De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Profesjonelle isolerende arbeidsverktøy "Made in Italy" Nyhet

kr 4,67 /stykke pris uten skatt
Pris for forhandling

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
100.000 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
100.000 [2,4] stykker
Land
Italia
Produktgruppe
Ny  
Siste implementering
1 måned siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

Enkeltparti, verktøy og maskinvareredskaper.
80% laget i Italia - 20% Made in Tyrkia
Alt materiale som skrutrekkere og tang er
Isolasjon 1000W-SERTIFISERT
All listen i vedlagte pakkeliste
Eventuelle andre bilder tilgjengelig på whatsapp
NTET maskinvarerekvisita er det ideelle valget for alle som leter etter produkter av høy kvalitet for deres DIY, vedlikehold eller profesjonelle arbeidsbehov. Med et bredt spekter av elementer tilgjengelig, tilbyr NTET pålitelige og innovative løsninger som passer til alle typer prosjekter.
NTET-produkter kjennetegnes av holdbarhet, nøyaktighet og overlegen ytelse. De er laget av materialer av høy kvalitet og gjennomgår strenge kvalitetskontroller for å sikre maksimal pålitelighet og sikkerhet.
Enten du er en ivrig hobbyist eller en erfaren profesjonell, har NTET maskinvarerekvisita alt du trenger. Fra det mest avanserte elektriske eller mekaniske utstyret finner du alt du trenger for å takle prosjektene dine enkelt og effektivt.
NTET produktsortiment omfatter verktøy, festemidler, måleinstrumenter og mye mer. Hvert produkt er designet for å være ergonomisk, enkelt å bruke og gi optimal ytelse.
Videre er NTET forpliktet til å tilby utmerket kundeservice, med kvalifisert personell klar til å hjelpe deg med å velge de riktige produktene og gi deg all nødvendig informasjon. Deres erfaring innen maskinvaresektoren garanterer profesjonell rådgivning og tilpassede løsninger for alle behov.
Å velge NTET maskinvareartikler betyr å investere i varig kvalitet, pålitelighet og tilfredshet. Tilnærm deg prosjektene dine med tillit, vel vitende om at du har de riktige verktøyene til din disposisjon for å oppnå gode resultater.


Vedlegg
Last ned fil packing-atttrezzi-pdf.pdf


Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.