FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
11 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Engros håndvesker

(1254 tilbud)

Håndvesker er uunnværlige tilbehør for mange kvinner. De fullfører antrekket og gir deg mulighet til å ta med alle nødvendigheter. Derfor er de et uunnværlig element i enhver butikk. Hos Merkandi finner du et mangfold av engros-tilbud på håndvesker. Grip sjansen til å berike varelageret ditt med kvalitetsprodukter til rimelige priser.

Grossist håndvesker - utforsk vårt utvalg

Å søke etter leverandører av både stilfulle og praktiske håndvesker kan være en reell utfordring. Heldigvis, finnes det en løsning. Hos Merkandi vil du oppdage et bredt spekter av tilbud fra grossister verden over. Utnytt disse for å kjøpe kvalitetsprodukter i bulk til attraktive priser. Du kan velge blant ulike modeller, design og størrelser. I vårt rikholdige utvalg vil du finne både merkevarer og u-merkede produkter, samt varer laget av forskjellige materialer.

For å handle, må du opprette en konto på vår B2B-handelsplattform. Først da vil du få tilgang til leverandørens kontaktinformasjon og kunne diskutere transaksjonsdetaljer med dem. Dette er en enkel og bekvem måte å kjøpe håndvesker i bulk på. Du kan utforske vårt utvalg og velge de beste tilbudene som passer for deg.

Engros av vesker og håndvesker - Kvalitetsprodukter til fordelaktige priser

Merkandi sikrer kvaliteten på produktene som er tilgjengelige på vår handelsplattform. Vi samarbeider kun med verifiserte og pålitelige leverandører. Dette innebærer at du kan kjøpe håndvesker i store kvanta uten å bekymre deg for kvaliteten. Du kan også forvente attraktive priser, noe som gir deg mulighet til å øke fortjenesten din. Med Merkandi kan du enkelt etablere nye forretningsforbindelser med grossister fra ulike land rundt om i verden. Vår flerspråklige plattform sikrer at kommunikasjonen med dem blir enkel og effektiv. Du kan også stole på sikre transaksjoner, noe som er essensielt i netthandelens verden.

Ikke bruk mer tid på å lete etter pålitelige leverandører av kvalitetsprodukter. Benytt deg av tilbudene som er tilgjengelige på Merkandi og kjøp håndvesker i store kvanta til fordelaktige priser. Bli med oss nå og utvid virksomheten din med oss!

Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.