FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
4 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Referanser

Har ikke kjøpt noe ennå, men siden jeg ble med har jeg lært mye og ser nå etter min første levering, siden har en enorm mengde tilbud og er virkelig verdt å ta seg tid til å bla.

Ahmed-weli Said

En veldig god plattform for å kjøpe varer trygt og billig. Jeg hadde en veldig god opplevelse og kontaktet selgeren raskt. Veldig bra!!! Takk!

Malkhaz Samkharadze

Veldig bra handelsplattform, har mange typer varer fra ulike kategorier, fungerer bra, sider åpnes raskt, alt er ordnet som det skal være

Смаил Караимин

Merkandi er rett og slett flott fordi hjemmesiden er så oversiktlig og brukervennlig. Navigasjonen er intuitiv og innholdet presenteres på en informativ, tydelig og attraktiv måte. Fargevalget og designet er moderne og attraktivt. Jeg liker spesielt mangfoldet av tilbud og informasjon som tilbys her. Hjemmesiden er designet for å være interaktiv, noe som øker raskt kommunikasjonen med kunder og forhandlere. Det som fortsatt er å rose er det. Hos Merkandi registreres det stadig nye kunder og forhandlere, slik at salget er garantert.

Thomas Bluhm / T & N international wholesale GmbH

Hei.. Til tross for god organisering og oversiktlighet på siden og telefonbekreftelsen av abonnement på den, var abonnementsnivåene ikke klare fra begynnelsen. Tjenestene som tilbys på den har tilleggspriser til tross for å betale abonnementet.. Til nå, og til tross for at jeg har blitt informert om de nye varene som tilbys på den, har jeg ennå ikke funnet det jeg leter etter. Ha en fin dag

Raheem Alsahlani

Plattform på et veldig godt grunnlag :) veldig gode og ferske tilbud, en bred database med verifiserte selgere i hele Europa er en fordel for konkurransedyktig handel

Tomas Igaz

Veldig god engrosmarkedsplass, jeg kan enkelt likvidere alle mine overskuddslager og kundeavkastninger. Jeg anbefaler på det sterkeste !!!

mouad Abid

En utmerket handelsplattform Og overskudd Vi er veldig Fornøyd med måten å drive forretning på og håndtere situasjonen angående varebestilling Profesjonell tilnærming og omsorg for klienten

kostadin ceranic

Dette er et veldig godt verktøy for å vokse virksomheten og tjene penger, jeg er veldig ny på denne e-markedssiden, men mitt synspunkt som ITT-profesjonell og gründer, merkadis tilbyr omfattende og forskjellige produkter over hele verden.

zonder erjinjia

En fantastisk plattform for å gå inn i bredere handelsfarvann, vi blir sett av mange interesserte kunder, det er konstant dialog med interesserte parter

Arnas Raksnys

Jeg tror at Merkandi forener bedrifter, noe som gjør det lettere å finne den leverandøren eller mottakeren vi leter etter. Jeg synes ideen om et slikt selskap er interessant.

Alex Hudusin

Veldig bra side, praktisk grensesnitt. Et stort antall interessante tilbud fra ulike selgere fra hele verden. Rask kommunikasjon med administrasjonen. Jeg anbefaler det til alle.

Vitalii Vrona

denne plattformen har vært ypperlig for å handle med fysiske kunder og finne ressurser som trenger det. vi har møtt mange selgere i dette og jobbet med dem i over et tiår nå. også nå vil vi starte vårt salg i denne plattformen med alle de fysiske lagrene vi har på kontoret og lageret vårt. selskapet vårt har rundt 10 millioner euro fysiske aksjer som jeg er sikker på at det vil komme alle kjøperne i denne plattformen til gode. Jeg vil gjerne ta sjansen og takker folkene som jobber hardt for å verifisere alle medlemmene og gjøre alle avtaler til en suksesshandel.

Narain Sehrai

vi er glade for å si at det er en pålitelig plattform, vi har direkte kontakt med interesserte kunder av denne plattformen

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΥΤΑΚΙΔΗΣ

Dette gir leverandøren store forhandlingsmuligheter. En ting å se frem til er de daglige avtale-e-postene som holder markedsføringen i gang og tilbyr gode tilbud. Takk

Michelle Camilleri

Merkandi er en veldig god plattform. Takket være denne plattformen var jeg i stand til å etablere samarbeid med nye selskaper, enkel å bruke, holde det oppe,

Rita Reill

Beste, Foreløpig har alle bestillinger gått bra, vi er fornøyde, vi vil også snart legge ut varer på Merkandi for salg, forhåpentligvis med hell, Med vennlig hilsen

Raphael Alvisse

Siden er veldig bra, utmerket opplevelse og seriøsitet. Jeg har funnet nye kontakter og seriøse mennesker selv om jeg er ny her. Jeg er fornøyd.

maria sangermano

EN VIRKELIG NYTTIG PLATTFORM JEG HAR MØTT MANGE LEVERANDØRER OG HAR GJORT GODE AVTALER DU KAN FINN ALT FOR ALLE SEKTORER FRA SMÅ MENGDER TIL STORE LAGER.

fabio d'antoni

En meget vellykket plattform, mange engrostilbud og kontakter på ett sted. Kvalitet på kundeservice. Jeg kan bare anbefale

Miloslav Svoboda

Salgsportalen jeg nettopp oppdaget er helt fantastisk! Ikke bare gjør det det lettere å finne produktene jeg trenger, men det gir også en god handleopplevelse. Grensesnittet er intuitivt og enkelt å bruke, noe som gjør navigeringen på nettsiden behagelig og effektiv. I tillegg betyr et bredt utvalg av produkter og en rekke kategorier at alle vil finne noe for seg selv her. Dessuten lar filter- og søkealternativer deg raskt finne akkurat det du leter etter.

Paweł Boroń

Veldig bra side hvor du kan gjøre mye forretninger, det gleder meg. Du kan finne alt du leter etter på grossistnivå i enhver sektor.

Ismael Colín

Stort vareutvalg, meget godt samarbeid og kommunikasjon med selgere. Jeg har ikke bestilt varer fra utlandet enda, men tror det blir kjempebra. Jeg anbefaler.

Beata Stępniewska

Det er en flott plattform som gir mange muligheter til å komme i kontakt med tradere fra hele verden. Å lage tilbud og kommunisere er veldig enkelt og oversiktlig.

Emad R.

En veldig praktisk og brukervennlig plattform for å finne nye kontakter. Det er behagelig å jobbe med. Takk, alt er bra og jeg liker det.

Oleh Koval

Nettsiden som plattform for grossistselgere er flott, det er faktisk en kunde med lommebok som foretar kjøp. Ulempen er imidlertid at når du skriver med en klient kan du bli forvirret hvilken klient det var, det er ingen samtaleflagging eller filtrering. Bortsett fra det er plattformen flott!

Bartosz Rogoziński

Jeg finner sakte frem, men plattformen er veldig hyggelig og profesjonell service! tilgang til alt til virkelig gode priser, stort utvalg, omsettelig!

Sylwester Jaskólski

Et utmerket handelsnettsted som sikrer hastighet og pålitelighet når du handler med grossister. Jeg hadde en positiv opplevelse og er veldig fornøyd. Takk

Jamal Nasser Eddin

Veldig interessant side. Men noen selgere bruker veldig lang tid på å avslutte abonnementet, og noen melder seg ikke av i det hele tatt! Dette er litt upraktisk fordi mens kjøpsbetingelsene og andre produkter blir avklart, er de kanskje ikke tilgjengelige! Til nå er jeg ikke sikker på om jeg gjorde det rette ved å betale for tilgang til siden og + bestille en eksklusiv sone der faktisk alt er det samme som i de vanlige!

Юрій Гуменний

veldig bra nettsted for å koble global virksomhet enkelt å finne produktene på lager og engros enkel å bruke og enkel å plassere bestellene Jeg anbefalte å bli med på denne siden for etablere ur globale virksomheter

HAFEEZ AQIB
Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.