FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
10 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Bord og stoler engros

(52 tilbud)

En komfortabel og stilig sofa er midtpunktet i alle stuer. Det er et sted hvor vi slapper av, tilbringer tid med familie og venner, og ser våre favorittfilmer. På Merkandi finner du et bredt utvalg av sofaer i forskjellige stiler og farger. De kommer fra pålitelige grossister fra hele verden. Velg de beste tilbudene for deg og gjør tilbudet ditt mer attraktivt for kundene.

Engros bord og stoler - et omfattende utvalg av møbler

På vår handelsplattform finner du et bredt utvalg av bord og stoler i forskjellige stiler og trendy farger. De kommer fra pålitelige leverandører fra hele verden. Alt du trenger å gjøre er å velge anledningen du vil dra nytte av og foreta et kjøp. Vi anbefaler bord og stoler av høy kvalitet laget av holdbare materialer, som lær eller stoff. De er komfortable, stilig og vil vare i mange år.

Merkandi tilbyr et omfattende utvalg av møbler for hvert rom i huset. Du vil finne her ikke bare bord og stoler, men også lenestoler, bord, stoler, senger og mange andre produkter. Alle tilgjengelig til engrospriser. Dra nytte av de mange kuppene som er tilgjengelige på nettstedet vårt og utvid sortimentet ditt med nye produkter.

Engros bord og stoler - finn ny forsyningskilde

Bli med i rekkene av registrerte brukere av Merkandi for å få tilgang til de beste tilbudene på markedet. Vår handelsplattform er brukervennlig og enkel å håndtere. For å få fullt utbytte av det, oppretter du en konto på Merkandi. Du vil da kunne se de for tiden tilgjengelige tilbudene og vise kontaktinformasjonen til leverandørene. Dette er avgjørende hvis du vil komme i direkte kontakt med dem og ordne detaljene i transaksjonen.

Merkandi forbinder selgere med kjøpere, noe som gjør det mulig å etablere lang- og kortvarige forretningsforhold. Takket være oss kan du utvide ditt nettverk av kontakter og finne nye forsyningskilder fra forskjellige land rundt om i verden. For å kjøpe bord og stoler engros i bulk, ta kontakt med leverandøren av ditt valg og ordne detaljene i handelstransaksjonen. Du trenger ikke å bekymre deg for sikkerheten. På Merkandi vil du bare finne pålitelige selgere.

Opprett en konto på Merkandi for å kjøpe billigere, raskere og mer praktisk. Dra nytte av tilbudene som er tilgjengelige på plattformen vår, og du vil helt sikkert klare å holde deg foran konkurransen og tiltrekke nye kunder. Vi inviterer deg til å bli med oss nå!

Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.