FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
23 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Garmin Zumo 396LMT-S GPS navigasjonssystem for Europa Kart

kr 3 641,69 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
1 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
3 [2,4] stykker
Land
Romania
Produktgruppe
Ny  
Merker
Garmin - iPhone
Siste implementering
8 måneder siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

Gjør reiser om til eventyr
Med sitt værhus, tilbyr trådløs tilkobling og 4,3" berøringsskjerm kan brukes med hansker, er vår navigator for motorsykler zumo® 396LMT-S designet for å reise enkel morsom svingete, tung, du vil og du kan dele hyggelige øyeblikk med vennene dine.

Engasjer gruppen din
Med et utvalg av Garmin Adventure Routing som bidrar til å unngå kjedelige veiruter, lar zumo® 396LMT-S deg angi preferanser for ruter, dvs. ruter skråning, vind med ujevnt terreng du liker. Du kan enkelt sende GPX-filer fra telefonen til zūmo-enheten eller dele GPX-filer med vennene dine, slik at du kan følge samme rute selv. Når zūmo er paret med telefonen din, inkluderer Smartphone Link-appen også LiveTrack, en praktisk funksjon som lar vennene dine følge deg i sanntid når du kjører.

Andre fordeler med Bluetooth®
For ekstra bekvemmelighet, synkroniser zūmo med smarttelefonen og Bluetooth-headsettet eller Bluetooth-headsettet (selges separat) for å ringe og motta samtaler5 uten hansker eller hodetelefoner. Oppbevar telefonen i lommen eller saddlebagen og få håndfrie samtaler uten å måtte komme deg ut av veien. Du kan også få smarte tilpassbare varsler for samtaler, tekstmeldinger, appvarsler og mer. I tillegg kan du til og med kontrollere musikk3 og spillelister på smarttelefonen din rett i zūmo-nettleseren din. Så du kan ta musikken din med deg.

Gratis trafikkinformasjon og vær i sanntid
Hva skjer i ansiktet? zūmo® 396LMT-S kan koble deg til trafikk- og værinformasjon i sanntid via Smartphone Link. Denne gratis mobilappen kobler zūmo-enheten din til din iPhone® eller Android-telefon ™.

Innebygd Wi-Fi holder deg oppdatert
Oppdatering av kart og programvare er enkelt ettersom zūmo® 396LMT-S bruker innebygd Wi-Fi. Når en ny oppdatering er tilgjengelig og du er koblet til et WiFi-nettverk, vil du automatisk motta et varsel på skjermen om å bruke oppdateringer ved å trykke på en knapp. Det er ikke nødvendig å knytte zūmo med en datamaskin.

Bedre fokus på pilotvarsler
Zūmo® 396LMT-S tilbyr nyttig informasjon om strammede frontkurver, hastighetsendringer, kryssinger eller dyreoverganger for å hjelpe deg med å navigere bedre på veien og være tryggere. med skoler og mer. Du blir også varslet når du er i ferd med å deaktivere. Få varsler i nærliggende trafikklys og faste fotobokser6. Ved lange reiser gir advarselen om fatigue7 deg også råd om du vil slappe av og markere rasteplasser som du kan vurdere etter noen timers kjøring. For ekstra trygghet sender zūmo automatisk hendelsesrapporteringsfunksjon8 en tekstmelding med posisjonsinformasjon til standardkontakten i tilfelle en hendelse.

Ikke kjør med en nesten tom tank
Din zūmo® 396LMT-S leveres med en integrert sykkelcomputer med lavt drivstoff som standard. Dette gjør det lettere å anslå hvor mange kilometer du vil kunne gå til tanken er tom. Dynamiske drivstoffvarsler gir deg beskjed når det er på tide å fylle opp og gir deg til og med muligheter for å finne kraftverk. En praktisk fartsgrenseindikator forteller deg når det er på tide å bremse. I tillegg kan det digitale kompassdisplayet og POI-databasen for motorsykler hjelpe deg med å finne verksteder for motorsykler, representasjon og andre steder. Din zūmo-enhet inkluderer også en servicehistorikklogg for å hjelpe deg med å spore serviceintervaller, kjørelengde og service for motorsykkelen din.

Omfattende design, testet på ruten
Den robuste zumo® 396LMT-S er designet av motorsyklister for motorsyklister, og gir mange nyttige teknologier for veien mellom styrets hjørner Den er utstyrt med en integrert innebygd datamaskin med kompassdisplay, fartsgrenseskilt og skjermer med intuitivt berøringsgrensesnitt, noe som gir rask og enkel tilgang til informasjon, selv med hansker. Det robuste huset er motstandsdyktig mot drivstoffdamp, ultrafiolette stråler, regn og mer.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.