MAY SALE
-30%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Bytt til smart automatisk rengjøring av hjemmet

2-i-1-funksjon for feiing og mopping
2100Pa kraftig sug
LDS lasernavigasjon
Tilbehør og forbruksvarer
MultiMap-støtte
Automatisk lading og fortsettelse
Smart App og stemmestyring
Anti Fall og Anti Collide Sensorer

2-i-1 Feiing og mopping

Feie- og moppemodus - Fungerer med 2-i-1-tank
Bare feiing - 550 ml stor støvboks
Bare mopping - 2-i-1 tank

Tilbehør og forbruksvarer
Enkelt å kjøpe forbruksvarer og reservedeler som mellombørster, HEPA-filter, våt og tørr mopp, rengjøringsbørster direkte fra Mi.com.
Intelligent kartlegging og ruteplanlegging
Det nye LDS-lasernavigasjonssystemet fungerer med en oppgradert SLAM-algoritme for kartlegging i sanntid, raskere hastighet, høyere nøyaktighet og lengre skanneområde. Roboten håndterer kompliserte omgivelser på en smart måte og skanner hele gulvet nøye.

8m - Skanneområde
6×360°/s - Skannefrekvens
2016 ganger/er - Samplingsfrekvens
≤2% - Nøyaktighetsavvik

MultiMap-støtte
Mi Robot Vacuum-Mop P kan konstruere og lagre opptil 10 forskjellige kart for ditt dupleks / fleretasjes hjem. Denne eksklusive oppbevaringsfunksjonen i minnet avlaster deg fra ulempen ved å kartlegge alle gulvene på nytt ved hver bruk, og eliminerer dermed manuell innsats.
Automatisk lading og CV-funksjon
Enheten kan automatisk gå til ladepunktet og gjenoppta rengjøringen fra bruddpunktet hvis den noen gang går tom for batteri midtveis.

Gjenopptas fra avbruddspunkt
Automatisk lading

Den ultimate kraftmaskinen
Med et kraftig 2100Pa sug og avansert børsteløs motor kan du oppnå grundig rengjøring av støv og rusk på kort tid. Dette kombinert med 3200mAh-batteriet gjør livet ditt enklere.
Utstyrt med antikollisjons-, antifall- og andre høypresisjonssensorer
De 12 settene med høypresisjonssensorer hjelper til med en nøyaktig skildring av omgivelsene. Drevet av en antikollisjon og en anti-drop sensor, gjør enheten nøyaktig navigering, krysser hindringer opp til 2cm høyde, unngår fall fra trappen og registrerer omgivelsene intelligent.
Smart elektronisk styrt vanntank
Den er konstruert med en elektronisk styrt pumpe, og leveres med 3 gir vanndispenseringsmoduser og en mekanisme for forebygging av vanntilstopping. Velg moduser basert på rengjøringsintensiteten og gulvtypen du vil rengjøre.

Smart elektronisk vanntank
3 Gir vannforsyning
Elektronisk styrt pumpe
Intelligent vanndispensering

Smart App og stemmestyring
Koble til Mi Home-appen for å utforske en mengde alternativer som fjernkontroll, sanntidskartlegging, sekundær opprydding, enhetsutjevning, DND, etc. Den er også designet for å fungere med Google Assistant og Alexa, slik at du kan kontrollere dette med stemmen din.
Kantrengjøring
Enheten kan brukes til å rengjøre hjørnene effektivt. Med alternativet "Støvsug langs kantene" i Mi Home-appen kan du raskt kartlegge hjemmet ditt, noe som vil redusere kartleggingstiden med 60%
Spot Cleaning - Rengjør på et valgt utpekt sted
Sonerengjøring - Velg et område i Mi Home-appen, og enheten vil rense den valgte sonen
Planlegging
Still inn en rengjøringstid etter behov
Modern Pro Cleaning SolutionMi Robot Vacuum-Mop P er et moderne vidunder med utrolige funksjoner som gjør hverdagen din mye enklere enn før. Den er lastet med funksjoner som 2-i-1 Feiing og Mopping som gjør de daglige oppgavene som feiing, mopping, feiing og mopping uten problemer. Den er utstyrt med et LDS lasernavigasjonssystem som fungerer med en oppgradert SLAM-algoritme for sanntidskartlegging, raskere skanning og lengre skanneområde. Mi Robot Vacuum-Mop P Funksjoner: ItRoboten kommer med en profesjonell mopping sti design spesielt laget for indiske hjem. Den er utstyrt med 12 sett med høypresisjonssensorer som hjelper til med nøyaktig skildring av omgivelsene. Det \ 's også drevet av en anti-kollisjon og anti-drop sensor og den krysser hindringer opp til 2cm i høyden. Vakuumroboten har en kraftig databehandlingskapasitet og drives av en Cortex-A7-prosessor og Mali 400 GPU. Med et kraftig sug på 2100Pa og en smart elektronisk styrt vanntank, gjør denne roboten livet ditt veldig enkelt. Du kan også koble til Mi Home-appen for å utforske en mengde alternativer som fjernkontroll, sanntidskartlegging, planlagt rengjøring, spotrengjøring etc. Du kan også velge å slå sammen, dele eller navngi et rom for rengjøring. Den dynamiske baneplanleggingen hjelper deg med å følge forskjellige baner for forskjellige moduser. Enheten kan automatisk lades opp og gjenopptas når det er nødvendig. Du kan også angi virtuelle vegger eller begrensede områder rundt objekter for å unngå rengjøring av begrensede områder som tepper eller vaskerom. Vakuumroboten har en kraftig databehandlingskapasitet og drives av en Cortex-A7-prosessor og Mali 400 GPU.
Spesifikasjoner:

navn: Mi Robot Vakuum-Mop P
Dimensjoner: Ø 350 x 94.5mm
Batteri Kapasitet: 3200mAh
Wi-Fi: 2,4 GHz 802,11 b/g/n
Spilletid: 60-130 minutter
Vekt: 3,6kg



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.