FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
24 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Forskrifter for entreprenørverifiseringstjenesten

§1 Generelle bestemmelser

 1. Entreprenør - Merkandi LTD, heretter referert til som Merkandi, basert i England, Unit 4E, Enterprise Court, S63 5DB Rotherham.
 2. Rektor - en entreprenør eller en privatperson som tar i bruk entreprenørverifiseringstjenesten.
 3. Entreprenørverifiseringstjeneste - heretter referert til som tjenesten, består i verifisering av entreprenøren som er angitt av oppdragsgiver, og deretter gi ham en rapport som inneholder all informasjonen som kan hjelpe oppdragsgiveren med å ta en beslutning om å samarbeide med den valgte entreprenøren. Tjenesten leveres av entreprenøren.
 4. Kostnad for tjenesten - beløpet som oppdragsgiver må betale for å utføre entreprenørverifiseringstjenesten.

   

  §2 Omfang av tjenesten som ytes

  1. Bestiller legger inn en bestilling på entreprenørverifiseringstjenesten via Merkandis nettside. Kostnaden for tjenesten er presentert på serviceordresiden og gjelder verifisering av én entreprenør angitt av rektor.
  2. Etter å ha betalt for tjenesten bestilt av Oppdragsgiver mottar Leverandøren en bekreftelsesmelding. Fra det øyeblikket har oppdragsgiveren ubegrenset tid til å fylle ut tjenesteskjemaet, der han vil gi entreprenøren de nødvendige dataene til den verifiserte entreprenøren som han ønsker å verifisere.
  3. Etter å ha fylt ut tjenesteskjemaet, starter oppdragsgiver implementeringen innen 3 virkedager fra datoen for utfylling. Dersom fristen for utførelse av tjenesten ikke kan overholdes, forplikter Leverandøren seg til umiddelbart å varsle Oppdragsgiver om dette, og terminen er i så fall underlagt individuelle avtaler mellom Oppdragsgiver og Leverandøren.
  4. Tjenesten anses som fullført når bekreftelsesrapporten sendes til kunden, som inkluderer:
   1. grunnleggende informasjon om entreprenøren, som adresse, land, telefonnumre, e-postadresser, juridisk form mv.
   2. informasjon om de viktigste risikofaktorene
   3. informasjon om styret, aksjonærer og selskapets historie
   4. informasjon om resultatet av verifisering av enkelte områder av selskapets aktivitet
   5. vurdering av entreprenøren
   6. Entreprenøren vil sende all hentet informasjon, med forbehold om at ikke hele listen ovenfor kan være tilgjengelig. All informasjon vil bli sendt av Leverandøren til e-postadressen oppgitt av Oppdragsgiver i brukerens konto eller angitt ved bestilling av entreprenørens verifiseringstjeneste.
   7. Dersom Leverandøren ikke er i stand til å verifisere entreprenøren angitt av Oppdragsgiver, returneres beløpet som er betalt for tjenesten til Oppdragsgivers konto innen 3 virkedager. Tilbakebetalingen skjer i samme form som betalingen for tjenesten av Kunden. Dersom slik retur ikke er mulig, vil Leverandøren kontakte Oppdragsgiver for å avtale annen returform.
   8. Tjenesten er tilgjengelig for bruk i en ubegrenset periode, med forbehold om at bruken kun er mulig når rektor har en aktiv konto på Merkandi-plattformen.
   9. Verifikasjonsrapporten kan bare leveres på ett av følgende språk: engelsk, spansk, tysk, fransk, italiensk eller polsk.

     

    §3 Returer

    1. Bestiller kan få refundert gebyret for tjenesten som ytes innen 100 kalenderdager fra datoen for bestilling av tjenesten. Etter 100 kalenderdager fra datoen for bestilling av tjenesten har oppdragsgiver ikke krav på refusjon.
    2. Vilkåret for retur er at tjenesten ikke er påbegynt. Ved utfylling av tjenesteskjemaet opphører returretten, med unntak av situasjonen spesifisert i pkt. 6 §2 og pkt. 1, 2 og 3 §4.
    3. For å motta refusjon, bør bestilleren kontakte Merkandis kundeservicekontor, hvis kontaktinformasjon er tilgjengelig i kontaktfanen på nettstedet: https:\/\/merkandi.pl\/contact.

      

     §4 Klager

     Entreprenøren muliggjør igangsetting av klagebehandlingen i følgende tilfeller:

     1. Tjenesten ble ikke utført av Leverandøren innen fristen angitt som dato for levering av verifikasjonsrapporten.
     2. Bestiller mottok en verifikasjonsrapport for en annen entreprenør enn den som er spesifisert i bestillingen.

      For å sende inn en klage, vennligst kontakt Merkandis kundeservicekontor. Kontaktinformasjon er tilgjengelig i kontaktfanen på nettstedet: https://merkandi.no/contact. I innholdet i klagen er rektor forpliktet til å oppgi sine fullstendige detaljer, kontaktdetaljer, nummeret på den betalte fakturaen, og angi minst ett av de ovennevnte tilfellene som rettferdiggjør innledningen av klageprosedyren av Merkandi.
      Entreprenøren plikter å behandle klagen innen 30 dager fra datoen for bekreftelse på mottak av søknaden.
       

      §5 Ansvar

      Entreprenøren er kun ansvarlig for å gi byggherren verifikasjonsrapporten. Rapporten er utarbeidet med største aktsomhet basert på pålitelige kilder, men entreprenøren er ikke ansvarlig for entreprenørens pålitelighet eller for riktigheten og oppdatert karakter av dataene i rapporten. Entreprenøren erklærer at entreprenørens vurdering er en oppsummering av alle utførte verifikasjoner. En positiv vurdering av entreprenøren betyr ikke at det ikke er risiko i samarbeid med entreprenøren. Kunden påtar seg derfor samarbeid og utfører alle transaksjoner med motparten på egen risiko.

       

      §6 Sluttbestemmelser

      I saker som ikke dekkes av denne forskriften, skal Merkandis generelle kommersielle vilkår og relevante rettsakter gjelde.

Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.