FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
25 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

En kabel av høy kvalitet med USB Type C-kontakter lar deg drive ikke bare telefonen, men til og med en bærbar datamaskin - takket være tilpasningen til lasten med en strøm på opptil 100 W. Den støtter også mange standarder for hurtiglading, så ved å koble telefonen til laderen, trenger du ikke å bevæpne deg med tålmodighet!
Spesifikasjon:

Merke: Baseus
Overføringshastighet: opptil 480 Mbps
Maksimal belastning: opptil 100 W
Kontakttype: USB Type C - USB Type C
USB-standard: USB 2.0
Lengde: 1,2 m

De viktigste fordelene med Baseus Crystal Shine Series USB Type C - USB Type C-kabel:

Takket være tilpasningen til en belastning med en effekt på opptil 100 W, kan du lade smarttelefoner, MacBooks, bærbare datamaskiner eller iPad-nettbrett som drives via USB Type C, samt Nintendo Switch-konsollen og andre enheter drevet fra USB Type C-kontakten
Den støtter mange hurtigladestandarder, inkludert hurtiglading eller strømforsyning på opptil 100 W
Den intelligente brikken justerer den optimale effekten for stabil og sikker lading, slik at kabelen ikke varmes opp
Overføringshastighet på opptil 480 Mbps muliggjør rask dataoverføring
Særegen, unik design

Lasting og rask dataoverføring på en gangUSB Type C - USB Type C Baseus Crystal Shine Series-kabelen er tilpasset en belastning med en effekt på opptil 100 W, som lar deg drive enheten og overføre data samtidig. Den er kompatibel med mange hurtigladestandarder, inkludert hurtiglading eller strømforsyning. Dette er en mektig kabel for spesielle oppgaver! Du kan bruke den til å lade både smarttelefoner og bærbare datamaskiner utstyrt med en USB Type C-port, og til og med Nintendo Switch-konsollen.
Høy kvalitetDet flettede dekselet til USB Type C - USB Type C Baseus Crystal Shine-serien med en slitesterk tekstur har ekstra forsterkning der pluggen kobles til kabelen. Så det er motstandsdyktig mot bøyning og strekking. Det er en 8-kjerne kobberkabel inni, som takket være en intelligent chip ikke vil varme opp selv under samtidig lading og dataoverføring.
Unikt utseende og komfortBaseus Crystal Shine-serien har en unik design. Det er et stilig ornament ved siden av pluggen som glitrer med reflektert lys. Kabelen er 1,2 m lang, noe som gjør at du enkelt kan bruke den hjemme eller i bilen. Den kommer i flere elegante farger.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.