FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
14 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Forskrifter for pakkene for forretningstjenester

§1 Generelle bestemmelser

 1. Entreprenør - Merkandi LTD, heretter referert til som Merkandi, basert i England, Unit 4E, Enterprise Court, S63 5DB Rotherham.
 2. Rektor - en gründer eller en privatperson som kjøper en bedriftspakke.
 3. Pakker for bedrifter - et sett med tjenester og fordeler i form av pakker, levert av entreprenøren.
 4. Kostnad for tjenesten - beløpet som kunden må betale for å kjøpe en bedriftspakke.
 5. Bestilte tjenester - tjenester som etter kjøp til enhver tid forblir på Oppdragsgivers brukerkonto.
 6. Automatiske tjenester - tjenester som aktiveres automatisk og fungerer uten involvering av rektor.

   

  §2 Omfang av tjenesten som ytes

  1. Kunden legger inn en bestilling på en bedriftspakke via Merkandis nettside. Kostnaden for pakken og tjenestene som er inkludert i den, er angitt direkte på nettstedet https:\/\/merkandi.pl\/packages.
  2. Etter å ha betalt for pakken bestilt av Oppdragsgiver mottar Leverandøren en bekreftelsesmelding. Fra da av, avhengig av type tjeneste:
   1. For bestilte tjenester - klienten har ubegrenset tid til å fylle ut tjenesteskjemaet som starter tjenesten
   2. For automatiske tjenester - tjenester aktiveres automatisk på Oppdragsgivers konto.
   3. Ved å kjøpe en Pakke for Bedrift aksepterer Bestiller også vilkårene for tjenester som er inkludert i pakkene. Tilgjengelighet av individuelle forskrifter:
   4. Tjenesten anses som fullført når Kunden mottar en e-postbekreftelse på at pakken er aktivert.
   5. Dersom Leverandøren ikke er i stand til å lansere tjenestepakken, tilbakeføres beløpet som er betalt for tjenesten til Oppdragsgivers konto innen 3 virkedager. Tilbakebetalingen skjer i samme form som betalingen for tjenesten av Kunden. Dersom slik retur ikke er mulig, vil Leverandøren kontakte Oppdragsgiver for å avtale annen returform.
   6. Tjenestepakken er tilgjengelig for bruk i en ubegrenset periode, med forbehold om at bruken kun er mulig når rektor har en aktiv konto på Merkandi-plattformen.
   7. Entreprenøren informerer om at noen av tjenestene som inngår i Pakker for bedrift er rettet mot brukere med aktiv salgsmulighet. Rektor som ikke har en aktiv salgsopsjon kan ikke bruke dem før selskapet er verifisert og nevnte opsjon er aktivert. Avslaget på å aktivere eller deaktivere salgsopsjonen, uansett årsak, gir ikke Oppdragsgiver rett til å kreve refusjon av pakkekjøpskostnadene.

     

    §3 Returer

    1. Bestiller kan få refundert gebyret for tjenesten som ytes innen 100 kalenderdager fra datoen for bestilling av tjenesten. Etter 100 kalenderdager fra datoen for bestilling av tjenesten har oppdragsgiver ikke krav på refusjon.
    2. Betingelsen for retur er manglende oppstart av utførelsen av de bestilte tjenestene. Ved utfylling av tjenesteskjemaet opphører returretten, med unntak av situasjonen spesifisert i pkt. 6 §2 og pkt. 1, 2 og 3 §4.
    3. For å motta refusjon, bør bestilleren kontakte Merkandis kundeservicekontor, hvis kontaktinformasjon er tilgjengelig i kontaktfanen på nettstedet: https:\/\/merkandi.pl\/contact.
    4. Leverandøren tar forbehold om at oppdragsgiver ved endring av innholdet i pakken kan søke om refusjon av en andel av kostnaden for tjenesten i forhold til kjøpskostnaden for hele pakken.

      

     §4 Klager

     Entreprenøren muliggjør igangsetting av klagebehandlingen i følgende tilfeller:

     1. Tjenestepakken er ikke aktivert på Rektors konto.
     2. Tjenestene er mangelfulle eller er ikke lenger tilgjengelige som en del av pakkene på grunn av endringer utført av Leverandøren.
     3. Oppdragsgiver har mottatt tilbud på andre varer enn det som er spesifisert i bestillingen.

      For å sende inn en klage, vennligst kontakt Merkandis kundeservicekontor. Kontaktinformasjon er tilgjengelig i kontaktfanen på nettstedet: https://merkandi.no/contact. I innholdet i klagen er rektor forpliktet til å oppgi sine fullstendige detaljer, kontaktdetaljer, nummeret på den betalte fakturaen, og angi minst ett av de ovennevnte tilfellene som rettferdiggjør innledningen av klageprosedyren av Merkandi.
      Entreprenøren plikter å behandle klagen innen 30 dager fra datoen for bekreftelse på mottak av søknaden.

       

      §5 Sluttbestemmelser

      I saker som ikke dekkes av denne forskriften, skal Merkandis generelle kommersielle vilkår og relevante rettsakter gjelde.

Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.