FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
20 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Engros lommebøker

(209 tilbud)

Ønsker du å utvide sortimentet ditt med trendy lommebøker? På vår B2B-handelsplattform finner du modeller som er både praktiske og stilige. Vi har produkter fra luksusmerker som Guess, Gucci og Moschino, men du vil også finne rimelige herrelommebøker engros fra mindre kjente produsenter blant de mange tilbudene på Merkandi. Velg de beste kjøpene for virksomheten din.

Engros lommebøker - finn stedet for å fylle opp

Du vet sikkert at bedriftens suksess i stor grad avhenger av leverandørenes pålitelighet. Det er derfor det er så viktig med en pålitelig kilde for forsyning. Leter du etter nye steder å fylle opp? Med oss er det enkelt. På Merkandi venter et mangfold av engros lommebøker på deg. De inkluderer modeller som perfekt reflekterer dagens mote trender, og som er tilgjengelige til ekstremt attraktive priser.

Ved å bruke vår handelsplattform vil du oppleve betydelige forbedringer i innkjøpsprosessen og ha praktisk tilgang til et bredt spekter av muligheter fra hele verden. Du kan forvente sterkt reduserte priser på produkter fra likvidasjonslager eller opphørssalg. Tilbudene fra leverandører i forskjellige land inkluderer ikke bare nye, men også brukte og renoverte engros herrelommebøker. Du vil også finne modeller for kvinner og barn.

Lommebøker leverandør - skap verdifulle forbindelser

Hvis listen over pålitelige grossister du samarbeider med er kort, kan det være tid for endring. Ved å opprette en konto på vår handelsplattform, kan du finne pålitelige leverandører fra forskjellige land rundt om i verden. Hva får du ut av det? Først og fremst muligheten til å kjøpe lommebøker engros. Du kan også utvide ditt nettverk av kontakter og etablere nye forretningsrelasjoner, både på kort og lang sikt.

Å opprette en konto på Merkandi gir deg muligheten til å gjøre mer enn bare å bla gjennom attraktive tilbud. Du vil også kunne se kontaktinformasjonen til lommebøker leverandører. Dette lar deg komme i direkte kontakt med dem, forhandle om avtalevilkårene, og foreta et kjøp. Hvis det har vært utfordrende å nettverke med leverandører tidligere, vil dette raskt endre seg når du blir med de registrerte brukerne på vår plattform. Med Merkandi tilgjengelig på flere språk, er språkbarrierer ikke lenger et problem.

Bli med oss for å dra nytte av fantastiske tilbud fra i dag. Kjøp med trygghet og letthet. Gjør tilbudet ditt mer attraktivt og sett konkurrentene dine i skyggen. Ikke vent et sekund lenger. Registrer deg i dag!

Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.