FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
13 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Oriflame Parfyme Kroppskrem Giordani Gold Essenza

kr 35,43 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
20 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
50 [2,4] stykker
Land
Polen
Produktgruppe
Ny  
Siste implementering
1 måned siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

Luksuriøs, fuktighetsgivende kroppskrem parfymert med den lysende, florale og treaktige duften Giordani Gold Essenza. Høy duftkonsentrasjon. Den harmonerer perfekt med parfymer.

Giordani Gold Essenza er en luksuriøs parfymert kroppskrem som gir intens fuktighet og etterlater huden silkemyk. Den lysende, blomster-treaktige duften med høy konsentrasjon harmonerer perfekt med parfymer, og gir kroppen din en subtil og elegant aroma. Kremet fukter huden perfekt, og sikrer glatthet og elastisitet.

Giordani Gold Essenza er det perfekte valget for elskere av luksus og eleganse. Den inneholder ingredienser av høy kvalitet som nærer og regenererer huden, noe som gir den et sunt og strålende utseende. Tillat deg et øyeblikk av avslapning og fordyp deg i den aromatiske nytelsen som Giordani Gold Essenza har å tilby.

Giordani Gold Essenza kroppskrem er ikke bare et pleieprodukt, men også et unikt tillegg til parfymesamlingen din. Gi huden din fuktighet og en vakker duft som varer hele dagen. Lukk øynene og føl hvordan subtile blomster og treaktige notater omslutter kroppen din, og legger til eleganse og unikhet.

Den tilbudte Giordani Gold Essenza kroppskrem er et luksusprodukt som er ideelt for folk som leter etter kosmetikk av høy kvalitet. Bestill den i dag og nyt den vakre duften og fuktig hud.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.