FLASH SALE
-30%
For hver REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
31 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 45 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Referanser

Jeg har vært på denne plattformen i 60 dager, og jeg føler meg bra, jeg har funnet utmerkede kvalitets-pristilbud for noen varer selv for meg som privatperson.

Annamaria Mascolo

I utgangspunktet er det en veldig fin plattform, mange kontakter å finne, men den lille ulempen er at vi ikke har noen garanti for at disse kontaktene er pålitelige. Til å begynne med trodde jeg at vi kunne foreta kjøp via denne plattformen og at det var plattformen som administrerte transaksjonen for å sikre kundebeskyttelse. Men det er ikke det, det er mange kontakter men det beste er å se etter leverandører hvor du kan gå for å faktisk bekrefte seriøsiteten deres. Totalt sett klarte jeg å avdekke et dusin kontakter på denne plattformen.

Ornelstel

Det er en veldig bred plattform, som grossist hjelper det meg mye i min virksomhet, jeg møter mange mennesker over hele Europa til utrolige priser, jeg anbefaler det 100 % x 100 %.

KinGSTocK Chaibi slu

En virkelig sterk plattform for å markedsføre deg selv og skape nye forretningsforbindelser. Alt er klart og forståelig. Jeg ønsker deg alt godt i din utvikling og oppnåelse av bedre resultater.

Žydrūnas Ambrazaitis

Offentliggjøringen av tilbudene går perfekt. Hvis vi har mottatt en melding fra en kunde, kan vi se den når vi logger inn på Merkandi. Vi mottar også en e-post slik at vi raskt kan svare på meldinger.

Muslum Durmus

Rask respons og god service! Et bredt utvalg av mange forskjellige produkter rundt om i verden. Jeg skal snart teste salgsalternativet!

Sem van Eijndhoven - Return Trading

Super

Toprak Sedar

Veldig fornøyd med Merkandi, mine tilbud kan nå hele verden. Tilbudene publiseres automatisk på flere språk, det er veldig interessant.

Sofia Franco

En unik tjeneste, enten du selger eller kjøper en profesjonell plattform. Som selger gir Merkandi deg en plass hvor kjøpere over hele verden kjenner deg igjen.

Akram DJEBBARI

En virkelig godt utført side, assistanse ved behov, pålitelige selgere, jeg liker det veldig godt. Jeg anbefaler det fordi de også kan kjøpe privatpersoner, ikke bare bedrifter

Maria Zarriello

Vi har vært registrert i mer enn en måned og vi har fått mange forespørsler om varer og møtt nye potensielle kunder. Jeg anbefaler plattformen på det sterkeste. - Italia virksomhet

Giovanni Pomo

Utmerket side for grossist, kundeservice svarer raskt, mulighet for å ha et godt nettverk av kunder for å komme i gang, Jeg anbefaler på det sterkeste.

cfy

Alt er bare PERFEKT!! Jeg må gi mine spesielle komplimenter til kundeavdelingen din. Takk for at du er så profesjonell og vennlig. Fortsett å gjøre det du gjør for å forbli slik. Med min personlige respekt og med vennlig hilsen! Osman TURKMEN

Osman Turkmen

Tusen takk for tilgang til plattformen. Hyggelig service og flotte mennesker. Takket være Mekandi-plattformen fikk jeg tilgang til mange produkter. Tusen takk.

Jakub Dziedziński

Jeg tror dette er den beste grossistsiden. En flott mulighet for selgere som oss. Gode tilbud som ikke er tilgjengelig på andre plattformer. Jeg er veldig fornøyd med valget mitt.

DIACONU PETRICA
Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.