FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
22 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Cristiano Ronaldo CR7 DENIM JEANS Kolleksjon 2018

fra kr 295,36 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
24 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
4875 [2,4] stykker
Land
Spania
Produktgruppe
Ny  
Merker
Finish
Leveringstid
2 dager
Siste implementering
8 måneder siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

SUPER TILBUD FOR DEN NYE EKSKLUSIVE KOLLEKSJONEN AV JEANS CRISTIANO RONALDO CR7.
AMERICAN BRANDS TILBYR DEG EKSKLUSIV HELE 2018-KOLLEKSJONEN
30 modeller av jeans
5 modeller av Shorts
3 modeller av jakker
CR7 FLEX
Ved å blokkere bomull og spandex i en avansert veveprosess, skapte vi CR7 Flex for overlegen strekking og restitusjon. Denne denimen er designet for å bevege deg! Med alt bildet og stilen vil du ha high-end denim, men med nivåer av komfort og mobilitet uhindret, ubegrenset og uovertruffen.
Det perfekte valget for alle som alltid er på farten.
JEANS FOR ALLE
Den første CR7 Denim-kolleksjonen består av shorts og jeans for menn, alle kuttet for å forutse bevegelser. Det finnes fire typer jeans for menn, som er designet for å passe nesten alle kroppsformer og stilpreferanser. Uansett hvordan du bruker jeansene dine, hvis du leter etter jeans som støtter din ubegrensede livsstil, vil CR7 ha en modell for deg.
DENIM GJENOPPFUNNET
Fra et grunnleggende stoff i herreklær: denim. Vi ble inspirert av måten Cristiano Ronaldo bor i felten og designet en kolleksjon for enhver mann som alltid er på farten og trenger denim som ikke holder ham.
Ved å skape et nytt stoff som inspirerer til frihet: CR7 Flex, kan Cristiano sette navnet sitt på denim som ser ut som denim, men som er mer fleksibel og mindre restriktiv.

ALLE STØRRELSER TILGJENGELIG

JEANS SLIM BIKER TYPE-C - MØRK HARPIKS
Tilgjengelige farger: DARK BLUE
Det ikoniske CR7-utseendet er omtalt i denne Type-C Biker Jeans. Disse slanke jeansene inkluderer et Moto-dyne på låret og ryggen, samt vridde sømmer og konturerte benplaster. Comfort fit - Middels midje - Denim stretch comfort - Zip lukking - Mørk harpiks finish - Cristiano Ronaldo overdimensjonert metallnagle

TYPE-C SLANKE RETTE JEANS
Tilgjengelige farger: ADMIRAL - INDIGO - STONE - WAXED JET
Originale og ryddige, CR7 Type-C Denim jeans kombinerer mid-rise jeans på hoften og låret med et rett ben til ankelen. De fineste detaljene inkluderer den ikoniske hvite naglen, slitt falming, en klassisk glidelåsflue og en krøll i kanten. Comfort Fit - Medium Rise - Stretch Denim - Fly Zip - Indigo Medium Blue Wash - CR7 Leather Back Patch og Iconic White Rivet

TYPE S SUPER MAGER KONSTRUERT MAGER
Tilgjengelige farger: ROSEBLÅ - KYSTBLÅ - ONYX - ASFALT - HVITE ALPER - INDIGO
CR7 Type-S jeans er designet med kroppen i tankene. Disse skinny jeans har 3D-søm på kneet og baksiden av beinet. Vasket for en slitt som din første slitasje. Skinny fit - Low rise - Soft stretch denim - Button fly - Indigo blue denim - 3D stitching + Paneldetaljer - CR7 skinn baklapp + ikonisk hvit nagle

TYPE T KONISK HARPIKS DIP JEAN
Tilgjengelige farger: RESINE NAVY
CR7 Type-T jeans har en lav midje og et lett skritt for ekstra plass og komfort i setet og lårene. Det buede benet smalner til ankelen for en moderne form. Detaljer inkluderer ikonisk hvit nagle med malingssprut. Konisk ben - Lav stigning / Skrittløs - Soft Stretch Denim - Button Fly - Indigo Blue Denim - Spray Resin + Abrasions - Cr7 Leather Back Patch + Ikonisk hvit nagle

RIP TILBAKE KORT - SVART JET
CR7 rippede denimshorts, laget av strikkedenim, gir komfort så vel som holdning. Disse slim fit shortsene har den ikoniske hvite nagle- og trippelnålsømmen.
BELAGT JET - VOKSET JET
Denim jeans CR7 er laget av myk denim og belagt med en vokset finish for en unik patina med hver slitasje. Det svarte materialet spiller på den mørke denimen mens de limte kantene står i kontrast til den rå denimbunnen.
LEN DEG TILBAKE KORT - KULL
CR7 denimshortsen er laget av myk strikket denim som har blitt vasket for optimal komfort. En overskyet grå vask og oksiderte toner gir en karakter til disse CR7 korte buksene.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.