FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
24 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Personvernregler

Personvernerklæring

i MERKANDI LTD

Mål og omfang av policyen

Administratoren av personopplysninger til brukere av Merkandi-plattformen som er enkeltpersoner er Merkandi LTD (Unit 4E, Enterprise Court S63 5DB Rotherham, Storbritannia), noe som betyr at den bestemmer formålene og metodene for å behandle dine personopplysninger.

Formålet med retningslinjene er å bestemme handlingene Merkandi tar for å beskytte dine personopplysninger, behandlet gjennom plattformen og mobilapplikasjonen, så vel som innenfor de relaterte tjenestene. Retningslinjer angir spesielt omfanget og det juridiske grunnlaget for behandlingen av dine personopplysninger, som samles inn av Merkandi i forbindelse med bruken av plattformen og mobilapplikasjonen av deg.

Vi mottar dine personopplysninger fra deg når du oppretter kontoen din, i forbindelse med aktiviteter du utfører på plattformen, legger ut eller ser tilbud og i forbindelse med oppdateringer av dine personopplysninger som gjøres gjennom kontoen din. Behandlingen av personopplysninger kan også være relatert til utførelse av en rekke andre aktiviteter direkte knyttet til bruken av plattformen og mobilapplikasjonen. Bruk av plattformen, inkludert nedlasting av mobilapplikasjonen eller bruk av mobilapplikasjonen eller relaterte tjenester, er kun mulig etter at du har lest bestemmelsene i denne policyen og vilkårene og betingelsene.

Omfang av behandling av personopplysninger

Omfanget av personopplysninger som behandles av Merkandi kan variere avhengig av hvilke tjenester eller funksjonalitet som tilbys av Merkandi du bruker:

Registrering

Under registreringsprosessen krever vi følgende personopplysninger: e-postadresse, pålogging, passord, telefonnummer og informasjon om selskapet (bedriften) og dens adresse. Unnlatelse av å oppgi dataene ovenfor betyr at vi ikke kan inngå en kontrakt med deg, og vil følgelig ikke kunne bruke Merkandis tjenester.

Bruk av kontoen

Etter registrering, vil vi kreve at du fyller ut identifikasjonsopplysningene dine og oppgir informasjon om adressen din og kontaktinformasjon som er nødvendig for å ta kontakt. For å kunne bruke plattformen fullt ut, krever vi at du oppgir alderen din slik at vi kan bekrefte din juridiske kapasitet. Hvis du gir oss en konto for uttak, vil vi behandle de deklarerte personopplysningene knyttet til denne kontoen, det vil si navn, bankkontonummer og hjemmeadresse.

For full kontoaktivering vil vi kreve at du sender inn de relevante dokumentene for verifisering. Dette vil gjøre oss i stand til å bekrefte dataene du oppga under kontoopprettingsprosessen. Vi vil behandle personopplysningene i verifikasjonsdokumentene for plattformens formål.

Etter å ha registrert en konto og under bruken av Merkandi-tjenestene forplikter vi deg til å kontinuerlig oppdatere alle personlige opplysninger som gis, hvis det i noen henseende er endringer.

I tillegg samler vi inn informasjon om aktivitetene dine på plattformen, inkludert kjøpshistorikk, oppføringer, valgte betalingsmåter og innholdet i kommentarer og meldinger som sendes.

Når du bruker kontoen din, kan du også gi oss andre, valgfrie personopplysninger, f.eks. ved å laste opp bildet ditt eller en grafikk av deg selv (avatar), og dermed samtykke til behandlingen. Utlevering av slike personopplysninger er helt frivillig.

I tillegg kan vi innhente dine personopplysninger i forbindelse med bruken av deg av muligheten til å logge på plattformen eller mobilapplikasjonen gjennom eksterne autentiseringstjenester som tilbys av andre enheter som opererer uavhengig av Markandi.pl (f.eks. tjenester som tilbys av Google, Apple eller tjenester som tilbys innenfor tjenestene, inkludert de av sosial karakter - som Facebook). I dette tilfellet vil vi kun anskaffe dine personlige data i form av ditt navn eller brukernavn, din e-postadresse og en avatar publisert på en slik tjeneste eller side, og vi kan knytte disse personopplysningene til kontoen din eller behandle dem kun for formålene med slik pålogging eller registrering på plattformen. Når du bruker eksterne autentiseringstjenester, bør du lese vilkårene og personvernreglene til leverandørene av slike tjenester.

Gjennomføring av transaksjoner

Å foreta betalinger er forbundet med behovet for å behandle andre personopplysninger, dvs. data i tilbudet (inkludert spesielt innholdet i tilbudet), transaksjonsdata (spesielt bankkontonummer, betalingsmåte, mottaksadressen til varer, leveringsmåte), data til mva-fakturaen og data som gjør det mulig å spore forsendelser, sende meldinger, kommunisere med andre brukere og foreta betalinger for tjenester levert av Merkandi. Merkandi kan også ha tilgang til innholdet i meldinger som sendes mellom brukere i forbindelse med diskusjoner og tvister. For å håndtere transaksjonen kan vi bruke dine personopplysninger, som ble gitt til oss under registreringen. I tillegg, for å håndtere salget, kan vi også behandle dine personopplysninger, inkludert blant annet omsetningsverdi, informasjon om bestillinger (implementering eller kansellering av dem, fraktnummer).

Kontakt skjema

I kontaktskjemaet behandler vi kontaktdata som er nødvendige for at vi skal kunne kommunisere med deg og oppfylle forespørselen din. Dette kan inkludere personopplysninger som navn, e-postadresse eller telefonnummer.

I tillegg, som en del av brukerstøtten, kan vi også kontakte deg gjennom bruk av personopplysninger plassert for dette formålet på kontoen eller gitt av deg gjennom sosiale mediekanaler (f.eks. Facebook Messenger, Instagram, Twitter, WhatsApp, WeChat). Ved kontakt med Merkandi gjennom sosiale mediekanaler som tilbys av enheter uavhengig av oss, innhenter Merkandi personopplysninger i form av brukernavn (når det gjelder f.eks. Facebook Messenger, Instagram, Twitter) eller telefonnummer (f.eks. i tilfelle av WhatsApp, WeChat) kun for kontaktformål. Hvis det er tillatt i henhold til gjeldende lov, vil Merkandi også ha rett til å innhente og lagre andre personopplysninger knyttet til kommunikasjonen som utføres, for eksempel informasjon om støtteforespørsler eller tilbakemeldinger fra brukere.

Innkommende anrop til hjelpetelefoner

Innkommende anrop til Merkandi-telefonlinjer blir tatt opp. Hvis du bestemmer deg for å kontakte oss på telefon, dine personlige data, som for eksempel telefonnummer og innholdet i opptaket (inkludert informasjon gitt under samtalen), vil vi behandle for å implementere søknaden.

Deltakelse i lojalitetsprogrammer, konkurranser eller salgsfremmende tiltak

I forbindelse med deltakelse i lojalitetsprogrammer, konkurranser eller kampanjer, vil vi behandle dine personopplysninger som er nødvendige for ovennevnte arrangementer. Avhengig av typen arrangement som organiseres, kan dette inkludere ditt navn, kontaktinformasjon (som telefonnummer eller e-postadresse) eller andre data som er nødvendige for å oppfylle kriteriene for å delta i disse arrangementene.

Markedsføringsaktiviteter

Som en del av våre markedsføringsaktiviteter kan vi, enten på grunnlag av legitim interesse eller på grunnlag av ditt samtykke, behandle informasjon for å hjelpe oss med å skreddersy reklame og innhold til dine preferanser og forventninger (inkludert i forhold til visning av adferdsreklame) . Dette kan inkludere, men er ikke begrenset til, din IP-adresse, informasjonskapseldata eller informasjon om trafikken din på nettstedet, inkludert tilbudene du ser og dine preferanser i denne forbindelse. I tillegg, basert på de ovennevnte premissene, vil vi også behandle kontaktdataene dine, inkludert data som er nødvendige for å sende deg informasjon, inkludert kommersiell informasjon, i den grad du spesifiserer (telefonnummer eller e-postadresse).

Analytiske og statistiske aktiviteter

Dine personopplysninger kan også bli behandlet av oss for analytiske og statistiske formål, inkludert undersøkelser. For disse formålene vil vi primært bruke informasjonen om aktiviteten din på Plattformen, inkludert informasjon knyttet til bruken av individuelle tjenester, samt personopplysninger om dine preferanser og forventninger. Ved undersøkelser sendt til brukere via e-post eller gjort tilgjengelig direkte på Plattformen, kan Merkandi samle inn personopplysninger fra deg, som for eksempel kan inkludere alder. Dine personopplysninger kan også brukes til å sikre et tilstrekkelig sikkerhetsnivå på plattformen. I denne forbindelse bruker Merkandi blant annet teknologi basert på digital fingeravtrykk, som består i å samle inn de såkalte digitale «fingeravtrykkene» av brukerens enhet, som lar oss identifisere enheten du bruker eller applikasjonen du installerer fra. Informasjonen vi samler inn om deg i denne forbindelse kan utgjøre personopplysninger. Vi kan behandle personopplysninger som, men ikke begrenset til, IP-adressen din, data hentet fra informasjonskapsler, parametrene til programvaren og maskinvaren du bruker, konfigurasjonen av enheten din (f.eks. data om installerte plug-ins) eller informasjon om trafikken til nettstedet ditt (inkludert bruken av nettverkskommunikasjonsprotokoller), sider som vises og informasjon om bruken av mobilapplikasjonen.

Handling i forbindelse med påstand eller forsvar av krav

Vi kan behandle dine personopplysninger i forbindelse med retten til å gjøre gjeldende eller forsvare mot krav. For dette formål behandler Merkandi dine personopplysninger i hele perioden hvor kravene som oppstår fra kontrakten inngått av staten med Merkandi eller knyttet til bruk av tjenester levert av Merkandi, plattformer, mobilapplikasjoner ikke har foreldet i henhold til gjeldende lov . Dette kan for eksempel være gjeldsbeløpet, informasjon knyttet til en bestemt ordre eller tilbud, transaksjonsdata eller informasjon innhentet i forbindelse med etablering av kontakt med Merkandi infolinks. Omfanget av personopplysninger som behandles av oss kan variere fra tid til annen, avhengig av gjenstanden for kravet.

Mål, begrunnelse og varighet for behandling av personopplysninger

Avhengig av hvilke tjenester Merkandi du bruker, er formålene og det juridiske grunnlaget for behandlingen av personopplysninger av Merkandi forskjellige og periodene Merkandi kan lagre eller bruke dine personopplysninger for.

For hvert av behandlingsformålene har vi spesifisert det juridiske grunnlaget og den maksimale perioden for lagring av personopplysninger. Etter den angitte perioden vil vi ikke bruke dine personopplysninger til det angitte formålet. Dette betyr imidlertid ikke at vi sletter den i alle tilfeller. Vi vil lagre dine personopplysninger i den lengste av de angitte periodene knyttet til de spesifikke tjenestene til Merkandi. Nedenfor har vi beskrevet standardaktiviteter på personopplysninger i forbindelse med bruk av tjenester levert av Merkandi. Mer detaljert informasjon om behandling av personopplysninger ved bruk av bestemte tjenester kan også finnes i regelverket for disse tjenestene.

Kontoregistrering og vedlikehold, behandling av brukertransaksjoner

Bruken av noen av funksjonene som er tilgjengelige på Plattformen (inkludert bruken av mobilapplikasjonen) krever at du registrerer deg i henhold til forskriften. Etablering og bruk av kontoen er relatert til behandlingen av dine personopplysninger av oss.

Merkandi behandler også dine personopplysninger i forbindelse med håndtering av transaksjoner.

Informasjonen som legges ut av deg på plattformen kommer ikke fra Merkandi og er ikke initiert av Merkandi. Av denne grunn, så langt det er tillatt i henhold til gjeldende lov, er Merkandi ikke ansvarlig for informasjonen som gis. I tilbud og meldinger skal så langt det er mulig ikke gi personopplysninger. Ved å plassere dine personopplysninger i tilbudene eller meldingene, gjør du det på grunnlag av din egen, overveide og informerte beslutning. Du bør derfor nøye vurdere risikoen forbundet med å gi slik informasjon.

I forbindelse med behandlingen av kontoen din og dine transaksjoner behandler vi dine personopplysninger som beskrevet i tabellen nedenfor. I tillegg kan dine personopplysninger bli behandlet for andre formål, inkludert analytisk, markedsføring og sikkerhet for tjenestene som tilbys, som du kan lære mer om i denne policyen.

I forbindelse med gjennomføringen av noen av dine transaksjoner (f.eks. transaksjoner dekket av plikten til arkivering eller oppgjør av merverdiavgift av Merkandi) er vi lovpålagt å behandle, inkludert arkivering, personopplysninger knyttet til disse transaksjonene.

Formål med behandling av personopplysninger Rettslig grunnlag for å behandle personopplysninger Periode for oppbevaring av personopplysninger for et bestemt formål (oppbevaringsperiode)
Foreta handlinger knyttet til støtte for registrering gjort av brukeren og levering av tjenester elektronisk for å støtte kontoer til Merkandi-brukere Kunst. 6 §1 bokstav b i GDPR (nødvendighet for å inngå og utføre kontrakten) - personopplysninger som er nødvendige for å sette opp og drifte kontoen Inntil tjenesten er fullført
Tilpass kontoinnstillingene dine (inkluder en avatar og annen valgfri personlig informasjon i kontoen din) eller oppgi personlig informasjon når du logger på plattformen via en ekstern tjeneste Kunst. 6 §1 bokstav a GDPR (brukersamtykke) - kun for valgfrie personopplysninger som ikke er nødvendige for å bruke kontoen Inntil de valgfrie personopplysningene fjernes fra kontoen (tilbaketrekking av samtykke) eller tjenesten avsluttes
Klagehåndtering, inkludert løsning av tekniske problemer Kunst. 6 §1 bokstav f GDPR (legitime interesse for Merkandi, som består i å beskytte rettighetene til Merkandi og brukeren) Inntil klagen er behandlet eller det rapporterte problemet er løst
Forfølge og forsvare mot krav som oppstår fra en gyldig kontrakt eller knyttet til levering av tjenester, inkludert inkasso, gjennomføring av domstol, voldgift og meklingssaker Kunst. 6 §1 bokstav f GDPR (legitime interesse for Merkandi, som består i å beskytte rettighetene til Merkandi) Innen den siste dagen i kalenderåret etter utløpet av 3 år etter opphør av tjenesten
Gjennomføring av lovpålagte forpliktelser som følger av skatte- og regnskapsregelverk Kunst. 6 §1 bokstav c GDPR w związku z art. 70 § 1 skatteforordningen og regnskapsloven § 74 (nødvendighet for å oppfylle en rettslig forpliktelse) 5 år fra utløpet av det kalenderåret fristen for innbetaling av avgiften gikk ut
Oppfyllelse av forpliktelser vedrørende behandling, herunder arkivering, av transaksjonsdata som oppstår fra MVA e-handelspakken Kunst. 6 §1 bokstav c GDPR (rettslig forpliktelse) 10 år fra slutten av det året transaksjonen ble gjennomført.

Brukerstøtte og kontaktskjema

Hvis du kontakter kundeservicen, inkludert ved å ringe til hotline, kan Merkandi i gjennomføringen av Plattformen behandle (f.eks. lagre eller analysere) dine personopplysninger.

Merkandi kan også samle inn dine personopplysninger hvis du tar kontakt ved hjelp av verktøyene som er tilgjengelige i Merkandi, inkludert kontaktskjemaet tilgjengelig i Merkandi. Disse personopplysningene er nødvendige for å gjøre Merkandi i stand til å kontakte deg, samt for å gjøre det mulig for deg å kontakte andre brukere, for formål direkte knyttet til funksjonen til Merkandi. Levert av Merkandi kontaktskjema brukes ikke til å utføre privat korrespondanse uten tilknytning til transaksjonen og bruk av det til slike formål kan utgjøre et brudd på reglene. For å forhindre lovbrudd, inkludert urettferdig praksis, samler Merkandi inn data om kommunikasjon som gjøres gjennom ovennevnte skjema. Merkandi kan også analysere og blokkere ved bruk av spesialprogramvareinnhold som sendes mellom brukerne gjennom det ovennevnte kontaktskjemaet, spesielt hvis de har karakter av spam (uønsket reklameinformasjon), inneholder forbudt innhold som et insentiv til å begå forbrytelser eller ellers truer sikkerheten til brukere, som er ment å ulovlig skaffe passord til kontoen eller bryte reglene.

I forbindelse med håndtering av henvendelser rettet til Merkandi. inkludert gjennom kontaktskjemaet behandler vi dine personopplysninger i samsvar med prinsippene beskrevet i tabellen nedenfor. Dine personopplysninger kan også bli behandlet for andre formål, inkludert analytisk, markedsføring og sikkerhet for tjenestene som tilbys, som du vil lære mer om i denne policyen.

Formål med behandling av personopplysninger Rettslig grunnlag for å behandle personopplysninger Periode for oppbevaring av personopplysninger for et bestemt formål (oppbevaringsperiode)
Kontakte brukere, inkludert for formål knyttet til levering av tjenester, brukerstøtte, gjennom tilgjengelige kommunikasjonskanaler, spesielt e-post, telefon og sosiale mediekanaler; Kunst. 6 §1 bokstav b GDPR(nødvendig for gjennomføring av kontrakten) Inntil tjenestene avvikles
Håndtering av forespørsler fra brukere, kommunisert spesielt til kundeserviceavdelingen og via kontaktskjemaet, når de ikke er direkte relatert til gjennomføringen av kontrakten Kunst. 6 §1 bokstav f GDPR (legitime interesse for Merkandi som består i å svare på henvendelser) Inntil emnet for henvendelsen eller forespørselen er besvart eller oppfylt
Forebygging av brudd i kommunikasjonen Kunst. 6 §1 bokstav f GDPR (legitime interesse for Merkandi for å sikre sikkerheten til tjenestene som tilbys) Inntil kommunikasjonen er fullført
Bruk og utvikling av automatiserte kommunikasjonskanaler (maskinlæring) Kunst. 6 §1 bokstav f GDPR (forbedring av algoritmen som er ansvarlig for funksjonen til automatiserte kommunikasjonskanaler) I en periode på 12 måneder fra sendingen av den aktuelle meldingen
Forfølge og forsvare mot krav som oppstår fra en inngått kontrakt eller knyttet til levering av tjenester, inkludert inkasso, gjennomføring av domstol, voldgift og meklingssaker Kunst. 6 §1 bokstav f GDPR (legitime interesse for Merkandi, som består i å beskytte rettighetene til Merkandi) Innen den siste dagen i kalenderåret etter utløpet av 3 år etter opphør av tjenesten

Lojalitetsprogrammer, konkurranser, salgsfremmende tiltak

Merkandi kan organisere konkurranser eller kampanjer. Hvis du bestemmer deg for å delta i en slik begivenhet, kan dine personopplysninger (f.eks. informasjon som er nødvendig for å kontakte), bli brukt av Merkandi til effektiv oppførsel. Kontaktopplysninger til brukere som frivillig deltar i arrangementer, behandles av Merkandi i henhold til loven og til formål knyttet til disse arrangementene. Innenfor plattformen kan brukere også bli med i lojalitetsprogrammene.

Hvis du deltar i programmet, konkurransen eller kampanjen, kan dine personopplysninger bli brukt av Merkandi i samsvar med tabellen nedenfor, men mer detaljerte regler for behandling av personopplysninger finnes i de dedikerte reglene for disse arrangementene. I tillegg kan dine personopplysninger bli behandlet for andre formål, inkludert analytiske, markedsføringsmessige og sikkerhet for tjenestene som tilbys, som du vil lære mer om i denne policyen.

Formål med behandling av personopplysninger Rettslig grunnlag for å behandle personopplysninger Periode for oppbevaring av personopplysninger for et bestemt formål (oppbevaringsperiode)
Iverksette tiltak for å inngå en kontrakt og tilby tjenester for å muliggjøre deltakelse i et lojalitetsprogram Kunst. 6 §1 bokstav b GDPR (nødvendig for å inngå og utføre kontrakten) eller hvis du oppgir valgfrie Personopplysninger som ikke er nødvendige – Art. 6 §1 bokstav a GDPR (samtykke) Inntil din deltakelse i lojalitetsprogrammet avsluttes, eller i tilfelle av valgfrie personopplysninger, til du trekker tilbake samtykket ditt
Muliggjør deltakelse i en konkurranse eller salgsfremmende handling Kunst. 6 §1 bokstav f GDPR (legitim interesse som består i utførelse av forpliktelser som følger av det offentlige løftet, organisering av konkurranser eller lignende handlinger, inkludert i forbindelse med gjennomføring av aktiviteter rettet mot å markedsføre merkevaren Merkandi) Inntil avslutning av din deltakelse i konkurransen (f.eks. utstedelse av en premie) eller kampanjehandling eller til du sender inn en effektiv innvending
Oppfyllelse av lovpålagte forpliktelser etter skatte- og regnskapslovgivningen Kunst. 6 §1 bokstav c GDPR i tilknytning til skatteforordningens artikkel 70 § 1 og regnskapsloven § 74 (nødvendighet for å oppfylle en rettslig forpliktelse) 5 år fra utløpet av det kalenderåret skatten forfalt
Forfølge og forsvare mot krav som oppstår fra den inngåtte kontrakten eller knyttet til å muliggjøre deltakelse i arrangementet/gjennomføringen av arrangementet, inkludert inkasso, gjennomføring av domstol, voldgift og meklingssaker Kunst. 6 §1 bokstav f GDPR (legitime interesse for Merkandi, som består i å beskytte rettighetene til Merkandi) Inntil siste dag i kalenderåret etter utløpet av 3 år etter avsluttet deltakelse i arrangementet

Markedsføringsaktiviteter

Merkandi kan også bruke dine personopplysninger til å gjennomføre markedsføringsaktiviteter. Slike aktiviteter kan bestå av:

 • vise markedsføringsinnhold på plattformen eller mobilapplikasjonen som ikke er skreddersydd for dine preferanser (kontekstuell annonsering). Hvis visningen av kontekstuell annonsering bruker personopplysninger, blir behandlingen deres utført i forbindelse med implementeringen av de legitime interessene til behandlingsansvarlig eller en tredjepart for å fremme sine egne aktiviteter eller aktiviteter til tredjeparter Merkandi;
 • vise markedsføringsinnhold som er skreddersydd for dine preferanser, inkludert tilpasning av kategorier av tilbud eller individuelle tilbud i innstillingene til plattformen eller innstillingene til tjenestene til eksterne enheter på grunnlag av aktiviteten din på plattformen (adferdsreklame). Dine personopplysninger, inkludert personopplysninger samlet inn gjennom informasjonskapsler og andre lignende teknologier, behandles deretter av Merkandi og eksterne enheter for markedsføringsformål. Slike handlinger utføres bare hvis du godtar dem, som kan trekkes tilbake når som helst;
 • annen direkte markedsføring av varer eller tjenester (sende kommersiell kommunikasjon via e-post eller andre markedsføringsrelaterte aktiviteter) via ulike elektroniske kommunikasjonskanaler inkludert e-post, SMS/MMS, push. Vi tar også kontakt på telefon. Disse handlingene utføres på grunnlag av den legitime interessen til Merkandi eller den legitime interessen til enheter som samarbeider med Merkandi. Samtykke kan trekkes tilbake når som helst.

For å gjennomføre markedsføringsaktiviteter bruker Merkandi i noen tilfeller profilering. Dette betyr at vi gjennom automatisk behandling av personopplysninger vurderer utvalgte faktorer om brukere for å analysere deres atferd eller lage en prognose for fremtiden. Dette muliggjør bedre justering av det viste innholdet til brukerens individuelle preferanser og interesser.

I forbindelse med våre markedsføringsaktiviteter behandler vi dine personopplysninger i henhold til prinsippene beskrevet i tabellen nedenfor. Dine personopplysninger kan også bli behandlet for andre formål, inkludert analytiske formål og for å sikre sikkerheten til tjenestene som tilbys, noe du vil lære mer om i denne policyen.

Formål med behandling av personopplysninger Rettslig grunnlag for å behandle personopplysninger Periode for oppbevaring av personopplysninger for et bestemt formål (oppbevaringsperiode)
Vise kontekstuell annonsering (gjennomføre direkte markedsføring av sine egne tjenester eller varer Merkandi eller tjenester eller varer fra tredjeparter) Kunst. 6 §1 bokstav f GDPR (legitim virksomhet til Merkandi som involverer markedsføring av varer eller tjenester Merkandi eller tredjeparter) Helt til du slutter å bruke plattformen eller mobilapplikasjonen
Vise adferdsreklame basert på tidligere sett innhold, tilpasse kategorier av tilbud eller individuelle tilbud i innstillingene til plattformen eller innstillingene til tredjepartstjenester basert på aktivitet på plattformen Kunst. 6 §1 bokstav f GDPR i forhold til art. 173 i telekommunikasjonsloven (legitime interesse for Merkandi som involverer markedsføring av varer eller tjenester Merkandi eller tredjeparter i forbindelse med samtykket) Inntil du trekker tilbake samtykket ditt (i henhold til telekommunikasjonsloven) eller gjør en effektiv innvending mot behandlingen av dine personopplysninger
Kontakte brukere for formål knyttet til tillatte markedsføringsaktiviteter, gjennom tilgjengelige elektroniske kommunikasjonskanaler, inkludert e-post, SMS/MMS push. Ta kontakt på telefon Kunst. 6 §1 bokstav f GDPR sammenholdt med artikkel 10 i lov om levering av elektroniske tjenester eller artikkel 172 i telekommunikasjonsloven (berettiget interesse for Merkandi som består i markedsføring av varer eller tjenester fra Merkandi eller tredjeparter i forbindelse med samtykke til kommunikasjonskanalen) Inntil du trekker tilbake ditt samtykke til å motta kommunikasjon eller informasjon (i henhold til bestemmelsene i loven om levering av tjenester med elektroniske midler eller telekommunikasjonsloven) eller du effektivt protesterer mot behandlingen av dine personopplysninger

Analytiske og statistiske aktiviteter og undersøkelser

Dine personopplysninger kan bli behandlet av Merkandi for analytiske og statistiske formål. I dette tilfellet bruker vi dine personopplysninger til å utføre aktivitetsanalyse, for å bestemme handlepreferanser og for å forbedre funksjonaliteten og kvaliteten på Merkandi-tjenestene. Muligheten for å behandle Merkandi for analytiske og statistiske formål av informasjon samlet inn gjennom informasjonskapsler og lignende teknologi avhenger av brukerens samtykke til å lagre slik informasjon på sluttenheten din.

Ved undersøkelser sendt til brukere via e-post eller gjort tilgjengelig direkte på Plattformen, samler Merkandi inn personopplysninger fra brukere, som kan brukes til å studere brukernes preferanser og tilpasse tilbudet Merkandi til deres forventninger. Slike personopplysninger brukes også til å utvikle statistiske analyser.

I forbindelse med utførelse av analytiske og statistiske aktiviteter behandler vi dine personopplysninger i henhold til prinsippene beskrevet i tabellen nedenfor. Dine personopplysninger kan også bli behandlet for andre formål, inkludert spesielt sikkerheten til tjenestene som tilbys, som du vil lære mer om i denne policyen.

Formål med behandling av personopplysninger Rettslig grunnlag for å behandle personopplysninger Periode for oppbevaring av personopplysninger for et bestemt formål (oppbevaringsperiode)
Gjennomføre statistiske analyser Kunst. 6 §1 bokstav f GDPR (legitime interesse for Merkandi som involverer analyse av brukeraktivitet, inkludert historisk aktivitet, for å optimalisere tjenestene som tilbys) Inntil slutten av lagringen av personopplysninger om brukeren i forbindelse med et annet aktivt behandlingsformål eller til øyeblikket for å uttrykke en effektiv innvending mot behandlingen av personopplysninger (men ikke lenger enn til den siste dagen i kalenderåret etter utløpet av 3 år fra tidspunktet for fullføring av tjenester av Merkandi)
Trafikkstyring på plattformene, inkludert overvåking av brukeraktivitet, som blant annet inkluderer nøkkelordsøk og publisering av tilbud Kunst. 6 §1 bokstav f GDPR (legitime interesse for Merkandi som består i analyse av brukernes aktiviteter for å optimalisere tjenestene som tilbys) Personopplysninger behandles i sanntid, så de vil bli lagret frem til sluttbruken av tjenestene som tilbys av Merkandi på Plattformene (dvs. til du forlater nettstedet)
Gjennomføring av undersøkelser, forskning og analyser på plattformen, blant annet med det formål å fungere, forbedre ytelsen til de tilgjengelige tjenestene eller vurdere hovedinteressene og behovene til besøkende Kunst. 6 §1 bokstav f GDPR (legitime interesse for Merkandi som består i analyse av brukernes aktiviteter for å optimalisere tjenestene som tilbys) Personopplysninger behandles i sanntid, så de vil bli lagret til sluttbrukeren av tjenester levert av Merkandi på plattformene (dvs. frem til tidspunktet for å fullføre undersøkelsen, forskningen eller analysen)

Sikre sikkerheten til tjenestene som tilbys

Når det er nødvendig for å sikre sikkerheten til tjenester, inkludert IT-ressurser eller sikkerheten til andre brukere, har Merkandi rett til automatisk å innhente og registrere dine personlige data som overføres til serveren av nettlesere eller enheten din når du bruker plattformen eller mobilapplikasjonen.

For å sikre et tilstrekkelig sikkerhetsnivå samler Merkandi inn og registrerer personopplysninger som overføres til serveren av nettlesere eller enheten din (som spesielt inkluderer: de tekniske elementene til enheten, nettleserinnstillingene og detaljer om din oppførsel på Merkandi) , på en måte som skaper et unikt digitalt "fingeravtrykk" av enhetene eller forekomstene av applikasjoner du bruker. Merkandi kan bruke slike digitale "fingeravtrykk" for ytterligere autentisering av brukeren. Disse handlingene bidrar til å forhindre svindel og misbruk.

For å sikre sikkerheten til tjenestene som tilbys, behandler vi dine personopplysninger i henhold til prinsippene beskrevet i tabellen nedenfor.

Formål med behandling av personopplysninger Rettslig grunnlag for å behandle personopplysninger Periode for oppbevaring av personopplysninger for et bestemt formål (oppbevaringsperiode)
Sikre sikkerheten til tjenestene vi leverer elektronisk, inkludert å håndheve overholdelse av interne retningslinjer, forhindre svindel og misbruk og sikre trafikksikkerhet Kunst. 6 §1 bokstav b GDPR (Nødvendighet for oppfyllelse av kontrakten som kreves for levering av netthandelsplattformtjenesten av den digitale tjenesteleverandøren innenfor grensene til National Cyber Security Act) Inntil brukeren avslutter bruken av tjenestene

IP-adresse, informasjonskapsler, plassering og identifikasjonsnumre for mobilenheter

Merkandi kan samle inn dine personopplysninger i gjennomføringen av plattformen gjennom teknologier som informasjonskapsler, sporingspiksler og objekter som deles lokalt (f.eks. i nettleseren eller på enheten din).

Merkandi lokalt vil samle inn informasjon om den nåværende plasseringen av enheten din i tilfelle du gir oss slike personopplysninger. Disse personopplysningene vil ikke bli lagret av Merkandi. Før du laster ned stedsinformasjonen vil du bli bedt om å godta dette.

Brukernes rettigheter i forhold til behandling av personopplysninger og utøvelse av dem

Merkandi gjør det mulig for deg å oppfylle alle dine rettigheter under GDPR, det vil si rettighetene beskrevet i artikkel 15-21 GDPR. Nedenfor har vi inkludert en detaljert beskrivelse av hver rettighet.

 • rett til tilgang til personopplysninger gir deg mulighet til å innhente informasjon fra Merkandi om behandlingen av dine personopplysninger av Merkandi, inkludert primært målene og det juridiske grunnlaget for behandlingen, omfanget av dataene som lagres, enhetene som dataene dine utleveres til og den planlagte dato for sletting av data.
 • rett til å få en kopi av personopplysninger Du kan bruke for å få en kopi av dine personopplysninger som behandles av Merkandi.
 • rett til å korrigere dine personopplysninger Du kan dra nytte hvis du oppdager at dine personopplysninger er feil eller ufullstendige. I dette tilfellet forplikter vi oss til å rette opp eventuelle inkonsekvenser eller feil i personopplysningene som behandles og å fullføre dem hvis de er ufullstendige.
 • retten til å fjerne dine personopplysninger Du kan dra nytte av: Dine personopplysninger vil ikke lenger være nødvendige for formålene de ble samlet inn eller på annen måte behandlet av Merkandi; du trekker tilbake ditt samtykke til behandling av personopplysninger eller protesterer mot behandlingen av dine personopplysninger, og det er ikke noe annet juridisk grunnlag for behandlingen; dine personopplysninger vil bli behandlet ulovlig.
 • retten til å begrense behandlingen av personopplysninger du kan utøve rettighetene dine hvis: du merker at dine personopplysninger er unøyaktige - du kan be om at vi begrenser behandlingen av dine personopplysninger i en periode for å tillate oss å kontrollere nøyaktigheten av data; dine personopplysninger behandles ulovlig, men du vil ha dem slettet; vi trenger ikke lenger dine personopplysninger, men du kan trenge dem for å forsvare eller hevde et krav; du protesterer mot behandlingen av dine personopplysninger – inntil vi avgjør om det legitime grunnlaget på vår side overstyrer grunnlaget for innsigelsen.
 • rett til å overføre personopplysninger Du kan dra nytte av at behandlingen av dine personopplysninger skjer på grunnlag av ditt samtykke eller kontraktsforholdet med Merkandi, og når behandlingen utføres på automatiserte måter.
 • retten til å protestere mot behandling av personopplysninger for markedsføringsformål du kan utøve når som helst dersom dine personopplysninger behandles for markedsføringsformål, uten å måtte begrunne slik innsigelse.
 • Retten til å protestere mot andre formål med behandlingen av personopplysninger Du kan når som helst utøve, av årsaker knyttet til din spesielle situasjon, dersom dine personopplysninger behandles på grunnlag av en legitim interesse fra Merkandi (f.eks. for analytiske eller statistiske formål ). Innsigelsen i denne forbindelse bør inneholde en begrunnelse.
 • retten til å trekke tilbake samtykke Du kan utøve din rett når som helst hvis dine personopplysninger behandles på grunnlag av ditt samtykke, men dette påvirker ikke lovligheten av behandlingen som ble utført før samtykket ditt ble trukket tilbake.
 • Hvis du utøver din rett til å protestere mot profileringen av dine personlige data, bør du logge ut av alle enheter og slette informasjonskapsler fra dem (i noen tilfeller kan prosessen ta opptil 48 timer.

Du har rett til å sende inn en klage i forhold til vår behandling av dine personopplysninger til en tilsynsmyndighet.

Tilsyn med korrekt behandling av personopplysninger i England utføres av Information Commisioner's Office (ICO): https://ico.org.uk/

Informasjon om GDPR finner du på side ICO: https://ico.org.uk/for-organisations/guide-to-the-general-data-protection-regulation-gdpr/

Mottakere av personopplysninger

 • Merkandi kan gi dine personopplysninger til følgende tredjeparter:
 • enheter som samarbeider med Merkandi som driver nettsteder eller leverer nettapplikasjoner (inkludert mobilapplikasjoner), for å publisere brukertilbud utstedt i kategorier av reklamekarakter;
 • enheter som jobber med Merkandi, driver nettsteder eller leverer nettapplikasjoner (inkludert mobilapplikasjoner) for å sammenligne meninger om transaksjoner, for å samle inn meninger om transaksjoner utført på plattformene, gjennom undersøkelser.

Merkandi kan samarbeide med tredjeparter, for eksempel spesialiserte leverandører av lagringstjenester for personopplysninger, analytiske tjenester, inkassotjenester, for å yte tjenester fra disse enhetene for Merkandi. I dette tilfellet er disse enhetene ikke autorisert til å bruke dine personopplysninger til sine egne formål (personopplysninger vil alltid bli behandlet på vegne av og for formålene til Merkandi), og deres handlinger er underlagt gjeldende lov og denne personvernerklæringen.

Samarbeidets omfang inkluderer:

 • lagring og tilgang til informasjon: lagring av informasjon eller tilgang til informasjon som allerede er lagret på enheten din, for eksempel reklameidentifikatorer, enhetsidentifikatorer, informasjonskapsler og lignende teknologier;
 • personalisering: innsamling og behandling av informasjon for å tilpasse reklame og/eller innhold på nettsteder eller apper;
 • annonsevalg, levering og rapportering: samle inn informasjon og kombinere den med tidligere innsamlet informasjon for å velge og levere annonser for deg og måle effektiviteten deres (hvilke annonser ble vist, hvor ofte, når og hvor de ble vist, og om du tok noen handlinger relatert til annonsen, inkludert for eksempel å klikke på annonsen eller foreta et kjøp);
 • gjennomføre inkassosaker;
 • yte tjenester for å støtte/forbedre implementeringen av bestillinger på Merkandi.

Dine personlige data i bildet (avataren) deler vi med andre brukere i tilfelle kommunikasjon utført under Merkandi.

Merkandi kan dele dine personopplysninger til offentlige myndigheter i henhold til loven i forbindelse med pågående saksbehandlinger for mulige lovbrudd eller for å bekjempe andre mulige brudd på reglene (inkludert i forbindelse med saksbehandlingen knyttet til svindel og misbruk av Merkandi).

I henhold til vedtatte retningslinjer forplikter Merkandi seg til ikke å selge personopplysninger om brukere. I tilfelle restrukturering eller salg av virksomheten eller deler av den og overføring av alle eller en betydelig del av dens eiendeler til en ny eier, kan personopplysninger om brukere, inkludert dine, overføres til den nye eieren for å sikre fortsettelse av levering av tjenester under plattformen.

Merkandi kan dele anonymiserte personopplysninger (dvs. som ikke identifiserer spesifikke brukere), til eksterne tjenesteleverandører, pålitelige partnere eller forskningsbyråer, for bedre å identifisere attraktiviteten til annonser og tjenester for brukere, for å forbedre den generelle kvaliteten og effektiviteten til tjenester levert av Merkandi eller de oppførte enhetene, eller for å delta i forskning for bredere samfunnsnytte.

Hvis du driver salg under kontoen, er du forpliktet, etter å ha innhentet personopplysninger fra Merkandi til andre brukere som er fysiske personer, til å overholde alle forpliktelser som følger av GDPR, inkludert plikten til å gi informasjon og gi dem gjennomføringen av deres rettigheter under GDPR.

Overføring av personopplysninger til land utenfor det europeiske økonomiske samarbeidsområdet

Dine personopplysninger kan bli overført utenfor det europeiske økonomiske samarbeidsområdet til blant annet:

 • Google LLC, basert i Mountain View, USA, i forbindelse med bruken av e-postsystemet og verktøyene som er inkludert i G-Suite, for statistiske og administrative formål og i forbindelse med bruken av Googles reCAPTCHA-mekanisme for sikkerhet formål;
 • Google Ireland Limited med sitt registrerte kontor i Dublin, Irland, i forbindelse med bruken av behandlingstjenester for personopplysninger som tilbys av denne enheten, for å sikre levering av tjenester fra Merkandi som tilbys under Merkandi;
 • Facebook - Facebook Ireland Limited med hovedkontor i Dublin, Irland, i forbindelse med behandling av data om sider som vises, innhold som er åpnet;
 • UserEngage - UserEngage Sp. dyrehage. med sitt registrerte kontor i Warszawa, Polen, i forbindelse med behandling av nettleserdata, atferdsdata, informasjon om brukere og besøkende, e-postkommunikasjon og direktemarkedsføringssystem;
 • Smartlook - Smartlook.com s.r.o. basert i Brno, Tsjekkia, i forbindelse med registrering og behandling av brukeratferd, inkludert atferdsdata;
 • LiveChat - LiveChat Software S.A. basert i Wrocław, Polen, i forbindelse med behandling av nettleserdata, informasjon om brukere og besøkende, e-postkommunikasjon, chat;
 • Zendesk INC, basert i San Francisco, USA, i forbindelse med behandling av nettleserdata, informasjon om brukere og kontakt med besøkende, e-postkommunikasjon, chat;
 • Retool INC, basert i San Francisco, USA, i forbindelse med behandling av brukerdata i form av sammenstillinger;
 • Betalingsporter - MultisafePay, iYzico, Przelewy24, Paypal, Stripe, i forbindelse med behandling av betalinger og brukerinformasjon.

Merkandi handler alltid på grunnlag av mekanismer for å sikre et tilstrekkelig beskyttelsesnivå, for eksempel ved å bruke standard kontraktuelle klausuler for overføring av personopplysninger til behandlere etablert i tredjeland, godkjent av EU-kommisjonen.

Endring av ordninger

Om nødvendig kan Merkandi endre bestemmelsene i denne personvernerklæringen.

Kontaktinformasjon

For mer informasjon om behandlingen av dine personopplysninger, inkludert svar på spørsmål om omfanget av personvernreglene, vennligst kontakt dataadministratoren.

Her er kontaktinformasjonen hans:

Epostadresse:info@merkandi.no

Telefonnummer:+44 330 127 9628

Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.