FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
24 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Det nye gjennomsiktige "S" -dekselet til Huawei Honor 5X er en pålitelig løsning som vil gi beskyttelse for smarttelefonen din uten å gå på kompromiss med det visuelle. Dekselet er laget av gjennomsiktig PC-materiale av høy kvalitet, og tilpasser seg perfekt til formen på telefonen uten å dekke det opprinnelige utseendet. Utmerkede overflater og presise utskjæringer gir enkel tilgang til alle porter og knapper.

Det gjennomsiktige "S"-dekselet er den perfekte følgesvennen til din Huawei Honor 5X - den er tynn, lett og gir ikke unødvendig vekt. Den gir 360-graders beskyttelse mot riper, støt og støv, slik at telefonen alltid ser ut som ny. I tillegg er materialet som saken er laget av sklisikkert, noe som sikrer et fast grep og minimerer risikoen for å miste telefonen ved et uhell.

Denne stilige saken er ikke bare funksjonell, men også estetisk tiltalende. Takket være den gjennomsiktige finishen, lar den deg fullt ut beundre designet og fargene til din Huawei Honor 5X. Det er også enkelt å rengjøre – bare én våtserviett er nok til å bli kvitt fingeravtrykk og smuss.

Hvis du leter etter pålitelig beskyttelse for din Huawei Honor 5X, er det gjennomsiktige "S" -dekselet et godt valg. Kjøp nå og nyt pålitelig og stilig beskyttelse for smarttelefonen din.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.