FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
14 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Selgers vilkår og betingelser på Merkandi

Muligheten for å selge på Merkandi er utvilsomt forbundet med mange fordeler, men også med plikten til å følge visse regler. Hver selger må akseptere og overholde disse vilkårene og betingelsene før de legger inn et første bud på plattformen.

Selgerens alternativ aktiveringsbetingelser

Selger må fremlegge dokumenter som muliggjør verifisering av sin forretningsvirksomhet, inkludert gjeldende selskapsstatus, adresse osv. Dokumenter som muliggjør slik verifisering er:

 • Et dokument som bekrefter starten av en virksomhet

 • kontoutskrift

 • Strømregning

 • Kjøps-\/salgsfakturaer

 • Andre dokumenter som vil tillate deg å effektivt verifisere troverdigheten til selgeren og utelukke muligheten for å utgi seg for andre personer eller selskaper.

Dokumentene ovenfor må oppfylle visse krav:

 • Dokumenter må utstedes for selskapet, ikke for en privatperson (unntatt enkeltpersonforetak)

 • Kontoutskrifter, strømregninger eller fakturaer må ikke være mer enn 3 måneder gamle

 • Dokumentene skal utstedes til selskapet hvis verifisering utføres. Dokumenter utstedt til tredjeparter, uavhengig av deres lenker, vil ikke bli akseptert.

 

Verifikasjonsdokumenter tilordnes kundens konto og er tilgjengelige for både ham og Merkandi-teamet gjennom hele gyldighetsperioden for kontoen. Merkandi garanterer at dokumentene som sendes kun vil bli brukt til verifikasjonsformål og at de ikke vil bli gitt videre til tredjeparter. Brukeren kan når som helst sende en forespørsel via kontaktskjemaet eller til e-postadressen som er oppgitt i kontaktdelen, for å slette eventuelle sendte dokumenter, uten å oppgi noen grunn.

 • MERK FØLGENDE! Hvert dokument som sendes, som Merkandi vil bekrefte som manipulert eller forfalsket, vil umiddelbart bli rapportert til de relevante rettshåndhevelsesmyndighetene.

   

  Selgeralternativ

  Selgeralternativet er kun tilgjengelig hvis du har en PREMIUM-konto og ikke er en integrert del av kontoen. Dette betyr at enhver bruker av en slik konto kan søke om aktivering av en salgsopsjon. Vær imidlertid oppmerksom på at:

I fravær av noen aktive og\/eller arkiverte oppføringer som er lagt ut i løpet av de siste 60 dagene, kan selgerens alternativ bli midlertidig deaktivert på selgerens konto. Dette er et sikkerhetstiltak for brukerkontoer.

 

Krav og klager
 

 • Manglende evne til å aktivere selgers opsjon, uansett årsak, utgjør ikke grunnlaget for tilbakebetaling av abonnementsbeløpet, unntatt pkt. 6 § 2 i de generelle vilkår og betingelser akseptert ved registrering.
 • Merkandi forbeholder seg retten til å nekte å aktivere selgerens opsjon eller å deaktivere/suspendere den hvis den er aktiv, når som helst og uten å oppgi noen grunn.
 • Merkandi vil ikke på noen måte kompensere for tiden brukt på innhenting av dokumentasjon, virkningene av å ikke aktivere/deaktivere selgers mulighet eller fjerne/blokkere/moderere/oversette til et annet språk/promotere salgstilbud. Eventuelle krav i denne forbindelse er utelukket.

 
Forskriften er oversatt fra engelsk. Gjeldende regelverk er på engelsk. Merkandi er ikke ansvarlig for mulige feil eller unøyaktigheter som følge av oversettelsen.

Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.