FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
20 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Einhell RT-OS 30 orbital slipemaskin NY med garanti RRP 49 €

kr 291,67 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
10 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
50 [2,4] stykker
Land
Tyskland
Produktgruppe
Ny  
Merker
Einhell
Siste implementering
8 måneder siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

Nytt spesialelement med 1 års juridisk garanti fra produsenten

Den kraftige motoren og den store oscillerende kretsdiameteren garanterer en høy fjerningshastighet. Med hastighetselektronikk og dermed perfekt justerbar til forskjellige materialer.
Integrert støvavsugs- og støvoppsamlingsboks for rent arbeid. Sandpapiret kan eventuelt festes med eller uten borrelåsheft.
Effekt: 300 watt; Slipeflate 227 x 115 mm; slipeplatestørrelse: 115 x 280 mm (115 x 227 med borrelås); Vibrasjoner elektronisk justerbare: 14 000 min-1 - 22 000 min-1

Produkt
Orbitalsliperen RT-OS 30 er et kraftig og kompakt verktøy av høy kvalitet for de høyeste ekspertkravene ved sliping av store tre-, plast- og metalloverflater. Hastighetskontrollelektronikken sikrer nøyaktig målt ytelse for materialspesifikk overflatebehandling. På grunn av den ergonomiske designen med mykt grep og ekstra håndtak, passer orbitalsliperen perfekt i hånden og kan styres nøyaktig for å oppnå optimale sliperesultater. Med klemmeanordning og borrelåsadhesjon gir den robuste aluminiumsslipeplaten til RT-OS 30 fritt valg av slipemiddel. Det sikrer også god kraftoverføring og demper vibrasjoner, slik at slipemaskinen kan levere enda bedre sliperesultater. Sandpapir kan skiftes på sekunder og ligger rynkefritt på slipeplaten. Rent, nesten støvfritt arbeid er muliggjort av støvoppsamlingsboksen med integrert filter. Ved hjelp av støvavsugsadapteren kan den erstattes av en støvsuger for å trekke ut slipestøvet direkte – slik at luften forblir ren og sandpapiret skarpt. Etter at arbeidet er gjort, kan sårkabelen festes med kabelklemme, slik at orbitalsliperen er pent stuet bort på kort tid. RT-OS 30 er utstyrt med sandpapir slik at arbeidet kan starte umiddelbart.
Resterende aksjer er ekskludert fra bytte og returGratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.