FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
25 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

retningslinjer informasjonskapsler

Hva er informasjonskapsler? 

Informasjonskapsler skal forstås som IT-data, spesielt tekstfiler, lagret på brukerens sluttapparater beregnet på bruk av nettsteder. Disse filene lar deg identifisere brukerens enhet og vise en nettside riktig tilpasset deres individuelle preferanser. Informasjonskapsler inneholder vanligvis navnet på nettstedet de kommer fra, lagringstiden på terminalen og et unikt nummer. 

Hva bruker vi informasjonskapsler til? 

Informasjonskapsler brukes til å tilpasse nettstedets innhold til brukernes preferanser og for å optimalisere bruken av nettstedet. De brukes også til å generere anonym samlet statistikk som hjelper til å forstå hvordan brukeren bruker nettstedet, som gjør det mulig for dem å forbedre strukturen og innholdet, med unntak av personlig identifikasjon av brukeren. 

Hvilke informasjonskapsler bruker vi? 

To typer informasjonskapsler brukes - midlertidige og permanente. Den første er midlertidige filer som forblir på brukerens enhet til du logger ut av nettstedet eller slår av programvaren (nettleser). De permanente filene forblir på brukerens enhet i den tid som er spesifisert i informasjonskapselparametrene, eller til brukeren sletter dem manuelt. Informasjonskapsler som brukes av nettstedsoperatørens partnere, spesielt nettstedsbrukere, er underlagt deres egne personvernregler. 

Inneholder informasjonskapsler personlig informasjon? 

Personopplysninger som samles inn via informasjonskapsler, kan bare samles inn for å utføre spesifikke funksjoner for brukeren. Slik informasjon er kryptert på en måte som forhindrer tilgang fra uvedkommende. 

Slett informasjonskapsler 

Som standard tillater nettleserprogramvaren at informasjonskapsler kan plasseres på den lukkede enheten. Spesielt kan disse innstillingene endres for å blokkere automatisk manipulering av informasjonskapsler i nettleserinnstillingene eller for å informere hver gang de sendes til brukerenheten. Detaljert informasjon om informasjonskapselalternativer og metoder finner du i programvareinnstillingene (nettleser). Begrensninger for bruk av informasjonskapsler kan påvirke noen av funksjonene som er tilgjengelige på nettstedet.

Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.