FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
23 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

SD-kort engros

(69 tilbud)

Minnekort har blitt uunnværlige tilbehør for elektroniske enheter som kameraer, smarttelefoner, nettbrett eller datamaskiner. De lar deg lagre mye data, som bilder eller videoer, raskt og praktisk. Derfor er det en god idé for virksomheten din å kjøpe dem i bulk, uavhengig av om du er en forhandler eller en distributør. For å kjøpe engros SD-kort til attraktive priser, bruk Merkandis tilbud.

Engros SD-kort - de beste tilbudene for bedriften din

Leter du etter pålitelige leverandører av høykvalitets SD-kort? Du kan finne dem på vår B2B-handelsplattform. Merkandi er det perfekte stedet å kjøpe minnekort og andre elektroniske tilbehør. Vårt tilbud oppdateres kontinuerlig, og prisene er blant de mest attraktive på markedet. Ved å kjøpe fra pålitelige leverandører kan du være sikker på at produktene du mottar vil være av høyeste kvalitet.

Muligheten til å kjøpe i bulk betyr at du kan redusere kostnadene dine betydelig. Jo mer du kjøper, jo lavere er prisen per enhet. Og takket være tilbudene som er tilgjengelige på vår handelsplattform, trenger du ikke å lete etter de beste anledningene på egen hånd. I dag kan du kjøpe engros minnekort i bulk, uavhengig av deres type, størrelse eller klasse.

Kjøpe SD-kort i bulk - spar tid og penger

Leverandørene vi samarbeider med kommer fra forskjellige land, noe som garanterer et bredt spekter av tilbud. Samtidig er Merkandi en flerspråklig plattform. Dette gjør kommunikasjon med leverandører mye lettere, selv om du ikke kjenner språket deres, eller leverandøren er langt unna deg. 

For å begynne å kjøpe SD-kort i bulk gjennom Merkandi, alt du trenger å gjøre er å opprette en konto på nettstedet vårt. Det er veldig enkelt og tar ikke mye tid. Registrerte brukere kan se leverandørers kontaktinformasjon og dermed komme i direkte kontakt med dem for å ordne detaljene i transaksjonen. 

Bli med oss og spar deg selv for mye tid og energi. Takket være vår handelsplattform kan du enkelt bla gjennom tilbud fra forskjellige grossister, sammenligne priser og finne de beste tilbudene. Dette er en fantastisk mulighet til å utvide sortimentet ditt med elektroniske tilbehør og øke fortjenesten din. 

Nøl ikke og registrer deg nå! Dra nytte av attraktive tilbud og vokse virksomheten din med oss!

Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.