FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
15 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Øk rengjøringsnivået med Sonic Mopping
En sonisk havendring i robotrengjøring
For å skifte tørket smuss er det ikke nok å støvsuge. Du må skrubbe. Roborock S7s soniske teknologi skrubber gulv opptil 3000 ganger i minuttet1. Eliminere tørket smuss som noen roboter kan etterlate seg, fra kaffe til gjørmete fotavtrykk og mer. Kombinert med Roborocks første autoløftende mopp, er kraftig mopping din med et helt nytt nivå av bekvemmelighet. Legg til hovedbørsten i gummi og 2500Pa2 HyperForce-sug™, så har du en ekte dyprengjøringsmaskin.

Sonic Mopping-teknologi1
Intelligent moppløfting
Ultralyd teppe anerkjennelse
Ny gummibørste
Oppgradert flytende børste

Vi presenterer VibraRiseEffortlessly Kraftig
Mopp med lydens kraft1
Sonic vibration-teknologi forvandler robotmopping. Ikke mer å dra rundt en våt klut. Nå skrubber moppen opptil 3000 ganger i minuttet. Matet av en 300 ml elektronisk vanntank, renser den gulv dypt og effektivt.
Klar til å reise seg
Den intelligente moppen løfter3 når teppet registreres, slik at du kan tørke harde gulv og støvsuge tepper i én enkelt rengjøring4. Den hever seg også når den ligger til kai og når du er ferdig, slik at du kan si farvel til stygge plastmatter og skitne striper.
Sertifiserte bakterier Buster
Kjør allergener og bakterier fra hjemmet ditt hver gang du rengjør med VibraRise-moppen. Bevist å fjerne*:

Allergen
Prosent fjernet
Bakterier
Prosent fjernet

Støvmidd
99.6%
E. Coli
>99,9 %

Katt Dander
99.7%
Staphylococcus epidermidis
>99,9 %

Gress pollen
>99,99 %
Bacillus subtilis
>99,9 %

Hund Danderr
98.6%

*Testet med sonisk mopping med intens skrubbeintensitet og dyp moppmodus på hardt gulv.
Ultralyd teppe anerkjennelse
Ved hjelp av ultralydlyd identifiserer S7 tepper med ekstraordinær nøyaktighet. Hva den gjør videre er opp til deg. Løft moppen og begynn å støvsuge3,4, snu for å fokusere på harde gulv, eller til og med fortsett å moppe. Det som fungerer best for ditt hjem.
Oppgraderte flytende børstepinner nærmere rengjøring bedre
For å agitere smuss, må en børste holde seg nær gulvet. Oppgradert for å tillate flere bevegelsesplan, sporer S7s nye flytende hovedbørste bakken tett, selv på ujevne overflater, for å gi en bedre rengjøring.
Helt ny all-gummi børsteLangvarig smuss busting
Borte er den gamle, bustete designen, erstattet med en finnet all-gummi. Det er mer holdbart. Spiralbladene agiterer bedre. Og den er enda bedre til å unngå hårfloker5.
Hardt kjørende sug
Utstyrt med Roborocks HyperForce™ sugesystem, bruker S7 2500 Pa2 sug for å fange fint støv på harde gulv, hår fra tepper og alt i mellom.
Rengjør av og på og på
Større betyr mindre arbeid for deg. En 470 ml søppelkasse lagrer støv dag etter dag. En 300 ml vanntank kan dyprense opptil 200 kvm (2150 sqft)6 i en økt. Strømforsyning til alt er et 5200mAh Li-ion-batteri som stiger på i opptil 3 timer7 på en enkelt lading.

470ml - søppelkasse
5200mAh - strøm
300ml - vanntank

Total kontroll ved fingertuppene Presisjonskartlegging
Finn nøyaktig LiDAR-navigasjon skaper detaljerte kart over hjemmet ditt og identifiserer rommene dine på opptil fire nivåer.
Roborock automatisk tom dokkingstasjon

Rengjør ofte.
Tom sjelden.

Roborock S7+

Sonic Mopping.
Mopp løfting.
Automatisk tømming.

Høydepunkter:

PreciSense™ LiDAR navigasjon
Automatisk romgjenkjenning
Scratchsafe™ hjul og børster
Sensient™ sensorarray
Vaskbart E118-klassifisert luftfilter
Adaptive rutealgoritmer
Automatisk påfyll
Barnesikring
Statusindikator lyser

* Bare gjengivelse. Endelig produktdesign kan endres.
1. Basert på intern testing utført av produsenten. Begrepet er knyttet til at den integrerte moppmodulen kan drives for å produsere høyhastighets frem- og tilbakegående vibrasjoner på opptil 3000 ganger / min, det vil si opptil en frekvens på 50Hz som er innenfor et "sonisk" område (20 til 20.000Hz).2. Basert på intern testing utført av produsenten i henhold til IEC 62885-2: 2016 / 5.8 standarder.3. Basert på intern testing utført av produsenten, kan moppmodulen løftes opp til 5 mm.4. Passer til tepper med lav haug som ikke er høyere enn 4 mm,5. Sammenlignet med Roborocks forgjengerprodukter.6. Basert på intern testing utført på harde gulv med full vanntank, fullt batteri og lav vannføring. Faktiske resultater kan variere, avhengig av rommets egenskaper. Rekkevidde er et estimat basert på antagelsen om at 20 % av arealet er dekket av møbler og ikke trenger å moppes.7. Basert på intern testing utført av produsenten i stille modus på harde gulv med fullt batteri og uten moppesystem festet. Faktiske resultater kan variere avhengig av hjemmemiljøet.8. Testet av en uavhengig tredjepart i henhold til EN 1822-1:2009 standarder.
Spesifikasjoner: 

Tilbehørstyper: søppelkasse, mopping pad, rullende børste, sidebørste, feiemaskin, vanntank
Materiale: ABS, Others
Funksjon: Mopp



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.