FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
23 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Referanser

Har ikke kjøpt noe ennå, men siden jeg ble med har jeg lært mye og ser nå etter min første levering, siden har en enorm mengde tilbud og er virkelig verdt å ta seg tid til å bla.

Ahmed-weli Said

veldig bra nettsted for å koble global virksomhet enkelt å finne produktene på lager og engros enkel å bruke og enkel å plassere bestellene Jeg anbefalte å bli med på denne siden for etablere ur globale virksomheter

HAFEEZ AQIB

Det jeg liker spesielt godt med nettsiden er variasjonen av tilbud. Du finner omtrent alt her og har mange sjanser til å gjøre et kupp

Staley Saher

En flott plattform for å finne engrostilbud på varer til din bedrift, samt muligheten til å legge ut egne tilbud. Mange tilbud fra hele verden.

Grzegorz Janke "DRAGON CARPARTS"

Jeg synes plattformen er veldig interessant! Hva kan være bedre: 1. Lag et annonsesett for alle europeiske land sammen. La oss si med 15-20 % rabatt hvis kunden velger alle Schengen-land. Eller et lignende sett 2. Vedlagte filer skal være mer synlige. Ingen av kundene mine forstår ikke at vi har en liste over varer vedlagt i tillegget under beskrivelsen. 3. Det ville vært mer tillitsfullt for kundene om det vil eksistere en mulighet til å betale gjennom plattformen! Med litt provisjon, men med noen garantier ...

Bohdan Kalynovskyi

Vi anbefaler på det varmeste Merkandi-plattformen. Takket være det fikk vi nye samarbeids- og innsamlingssteder. Gebyret er tilstrekkelig til kvaliteten på det nettstedet tilbyr.

Natalia

Jeg beundrer høy profesjonalitet under valideringsprosessen og informere brukere om svindlere, enkel meldings- og bestillingsprosess, men tvilsom effektivitet av betalte tjenester.

Yevgeniy Sydorenko

Jeg må si at det er en flott opplevelse å bruke nettstedet ditt, og å få kontakter til grossister, det er en fantastisk opplevelse... Beste hilsner...

AYODEJI TIAMIYU

Jeg er veldig fornøyd med informasjonen om selgerne. Tilgang til søk er enkel med mange interessante ting på siden.

Demba Ndiaye

Jeg er ekstremt takknemlig for at du har gitt meg så god tilgang til aksjer. Dette er en flott mulighet for selvforbedring og hardt arbeid for min virksomhet

Ivanka Georgieva

En utmerket plattform for handel med ulike varer. Og for engroshandel, fordi det er noe for alle å kjøpe, og det mest interessante er at Merkandi støtter er veldig samarbeidsvillig.

Davor Perošević

Takket være de nye kontaktene på Merkandi, kunne vi tilby våre lagervarer til ulike forhandlere i Europa. Få gode kontakter for andre områder også.

Luca Federici

Takket være Merkandi har jeg møtt mange leverandører og kunder Og jeg anbefaler det til alle Luis-kontakter og nære venner. Takk Merkandi

Abdelkarim Benhadi

Jeg angrer ikke på kjøpet. Veldig enkel kontakt med grossister og oversiktlig nettside. Takket være Merkandi har det blitt mye enklere og raskere å søke etter nye grossister. jeg anbefaler

Aleksandra Rylska

Takket være Merkandi fikk jeg nye kunder som jeg allerede har startet et langsiktig samarbeid med. Jeg anbefaler og oppfordrer deg til å opprette en konto fordi det er virkelig verdt det

Grzegorz Górecki

Det er en veldig behagelig plattform å bruke. Jeg er glad for muligheten til å tilby varer for salg. Og også realisere salg av varer over hele verden.

Denis Laktionov

Denne tjenesten tilbyr mange alternativer, det er verdt å prøve den. Du kan kommunisere godt med selgerne. Takk for denne tjenesten!

Dóra Dallos

Det er virkelig fantastisk Plattformen hjalp meg mye. Jeg har mye informasjon, mange leverandører, mye verdifulle varer, det er en stor leverandørbase.

Mohamed Abdelnaby

Det er en god nettside å jobbe som forhandler og grossist. Potensiell kunde kan kontakte deg på nettsiden eller direkte på telefon. Jeg anbefaler til alle.

Gytis Labakojis

Forespørsler besvares raskt og kompetent og behandles raskt. De ansatte er opplært og vet hva de gjør og hva de må ta hensyn til.

Umar Shahbaz

En meget god service med seriøse verifiserte selgere med kvalitetsting til lave priser og rask og sikker levering. Fornøyd med Merkandi

Cristian Mindroc

Alt fungerer veldig profesjonelt og pålitelig, en veldig oversiktlig plattform for å jobbe med kunder. Vi klarte å gjøre det første salget på bare 2 dager ved å aktivt øke utvalget. Jeg anbefaler!

UAB Eimeta

Merkandi er en god måte å komme i kontakt med handelspartnere over hele Europa på. Å lage tilbud er i stor grad selvforklarende. Hvis du har problemer eller spørsmål, er live chat vennlig og pålitelig.

Best Italy Textilhandelsgesellschaft mbH

Det har vært virkelig en fantastisk opplevelse på Merkandi. Det er en enorm plattform for å utforske virksomheten over hele verden. Flott verktøy for ny virksomhet.

Joaib Khan

Takket være Merkandi fikk jeg mange nye interessante kontakter for fantastiske varehus som jeg ville hatt vanskelig for å finne på Internett alene, takk

Miroslava Váňová

Interessant portal, enkel å bruke, for tiden nyttig spesielt for utenlandske kontakter, kundestøtte er rask og veldig nyttig.

Andrea Brillo

Jeg fant nye og ekte kjøpere først etter 3 måneder å publisere produktene mine! Denne plattformen er en effektiv måte å markedsføre virksomheten din på. Jeg anbefaler det til alle.

Jayson Vergara

Jeg gratulerer Merkandi som alltid har vært seriøs og alltid hjulpet meg med å finne en god avtale og spesielt seriøse leverandører som vi ikke hadde problemer med. Så takk til dem

frederic mery

MIN MENING OM TJENESTER SOM LEVERES AV "MERKANDI"-PLATTFORMEN ER VELDIG GOD, FORDI NÅR JEG TRENGDE HJELP: JEG HADDE DET UMIDDELBART OG I EN KOMMERSIELL UTVEKSLING SOM JEG VAR PLANLAGT Å GJØRE JEG BLEV REDDET AV EN LEVERANDØR SOM IKKE LEVERTE VARER TIL KJØPERNE.

Evdokimos Triantaris

Jeg er svært fornøyd med Merkandi. Det er et sted som lar meg administrere sortimentet mitt effektivt og finne anerkjente leverandører. En av de største fordelene med denne plattformen er dens brukervennlighet og intuitive grensesnitt som lar meg raskt søke gjennom tilbud og legge inn bestillinger med noen få klikk.

Przemysław Górny
Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.