FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
2 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Sengesett engros

(153 tilbud)

En god natts søvn er avgjørende for vår velvære. For å gjøre det enda mer behagelig, er det verdt å investere i høykvalitets sengetøy. På Merkandi finner du mange tilbud med engros sengesett som venter på deg. Dette er fantastiske kjøp for forhandlere. Fyll opp med komfortable og fasjonable sengesett for å tiltrekke deg nye kunder og øke fortjenesten din. Benytt deg av mange muligheter og kjøp dem i store mengder.

Engros sengesett - kjøp med tillit

Å lete etter høykvalitets sengesett for virksomheten din kan være vanskelig og tidkrevende. Hvis du ikke vil kaste bort mye tid på det, har vi en løsning for deg. Alt du trenger å gjøre er å bruke vår B2B-handelsplattform, som tilbyr blant annet mange gode tilbud med sengesett i bulk. De kommer fra leverandører fra hele verden. Her kan du finne alle sammen på ett sted. 

Merkandi garanterer et ekstremt bredt utvalg av sengesett, tilgjengelig til sterkt reduserte priser. Du kan kjøpe dem enkelt, raskt og praktisk, redusere utgiftene dine og diversifisere tilbudet ditt. Mange av dem kommer fra likvidasjonslager eller opphørssalg. Derfor kan du kjøpe dem så billig. Vår B2B-handelsplattform kobler selgere med kjøpere fra forskjellige land.  Med vår hjelp vil du utvide forretningsnettverket ditt på kort tid. Gi deg selv tilgang til de beste kjøpene. I dette tilfellet, se bort fra avstanden og språkbarrieren. De vil ikke være en hindring.

Engros sengetøy - distributører fra nær og fjern

På Merkandi finner du tilbud med fargerike, originale sengesett samt minimalistiske, klassiske modeller. Velg de beste tilbudene for deg og nøl ikke med å kjøpe dem. Du trenger imidlertid en konto på handelsplattformen vår for å kunne foreta et kjøp. Ta noen øyeblikk å lage en. Dette gir deg muligheten til å se kontaktinformasjonen til leverandørene. Først da er det mulig å ta direkte kontakt med dem.

Hvis du ikke oppretter en konto på Merkandi, vil ikke kjøp av billige sengesett i bulk være et alternativ for deg. Uregistrerte brukere kan bare bla gjennom de nåværende tilgjengelige tilbudene, uten mulighet til å dra nytte av dem. Ved å kontakte grossisten kan du fastslå detaljene i transaksjonen og inngå en avtale. Du kan være sikker på at kommunikasjonen vil være enkel og effektiv. Dette er fordi handelsplattformen vår er flerspråklig. Alt dette for å gjøre det lettere å komme til enighet mellom brukerne våre.

Bli med oss for å gjøre tilbudet ditt mer attraktivt og få tilgang til mange eksepsjonelle kjøp. Koble deg til et stort antall grossister. Finn nye forsyningskilder med letthet. Øk sjansene dine for markedsuksess. La konkurransen ligge langt bak. Takket være Merkandi vil du også kjøpe sengesett i bulk mer sikkert. Ikke vent lenger og kom i gang i dag!

Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.