FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
16 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Merkandis Service Prismatch-garantipolitikk

Merkandi er forpliktet til å gi våre kunder en enestående verdi og tilfredshet i alle våre tjenestetilbud. For å sikre at du alltid får den beste prisen for våre tjenester, introduserer vi vår 30-dagers Service Prismatch-garanti. Denne politikken er designet for å garantere at prisene vi tilbyr for våre tjenester, slik som registrering eller fornyelse av konto, er konkurransedyktige og rettferdige.

Berettigelse

 • Denne Prismatch-garantien gjelder spesifikt for kunder som har mottatt en e-post fra Merkandi som tilbyr denne politikken. Kun de som direkte har blitt kontaktet av oss med et tilbud angående prismatch-politikken er berettiget.
 • For å starte et prismatch-krav må berettigede kunder kontakte oss via e-post og svare direkte på vår første tilbudsepost. Dette er for å sikre at vi nøyaktig behandler og kobler din forespørsel til din konto.

Varighet

 • Garantien er gyldig i 30 dager fra det øyeblikket vår tilbudsepost mottas av kunden. Mottakstiden for vår e-post, som indikert av dens tidsstempel, markerer begynnelsen på den 30-dagers berettigelsesperioden.

Hvordan gjøre krav

 • Merk en prisjustering: Hvis du legger merke til at prisen på en tjeneste du har kjøpt, slik som registrering eller fornyelse av konto, har blitt redusert på nettsiden vår innenfor 30 dager, dokumenter endringen.
 • Send oss en e-post: Svar på vår opprinnelige tilbudsepost om prismatch-garanti med ditt krav, inkludert detaljer om tjenesten og den nye observert prisen.
 • Gjennomgang: Vårt team vil vurdere ditt krav for å verifisere gyldigheten og sikre at prisreduksjonen gjelder for samme type service under identiske vilkår.
 • Justering: Hvis ditt krav oppfyller våre kriterier, matcher vi den lavere prisen. Vi vil informere deg om hvordan prisforskjellen vil bli refundert eller kreditert til din konto.

Vilkår

 • Prismatch-garantien gjelder utelukkende for Merkandis tjenester, inkludert registrerings- eller kontofornyelsesgebyrer.
 • Den aktuelle tjenesten må være identisk med hensyn til de tilbudte vilkårene.
 • Denne politikken er ikke overførbar og gjelder kun for direkte kjøp eller fornyelser gjort gjennom Merkandi.

Unntak

 • Prisjusteringer basert på feil eller trykkfeil er ikke kvalifisert under denne politikken.

Merkandi forbeholder seg retten til å endre eller avbryte denne garantien etter eget skjønn og uten forhåndsvarsel. Beslutninger angående prismatch-forespørsler er endelige og bindende.

Vi setter pris på din tillit til Merkandi for dine servicebehov og ser frem til å fortsette å tilby deg enestående verdi og støtte.

Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.