FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
25 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Forskrifter for automatisk oppfriskende tilbud tjenesten

§1 Generelle bestemmelser

 1. Entreprenør - Merkandi LTD, heretter referert til som Merkandi, basert i England, Unit 4E, Enterprise Court, S63 5DB Rotherham.
 2. Bestillingsfest - en gründer eller en privatperson som bestiller tjenesten for automatisk oppfriskning av tilbud.
 3. Tjenesten med automatisk oppdatering av tilbud - heretter kalt tjenesten, består i å oppdatere hvert utvalgte tilbud - salg på nettsiden med spesifiserte intervaller. Tjenesten leveres av entreprenøren.
 4. Kostnad for tjenesten - beløpet som kunden må betale for å utføre tjenesten med automatisk oppdatering av tilbud.

   

  §2 Omfang av tjenesten som ytes

  1. Bestiller legger inn en bestilling for automatisk oppfriskning av tilbud via Merkandis nettside. Kostnaden for tjenesten vises på tjenestebestillingssiden og gjelder ubestemt automatisk oppfriskning av salgstilbud publisert på plattformen.
  2. Etter å ha betalt for tjenesten bestilt av Oppdragsgiver, mottar Leverandøren en melding som bekrefter aktiveringen av tjenesten. Fra det øyeblikket er tjenesten aktiv, og kunden kan fortsette å inkludere tjenesten på hvert av de publiserte og nylig publiserte salgstilbudene.
  3. Tjenesten fungerer på en helt automatisk måte, uten involvering av Rektor.
  4. Kunden har rett til å kreve at tjenesten deaktiveres for en hvilken som helst periode og reaktiveres når som helst.
  5. Tjenesten fungerer fra kjøpsøyeblikket. Salgstilbud som ble publisert før kjøpet vil ikke bli oppdatert automatisk. Tjenesten for disse tilbudene må lanseres av Rektor på egen hånd.
  6. Tjenesten er tilgjengelig for bruk i en ubegrenset periode, med forbehold om at bruken kun er mulig når rektor har en aktiv konto på Merkandi-plattformen og har en aktiv salgsmulighet.

    

   §3 Returer

   1. Bestiller kan få refundert gebyret for tjenesten som ytes innen 100 kalenderdager fra datoen for bestilling av tjenesten. Etter 100 kalenderdager fra datoen for bestilling av tjenesten har oppdragsgiver ikke krav på refusjon.
   2. Vilkåret for retur er at tjenesten ikke er påbegynt. Ved utfylling av tjenesteskjemaet opphører returretten, med unntak av situasjonen spesifisert i pkt. 6 §2 og pkt. 1, 2 og 3 §4.
   3. For å motta refusjon, bør bestilleren kontakte Merkandis kundeservicekontor, hvis kontaktinformasjon er tilgjengelig i kontaktfanen på nettstedet: https://merkandi.no/contact.

     

    §4 Klager

    Entreprenøren muliggjør igangsetting av klagebehandlingen i følgende tilfeller:

    1. Tjenesten ble ikke utført innen oppgitt tid, oppdragsgiver rapporterte en feil til entreprenøren og denne ble ikke reparert innen oppgitt tid

     For å sende inn en klage, vennligst kontakt Merkandis kundeservicekontor. Kontaktinformasjon er tilgjengelig i kontaktfanen på nettstedet: https://merkandi.no/contact. I innholdet i klagen er rektor forpliktet til å oppgi sine fullstendige detaljer, kontaktdetaljer, nummeret på den betalte fakturaen, og angi minst ett av de ovennevnte tilfellene som rettferdiggjør innledningen av klageprosedyren av Merkandi.
     Entreprenøren plikter å behandle klagen innen 30 dager fra datoen for bekreftelse på mottak av søknaden.

      

     §5 Sluttbestemmelser

     I saker som ikke dekkes av denne forskriften, skal Merkandis generelle kommersielle vilkår og relevante rettsakter gjelde.

Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.