FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
22 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Myk og behagelig
Xiaomi 8H Travel U-formet pute er en myk og behagelig pute som kan tas med hvor som helst. Det er både en hyggelig pute for hjemmet, men også for å reise på flyet eller en lang busstur. Puten kan brukes enten flat, rulles opp eller klikkes på plass. Bruk den for eksempel for nakke, rygg, ben eller som støtte for armene ved skrivebordet. På denne måten forhindrer du tretthet og muskelsmerter.
Materialene har høy kvalitet og lav vekt. Puten har en Nifco Professional festeklemme som er laget i Japan og tåler en rekke miljøforhold. Lengden på klipsen kan enkelt justeres for en behagelig holdning.
Laget av slitesterke materialer
Dekselet til Xiaomi 8H Travel U-formet pute er laget av 100% bomull fra Kina. Stoffet er mykt, fleksibelt og pustende og er 20% tykkere enn vanlig, noe som gir ekstra komfort. Bruken av S &Z-mønster gjør dekselet sterkt, fleksibelt og lobestandig. Under vevingsprosessen brukes polygien som forhindrer luktfremkallende bakterier og holder puten alltid frisk. I tillegg er trekket vaskbart takket være glidelåsen og dermed lett å holde rent.
I tillegg er det indre dekselet laget av Spandex som er fleksibel og holdbar. For fyllingen består av latexpartikler som gir en jevn fordeling, elastisitet og pusteevne. Latexpartikler tilpasser seg faktisk formen på nakken, ryggen eller beinet, og gir god støtte. 

Kan brukes både flatt, sammenrullet og tettsittende til ulike kroppsdeler
Japan-laget Nifco Professional festeklipp
100% mykt og lobestandig bomullsdeksel
Kan vaskes takket være glidelåsen
Spandex laget indre deksel
Fylling laget av latexpartikler som tilpasser seg kroppens form



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.