FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
25 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

LEGO 41711 Venner - Emma kunstskole

kr 739,39 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
2 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
200 [2,4] stykker
Land
Polen
Produktgruppe
Ny  
Merker
Lego
Siste implementering
9 måneder siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

Inspirer barna til å leke kreativt med Emmas kunstskole (41711). Midt i den vakre bygningen er det tre etasjer fulle av kreative kunstneriske leker, der gutter og jenter kan bli med Emma fra LEGO® Friends i keramikk, motedesign og 3D-printing.

Skolens lekesett inneholder mange søte tilbehør: pottemakerens hjul roterer når du vrir hånden, kameraet har to linser, og den bevegelige dummyen spinner på plattformen. Den vakre bygningen i fransk stil har store vinduer og et kreativt skilt med pensel og penn – det er et kunstverk i seg selv! Barn kan dekorere den etter eget skjønn med LEGO DOTS fliser.

La barna uttrykke kreativiteten sin med settet LEGO ® Friends Emma Art School (41711), som inneholder fire kunststudioer.
Settet inneholder en treetasjes bygning med klasserom og kunststudioer, i tillegg til fargerikt tilbehør og tre LEGO® Friends figurer.
Et kunststudio oppmuntrer til kreativitet - barn som liker kunst, forestiller seg å lage forskjellige verk i klasserommene og deretter fotografere dem i studioet.
Mange kreative tilbehør - realistisk tilbehør som en bevegelig mannequin, kamera, spoler, lerret, børster og maling bokser oppfordrer mange timer med moro som stimulerer fantasien.
Leketøyet måler 25 cm i høyden, 23 cm i bredden og 8 cm i dybden.
Interaktiv digital byggeveiledning – I appen LEGO® byggeinstruksjoner for smarttelefoner og nettbrett kan barn zoome inn og rotere de nye modellene for å se dem fra alle sider.
LEGO® Friends leker er utviklet for å hjelpe barn med å utforske interessene sine og utforske verden i selskap med figurer de kan identifisere seg med.
Alle LEGO® elementer oppfyller strenge bransjestandarder, så de er ensartede og passer alltid sammen, og det er en glede å bygge med dem.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.