmer luften naturlig, uten å tørke den ut og uten å flytte partikler som kan forverre allergisymptomer, og utføre en roligere operasjon. I stedet bruker Xiaomi Mi Smart Space Heater 1S et nettverksbasert, honeycomb-lignende ledningssystem som styrer luftstrømmen til overflaten.
Konstant temperatur mellom 16-28ºC
Velg temperaturen du ønsker mellom 16 og 28 grader og slapp av, Mi Smart Space Heater 1S gjør resten. Takket være den integrerte dobbelttemperatursensoren opprettholder Xiaomi 1S-varmeren en konstant temperatur når den forhåndsinnstilte verdien er nådd.
Fjernkontroll fra smarttelefon
Og her er den smarte delen! Koble Mi Smart Space Heater 1S-radiatoren via Wi-Fi og Mi Home-appen og kontroller den fra smarttelefonen din hvor som helst. Slå den på når du forlater jobben, slik at når du kommer hjem, er rommet allerede varmt; skru temperaturen opp eller ned uten å bevege deg fra sofaen eller sengen, etc...
Berøringsskjerm kontroll
Selv om du ikke vil bruke telefonen, trenger du heller ikke det. Xiaomi Mi Smart Space Heater har også en stor skjerm med tre nivåer av lysstyrke og berøringskontroll, slik at du kan stille inn temperatur og strøm derfra.
En grundig design som er typisk for Xiaomi
Det som skiller Mi Smart Space Heater S fra resten av varmeovnene i denne prisklassen er oppmerksomheten på detaljer. Til å begynne med er alle kanter og hjørner avrundet, for å unngå skader fra slag; og beina er sklisikre. I tillegg vil den være veldig enkel å transportere og lagre takket være den lette vekten på 6 kg og sidegrepene. Og selvfølgelig vil den være helt brukbar på badet takket være den IPX4-sertifiserte vanntettingen.
* Denne Xiaomi-enheten synkroniseres med den europeiske serveren
Spesifikasjoner:

Generelle parametere

merke: Xiaomi
Produkt: Smart Heater
navn: Mi Smart Space Heater
Modell: 1S (DNQZNB05ZM)

Tekniske parametere

Type: Ark Crest
Varmekilde: Elektrisk
Varmeeffekt: 2200 W
Overopphetingsbeskyttelse: Ja

Utforming

Håndtak: Ja
Digitalt display: Ja
Farge: Aluminium / Hvit
Legge alternativer: Gulv

Mål og vekt

Dimensjoner (høyde x bredde x dybde): 459 x 684 x 90 mm
Bredde med støtte: 203 mm
Vekt: 6 kg



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.