HAPPY SALE
-35%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Referanser

Har ikke kjøpt noe ennå, men siden jeg ble med har jeg lært mye og ser nå etter min første levering, siden har en enorm mengde tilbud og er virkelig verdt å ta seg tid til å bla.

Ahmed-weli Said

Jeg gratulerer Merkandi som alltid har vært seriøs og alltid hjulpet meg med å finne en god avtale og spesielt seriøse leverandører som vi ikke hadde problemer med. Så takk til dem

frederic mery

MIN MENING OM TJENESTER SOM LEVERES AV "MERKANDI"-PLATTFORMEN ER VELDIG GOD, FORDI NÅR JEG TRENGDE HJELP: JEG HADDE DET UMIDDELBART OG I EN KOMMERSIELL UTVEKSLING SOM JEG VAR PLANLAGT Å GJØRE JEG BLEV REDDET AV EN LEVERANDØR SOM IKKE LEVERTE VARER TIL KJØPERNE.

Evdokimos Triantaris

Jeg er svært fornøyd med Merkandi. Det er et sted som lar meg administrere sortimentet mitt effektivt og finne anerkjente leverandører. En av de største fordelene med denne plattformen er dens brukervennlighet og intuitive grensesnitt som lar meg raskt søke gjennom tilbud og legge inn bestillinger med noen få klikk.

Przemysław Górny

Stor erfaring høstet på disse nesten 3 månedene på Merkandi! Superplattform for bedrifter så vel som privatpersoner. Verdi for pengene er riktig! Jeg kan bare anbefale.

Maksim Rizovski

seriøs og effektiv side! god måte å øke kontaktene i utlandet. store spillere tilstede og raske svar, ingen sløsing med tid

harold rocky

Plattformen gir deg det du er her for. Det er veldig enkelt å annonsere for varene. Kontakthastigheten er veldig høy. Takk skal du ha!

Mateusz Abraham

Jeg anbefaler, en veldig stor database med varer, en intuitiv og brukervennlig plattform, jeg er fornøyd med kontaktene etablert på dette nettstedet som selgere

DAWID ROŻAK

Merkandi er en flott plattform for grossister som meg selv. Min erfaring med kundeservice har vært eksepsjonell og mine bekymringer ble raskt løst.

David Amah

Merkandi.com er virkelig nyttig og seriøs handelsplattform. Jeg har brukt den mange ganger, og alle selgere jeg har bestilt fra var seriøse, svarte i tide, og jeg har aldri hatt noen problemer. 100 % valuta for pengene. Sterkt anbefalt!!!

Nikolaos Champeris

Etter min mening virker Merkandi som en lovende plattform for å selge ulike produkter i bulk. Selv om de første resultatene kanskje ikke var som forventet, indikerer aktivering av kampanjer en proaktiv tilnærming for å øke salget. Det er viktig å være tålmodig og gi kampanjene tid til å tre i kraft. Med tid og fortsatt innsats er det gode muligheter for å se positive resultater og økt salg på Merkandi-siden.

Simon Terbovšek

Jeg elsket det..synd de bare selger mange partier, de kunne selge mindre for de som vil begynne ..det er litt overdrevet ..om Merkandi og veldig bra vi har alt vi ønsker på ett sted ..jeg anbefaler det, jeg er allerede premium

Ana Lopes

Veldig god service. når jeg sender e-post eller ringer med et spørsmål om et bestemt selskap, får jeg alltid et ærlig svar. på denne måten unngår du svindlere og de holdes også unna

Pascal Van muylem

Super nettside. Mange grossister og muligheter. Takk skal dere ha, Jeg har funnet mange utenlandske forhandlere som jeg nå er i ferd med å etablere et løpende forhold til.

TOMASZ PISAREK

Etter min erfaring er Mercandi full av muligheter, hver dag er jeg lykkeligere, siden jeg begynte i Mercandi har jeg møtt mange selskaper som er 100% pålitelige og seriøse.

Manuel Eced Roldon

Jeg er veldig imponert over mulighetene Merkandi tilbyr for å jobbe med store selskaper over hele verden. Du kan øke produktbasen din, mye billigere og ha mye høyere fortjenestemargin, det er veldig verdt å være med Merkandi.

Manuel Eced Roldon

Flott plattform! Stor støtte - store muligheter for utvikling og nettverksbygging! Vi er veldig fornøyde – slik finner vi kunder over hele verden.

Lisa-Marie Birke

Det er en veldig god nettside for både bedrifter og privatpersoner, de har alt og til veldig gode priser for videresalg anbefaler jeg den.

Jon Uriguen Lejarraga

Jeg er veldig fornøyd fordi jeg takket være deg kan ha oversikt over grossister, tilbud og produkter. Det gjorde jobben min lettere. Fortsett med det. Tusen takk

Αλεξάντρα Καναπίτσα

Plattformen er veldig bra og har mange tradere, den har også gode tilbud å kjøpe, men jeg håper at tilbudene som allerede er solgt, arkivert, blir fjernet av traderne.

Aref Alhamad

Jeg anbefaler på det sterkeste Merkandi handelsplattform. Et solid selskap, meget godt verifisert regnskap. Rask hjelp til å løse problemet. Engasjerte medarbeidere, du kan stole på deres støtte.

Małgorzata Januszkiewicz-Boczko

Enkelt å bruke grensesnitt. Flerspråklig kundestøtte Forespørsler behandles raskt. Ved ett års forlengelse av kontrakten ville jeg gitt kundene «gratispoeng» som bonus.

Horst Joerger

Tjenesten vi fikk fra Merkandi-teamet var utmerket. Kundestøtteteamet svarer veldig raskt på alle spørsmål du måtte ha angående bruken av de ulike verktøyene som er tilgjengelige på siden. Vår engros b2b-virksomhet har vokst takket være de nye potensielle kundene generert på denne plattformen, og vi vil anbefale Merkandi til andre handelsmenn.

Prime Retail GB

Merkandi tilbyr en rekke funksjoner for kjøpere og selgere, for eksempel bulkkjøpsalternativer, produktsøkefiltre og muligheten til å lage produktoppføringer og auksjoner. Plattformen tilbyr også betalings- og fraktalternativer, samt et tvisteløsningssystem for å sikre sikre transaksjoner.

Mouad Mentak

Pålitelig kundestøtte: Flere kunder har berømmet Merkandi for kundestøtteteamet, og bemerket at de er hjelpsomme og lydhøre for henvendelser og problemer.

Mouad Mentak

Lavere priser: Grossistmarkeder tilbyr ofte produkter til lavere priser sammenlignet med detaljhandel fordi de kjøper produkter i bulk direkte fra produsenter eller distributører. Massevis av valg: Grossistmarkeder tilbyr vanligvis et bredt utvalg av produkter, inkludert forskjellige merker, stiler og størrelser, slik at kundene kan finne produktene som best dekker deres behov.

Mouad Mentak

Vi er i e-handel, men vi har også en fysisk butikk og dekker vårt lokale marked. Vi er fornøyde og har funnet noen nye gode leverandører her.

Sofronis Antoniou

Det er en veldig god plattform som jeg har funnet mange nye leverandører med over hele Europa. Med veldig mange varer jeg var ute etter. Jeg anbefaler det til alle.

Antonio Manca

Jeg anbefaler. Jeg er veldig fornøyd med Merkandi. Gjennom portalen var det mulig å selge produkter med kort best-før-dato.

Michał Zawadzki

En interessant salgsplattform med stor europeisk rekkevidde. Det er veldig enkelt å legge til produkter manuelt. Import fra filer gir noen problemer for nybegynnere men etter å ha lest dokumentasjonen og tilpasset filene, kan du få taket på det.

Zdzisław Oracz
Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.