WELCOME SUMMER
-35%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Non-stick belagt støpt aluminiumsgryte med aromaknapp og herdet glasslokk - 6,5L

kr 203,73 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
6 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
800 [2,4] stykker
Land
Polen
Produktgruppe
Ny  
Leveringstid
3 dager
SKU:
KB-7532
EAN:
5908287275324
Siste implementering
2 uker siden

Nåværende tilbud i denne kategorien Nåværende engros tilbud
Tilbudsbeskrivelse

Oppdag holdbarheten og effektiviteten til vår firkantede gryte i formstøpt aluminium, med en varmebestandig konstruksjon perfekt for både kulinariske entusiaster og storkjøkken. Det keramiske marmorbelegget gir en non-stick overflate for sunn matlaging uten overflødig olje.

Kjelen vår er konstruert for å forhindre at mat setter seg fast, noe som sikrer enkel rengjøring og vedlikehold. Den er designet for å beholde varmen optimalt, noe som fører til en energieffektiv tilberedningsprosess som sparer energi uten å gå på akkord med ytelsen.

Gryten er utstyrt med et herdet glasslokk, komplett med en praktisk aromaknapp. Denne innovative funksjonen gjør det enkelt å dispensere flytende krydder mens du tilbereder, og forbedrer smaker og aromaer sømløst.

Kjelen vår er bygget for å tåle tidens tann, og har en sterk, ikke-deformerende base, noe som gjør den til et pålitelig valg for en rekke matlagingsoppgaver. Den er kompatibel med alle varmekilder, inkludert induksjonstopper, og tåler oppvaskmaskin for ytterligere bekvemmelighet.

Utformet for å imøtekomme behovene til grossistkunder, kommer potten i en størrelse på 28 x 28 cm med en høyde på 11 cm, med en betydelig kapasitet på 6,5 liter, ideell for å tilberede store måltider effektivt.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.