FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
23 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

A2 ørespiss 3 5 mm ørerens og endoskop 6 lysdioder

kr 115,55 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
10 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
33 [2,4] stykker
Land
Ungarn
Produktgruppe
Ny  
SKU:
holm6939
EAN:
=VLOOKUP(A511,Munka1!D:E,2,FALSE)
Siste implementering
4 dager siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

1080P HD Wireless Otoscope Earwax Removal Tool med Digital Eardoscope Light, veldig enkel og trygg å bruke, hjelper deg med å sjekke ører, munn, nese eller andre kroppsdeler når som helst og hvor som helst.
3,5 mm sikker og konstant temperatur: Med dette innovative øreendoskopet kan du enkelt fjerne ørevoks eller undersøke for øreinfeksjoner. Det gir et høyoppløselig bilde, slik at du kan utføre en svært nøyaktig undersøkelse av øregangen og trommehinnen. Dette 3,5 mm øreendoskopet passer for både voksne og barn. Ikke bekymre deg for om det blir varmt eller kaldt, det innebygde systemet vil regulere det ved konstant temperatur.

Vanntett og oppladbar USB-design: IP67 vanntett øreendoskop, mer egnet for voksne, barn og kjæledyr. Passer til daglig rengjøring, lett å rengjøre med vann eller tørke med alkohol, enkelt og praktisk! Dette endoskopotoskopet er praktisk for daglig overvåking av ørene, nesen, munnen, halsen og andre helseproblemer. Du kan ta vare på helsen til familie eller venner, og til og med kjæledyrene dine.

Et uunnværlig husholdningsverktøy: Hvis du føler kløe eller ubehag i ørene, kan du enkelt sjekke øret for betennelse med et øreendoskop. Den er utstyrt med et oppladbart 350mAh batteri for lange arbeidstimer, lett og lett å bære.

Laget av medisinsk PC + silikonmateriale, organisk kvalitet, myk og silikonbeskyttelsespluggen kan tilpasses forskjellige ører. Med en passende hellingsvinkel, som ikke bare effektivt renser ørevoks, men heller ikke klør øregangen. Den passer til dybden av øregangen, som kan beskytte øregangen og trommehinnen mot skade.

Funksjoner:1. Ultraflatt 3,5 mm-objektiv2. 500 W piksler, overfølsom sensor3. Trådløs WiFi-tilkobling, enkel å bruke4. Innovasjon Q-elastiske ørebøtter

Spesifikasjoner:

Lin diameter: 4,5 mm.
Brennvidde: 1,5-2 cm.
Piksler: 5,0 MP
Oppløsning: 1080P
Bildesensor: COMS
Bildefrekvens: 30 bilder per sekund
Omgivelsestemperatur: -10 ~ 50 ° C.
Gravitasjonssensor: 4 akser
Lyskilde: 6 x LED (5 x hvitt lys, 1 x blått lys)
Batterikapasitet: 250 mAh.
Lading fra Ti Ich: 90 minutter
Arbeidstid: 90 minutter.
Standby-tid: 120 dager
Vannmotstand: (kun objektiv!)
Kompatible enheter: De fleste Android- og iOS-smarttelefoner og -nettbrett (støtter ikke visning på datamaskin).

Pakken inneholder:
1 x otoskop.5 x ørepropp.5 x bomullspinne3 x flassende vattpinne.5 x spritserviett.1 x øregangsbeskyttelsesplugg.1 x USB-datakabel.1 x Brukerhåndbok (engelsk språk garanteres ikke).1 x oppbevaringsboks.

Merk: Sjekk miljøet ditt før du bruker det. Ikke bruk produktet i et miljø der noen løper for å unngå støt. Dette produktet anbefales ikke til barn under 3 år.

Enkel tilkobling og rask betjening: last ned appen i bare 4 trinn og installer den på enheten din. Koble til Wi-Fi i telefonens innstillinger. Åpne appen og den direktesendte videoen vises på skjermen. Du kan plassere 1080P øreendoskopet i holderen for enkel inspeksjon. Lagre bilder av speilet.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.