FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
24 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Engros puter

(988 tilbud)

Puter er en uunnværlig del av ethvert soverom. De fungerer ikke bare som dekorative elementer, men bidrar også til komfort under søvn. Derfor er puter et viktig produkt i sortimentet for enhver forhandler. Hos Merkandi finner du engrospartier med puter til konkurransedyktige priser. Utnytt de mange tilbudene tilgjengelig på vår B2B-handelsplattform for å berike ditt sortiment med høykvalitetsprodukter og tiltrekke flere kunder. 

Engros puter - en lønnsom og praktisk løsning

På vår B2B-handelsplattform finner du et bredt utvalg av puter i bulk fra anerkjente leverandører fra hele verden. Med Merkandi kan du på en enkel måte finne pålitelige kilder for å forsyne virksomheten din. Utforsk de ulike tilbudene og velg det som passer best for deg. I vårt sortiment finner du både klassiske og dekorative puter. De varierer i størrelse, form og fyllmateriale. Du har valget mellom produkter fylt med fjær, dun, eller syntetiske materialer.

Å kjøpe puter på engrosbasis vil hjelpe deg med å redusere kostnadene og øke fortjenesten. Hos Merkandi finner du tilbud med sterkt reduserte priser, slik at du kan utvide sortimentet ditt med nye produkter. Du kan også velge blant salgsvarer, likvidasjonslagre og kundreturer. Dette gir alle gode muligheter for å kjøpe puter i store volum til svært lave priser.

Grossistputer - kjøp til rabatterte priser

For å gjøre et kjøp, trenger du å opprette en konto på vår handelsplattform. Dette gir deg tilgang til leverandørens kontaktinformasjon og lar deg forhandle transaksjonsdetaljer direkte med dem. Vi setter registrerte brukere i kontakt med hverandre, noe som forenkler etableringen av nye forretningsforbindelser. 

Bruk Merkandi for å finne nye samarbeidspartnere for virksomheten din. Ta kontakt med leverandører fra ulike land og få enkel tilgang til de beste tilbudene. Det eneste du trenger å gjøre er å opprette en konto. Utnytt de unike mulighetene som Merkandi tilbyr og kjøp puter i bulk til attraktive priser. 

Pålitelige leverandører venter på deg på vår handelsplattform. Ikke nøl, bli en del av vårt samfunn av registrerte brukere. Ved å gjøre dette vil du få tilgang til et bredt utvalg av tilbud og muligheten til å knytte nye forretningskontakter. Utvid sortimentet ditt med høykvalitetsputer til rimelige priser hos Merkandi!

Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.