FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
24 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Gardiner engros

(193 tilbud)

Kan du forestille deg et koselig hjem uten gardiner? Det er utvilsomt vanskelig. De er ikke bare et praktisk element, mørklegger rommet og gir privatliv for husholdninger, men også en dekorativ. På Merkandi vil du finne mange gode tilbud med engros gardiner som venter på deg. Dette er fantastiske muligheter for detaljister. Fyll opp med iøynefallende gardiner for å tiltrekke deg flere kunder enn noen gang før. Du kan kjøpe dem her i store mengder og til attraktive priser.

Engros gardiner - leveringskilder fra hele verden

Synes du det er utfordrende å lete etter pålitelige leverandører og kvalitetsprodukter for ditt tilbud? Hvis det har tatt deg lang tid så langt, har vi en pålitelig løsning for deg. Alt du trenger å gjøre er å bruke vår handelsplattform, som tilbyr, blant annet, mange gode tilbud med gardiner i bulk. De kommer fra leverandører fra hele verden. Her kan du finne dem alle på ett sted. 

Merkandi garanterer et ekstremt bredt utvalg av gardiner, tilgjengelig til sterkt reduserte priser. Du kan kjøpe dem enkelt, raskt og praktisk. Det er en god måte å redusere utgiftene dine på og sikre høye fortjenester. Blant de mange mulighetene kan du finne produkter hentet fra likvideringslagre eller opphørssalg. Dette er virkelige pris-kupp. Vår B2B-handelsplattform ble opprettet for å koble selgere med kjøpere fra forskjellige land. Bli med registrerte brukere av Merkandi for å utvide ditt forretningsnettverk og gi tilgang til de beste tilbudene, uavhengig av avstanden som skiller deg fra leverandører eller språkbarrieren.

Engros gardin - rask tilgang til mange gode tilbud

På Merkandi vil du finne tilbud med fargerike, originale gardiner samt minimalistiske, klassiske modeller. Velg de beste tilbudene for deg og nøl ikke med å kjøpe dem. Imidlertid vil du trenge en konto på vår handelsplattform for å kunne foreta et kjøp. Ta noen øyeblikk for å opprette en. Dette gir deg muligheten til å se leverandørens kontaktdetaljer. Bare da er det mulig å komme i direkte kontakt med dem.

Hvis du ikke oppretter en konto på Merkandi, vil det ikke være mulig å kjøpe billige gardiner i bulk. Alt du vil være i stand til å gjøre er å bla gjennom de nåværende tilbudene. Ved å kontakte grossisten kan du etablere detaljene i transaksjonen og gjøre en god handel. Ikke bekymre deg for kommunikasjonen. Det vil være enkelt og effektivt. Vår handelsplattform er flerspråklig for å lette forståelsen mellom brukerne våre.

Bli med oss for å gjøre sortimentet ditt mer attraktivt og få tilgang til unike anledninger. Koble deg med grossister fra nær og fjern. Finn nye leveringskilder i en fart. Dette kan gi deg en betydelig konkurransefordel, øke sjansene dine for markedsuksess. Takket være Merkandi, vil du også kjøpe engros gardiner mer trygt. Ikke vent lenger og opprett en konto i dag!

Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.