FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
25 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Forskrifter for varesøketjenesten

§1 Generelle bestemmelser

 1. Entreprenør - Merkandi LTD, heretter referert til som Merkandi, basert i England, Unit 4E, Enterprise Court, S63 5DB Rotherham.
 2. Bestiller part - en gründer eller en privatperson som bestiller tjenesten med å søke etter varer.
 3. Produktsøketjeneste - heretter kalt tjenesten, består i å søke etter leverandører for spesifikke varer på vegne av Oppdragsgiver, og deretter gi ham kontaktinformasjon og eventuell tilleggsinformasjon som er nødvendig for å kontakte selgeren og kjøpe varene. Tjenesten leveres av entreprenøren.
 4. Kostnad for tjenesten - beløpet som Kunden må betale for å utføre varesøketjenesten.

   

  §2 Omfang av tjenesten som ytes

  1. Bestiller legger inn en bestilling på varesøketjenesten via Merkandis nettside. Kostnaden for tjenesten presenteres på tjenestebestillingssiden og gjelder søk etter ett produkt i henhold til Kundens spesifikasjon.
  2. Etter å ha betalt for tjenesten bestilt av Oppdragsgiver mottar Leverandøren en bekreftelsesmelding. Fra det øyeblikket har oppdragsgiver en ubegrenset mengde tid til å fylle ut tjenesteskjemaet, der han vil gi Leverandøren spesifikasjonen av varene han ønsker å bestille.
  3. Etter å ha fylt ut tjenesteskjemaet, starter oppdragsgiver implementeringen innen 3 virkedager fra datoen for utfylling. Dersom fristen for utførelse av tjenesten ikke kan overholdes, forplikter Leverandøren seg til umiddelbart å varsle Oppdragsgiver om dette, og terminen er i så fall underlagt individuelle avtaler mellom Oppdragsgiver og Leverandøren.
  4. Tjenesten anses som fullført når følgende informasjon om de funnet tilbudene sendes til Kunden:
   1. selgers internettadresse
   2. Internett-adressen til de søkte varene
   3. Selgers kontaktinformasjon (inkludert telefonnummer, e-postadresse, lageradresse, firma-\/selgernavn, etc.)
   4. beskrivelse av de søkte varene med data (pris, minimumsbestilling, tilbudsdetaljer, garanti osv.)
   5. Entreprenøren vil sende all hentet informasjon, med forbehold om at ikke hele listen ovenfor kan være tilgjengelig. All informasjon vil bli sendt av Leverandøren til e-postadressen oppgitt av Oppdragsgiver i brukerens konto eller angitt ved bestilling av varesøketjenesten.
   6. Dersom Leverandøren ikke klarer å finne tilbud på varene Oppdragsgiver søker, tilbakeføres beløpet som er betalt for tjenesten til Oppdragsgivers konto innen 3 virkedager. Tilbakebetalingen skjer i samme form som betalingen for tjenesten av Kunden. Dersom slik retur ikke er mulig, vil Leverandøren kontakte Oppdragsgiver for å avtale annen returform.
   7. Tjenesten er tilgjengelig for bruk i en ubegrenset periode, med forbehold om at bruken kun er mulig når rektor har en aktiv konto på Merkandi-plattformen.

     

    §3 Returer

    1. Bestiller kan få refundert gebyret for tjenesten som ytes innen 100 kalenderdager fra datoen for bestilling av tjenesten. Etter 100 kalenderdager fra datoen for bestilling av tjenesten har oppdragsgiver ikke krav på refusjon.
    2. Vilkåret for retur er at tjenesten ikke er påbegynt. Ved utfylling av tjenesteskjemaet opphører returretten, med unntak av situasjonen spesifisert i pkt. 6 §2 og pkt. 1, 2 og 3 §4.
    3. For å motta refusjon, bør bestilleren kontakte Merkandis kundeservicekontor, hvis kontaktinformasjon er tilgjengelig i kontaktfanen på nettstedet: https:\/\/merkandi.pl\/contact.

      

     §4 Klager

     Entreprenøren muliggjør igangsetting av klagebehandlingen i følgende tilfeller:

     1. Tjenesten ble ikke levert av Leverandøren innen fristen som er angitt som dato for levering av tilbudene på varene.
     2. Oppdragsgiver kan ikke kontakte noen av selgerne oppgitt av Leverandøren
     3. Oppdragsgiver har mottatt tilbud på andre varer enn det som er spesifisert i bestillingen.

      For å sende inn en klage, vennligst kontakt Merkandis kundeservicekontor. Kontaktinformasjon er tilgjengelig i kontaktfanen på nettstedet: https://merkandi.no//contact. I innholdet i klagen er rektor forpliktet til å oppgi sine fullstendige detaljer, kontaktdetaljer, nummeret på den betalte fakturaen, og angi minst ett av de ovennevnte tilfellene som rettferdiggjør innledningen av klageprosedyren av Merkandi.
      Entreprenøren plikter å behandle klagen innen 30 dager fra datoen for bekreftelse på mottak av søknaden.
       

      §5 Ansvar

      Entreprenøren er kun ansvarlig for å gi byggherren tilbudsdata og kontaktinformasjon til leverandørene. Entreprenøren er ikke ansvarlig for leverandørenes pålitelighet eller riktigheten av dataene angitt i tilbudene. Entreprenøren erklærer at de angitte leverandørene ikke er verifisert av ham, derfor påtar byggherren samarbeid og utfører alle transaksjoner på egen risiko.

       

      §6 Sluttbestemmelser

      I saker som ikke dekkes av denne forskriften, skal Merkandis generelle kommersielle vilkår og relevante rettsakter gjelde.

Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.