FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
21 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Xpreen XPRE035 Elektrisk tannbørste

kr 62,09 /stykke pris uten skatt

Foreslått utsalgspris: kr 124,18


Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
5 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
uten grenser
Land
Ungarn
Produktgruppe
Ny  
Merker
grundig
SKU:
holm7383
Siste implementering
3 dager siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse

Den sekskjernede XPREEN IPX7 v z ll elektriske tannbørsten er ideell for de som ønsker å nyte ren mat og komfort. Denne jrat lthet tannbørsten bruker full sonisk teknologi som kan brukes til å produsere r 40000 t st sikker t minutter. Disse svingende bevegelsene tillater væsken å komme inn i tennene og nymfelinjen gikk n. Vår tannbørste er grundig og behagelig tannbørste si lm nyt ny jt, r ad sul mye renere resultater nyt sikker t enn tradisjonelle tannbørster.
Tannbørsten brukes til å opprettholde plettfrie s. Hele soniske teknologien til fartøyet fører til at tennene fylles opp og tannens forråtnelse, og tannråten reduseres og tannen klemmes. Tennene er raske og tennene er grundig rengjort, og gir dermed en langvarig frisk pust og et lyst smil.
Tannbørsten kan trygt brukes i dusjen eller i dusjen. Batteripakken kan brukes til å gjøre det mulig for batteriene å irritere seg over elementene. Og intuit v t lt si indikatordisplayet kommuniserer alltid nt batteriet tt tts gi levelj r l.
XPREEN IPX7 v z ll elektrisk tannbørste har et annet materiale og holdbar design. Det ergonomiske håndtaket gir en behagelig tann og håndtak. Og brunfargens børstehoder kan gjøre øyet mer skreddersydd offiser.
Skaff deg en XPREEN IPX7 v z ll elektrisk tannbørste og skyt den seksalbue og komfortable tannbørsten som er grundigere enn en vanlig tannbørste
f k. Enten du har tannråte, tannråte eller tannråte, har denne tannbørsten levd på føttene for å skinne ren og tennene dine er fine.
Produktet v e r a t i på o f Du kan også bruke tannbørsten trygt i dusjen eller i dusjen, slik at du er bekymret for v r a t i på . Og jrat lthet-batteriet går i stykker en gang, og du drar nytte av det fordi du aldri trenger å bytte batterier. Og batteriet tor t tt tts gi nivå t t n t n du kan alltid holde styr på den praktiske t lt si indikatordisplayet n.
XPREEN IPX7 v z ll elektrisk tannbørste er laget av materialer som garanterer lang levetid. Det ergonomiske håndtaket er sikker på å håndtere tannen komfortabelt. Og brunfargens børstehoder kan v få den til å tilpasse seg den ene nit t t .
Ikke nøl med å skaffe deg en XPREEN IPX7 v z ll elektrisk tannbørste og opplev de seks els og komfortable tannbørstene som offiseren kan bruke med tradisjonelle tannbørster. Sett tennene i en klar g t a priorit ss , og du er garantert å få resultatet.

W n: Hvit r
Bruk ser: Hjem
Børstesystem: mykt
Aldersgruppe: Feln tt
Gjelder s: Tannlege t s
T lt si nest lts g: 5V
V z ll s gi klasse ly: IPX7
Utgang totalt tm ny: 1.8W
Batteri tor capacit sa: 2000mAh

Tuajdons gok:

L tium batteri tor
Id z t si m d
Smart mem ria
IPX7 v z ll
Bly k n lk li t lt s
Intelligent
t zemm d
Vibrer si frekvens

Pakken inkluderer:1* Sonic elektrisk tannbørste 1* Standard børstehode 1* Fører k n lk li t lt base 1* t lt k bel



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.