FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
2 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Smart badevekt inkludert Bluetooth 4.0 med tilhørende BalanceLine-app

kr 70,10 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
10 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
450 [2,4] stykker
Land
Tyskland
Produktgruppe
Ny  
Siste implementering
9 måneder siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

Generell informasjon om skalaen:

Med Body Analysis Scales Balance Line er den beste måten å overvåke kroppens verdier og helse på lang sikt og dele fremgang med venner eller familie? Kanskje du selv vil hjelpe andre mennesker til å tilkalle motet til å bryte "bastarden". overvinne og være fysisk aktiv igjen.

HELSE: Takket være ulike funksjoner er det mulig å overvåke din fysiske tilstand når som helst via smarttelefon i forbindelse med appen og konvertere negative verdier til positive verdier ved å supplere sport og sunn mat.

ANALYSE: Ved hjelp av appen (kompatibel med Apples "Helse" -app), som passer for både iOS- og Android-smarttelefoner, kan du ikke bare finne ut vekten din, men også for eksempel følgende verdier: kroppsfettprosent, muskelmasse BMI (kroppsmasseindeks), BMR (metabolsk hastighet), vannvekt, skjelettmuskulatur og beinvekt. Start analysen UMIDDELBART, da skalabatteriene er inkludert.

DEL SUKSESS: Alle kjenner den ubeskrivelige følelsen når du tråkker på vekten og plutselig er du 1-2 kg lettere. Fanger du dette øyeblikket gjennom appen eller deler det raskt og enkelt med venner eller familie? Du kan oppmuntre andre mennesker til å bli aktive med sine egne prestasjoner.

TEKNOLOGI: Fire svært følsomme sensorer sørger for at vektene aktiveres direkte når du står på dem. Du trenger ikke å gjøre noe for å slå den av, siden den automatisk slås av så snart statistikken er lastet opp til applikasjonen, eller etter at den har vært inaktiv i omtrent 30 sekunder.

VIKTIG MERKNAD: Før du bruker vekten, fjern sokkene slik at føttene er riktig koblet til alle fire elektrodene. For å få mest mulig nøyaktig avlesning, anbefaler vi at du bare plasserer vekten på et flatt og hardt gulv.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.