FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
23 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Klassisk design blir enda mer avansert
18W hurtiglading / dobbeltportet innløp / uttak / litiumionpolymerbatteri
Egnet for flyreiser*
18 W toporters innløpOppgradert selvladende opplevelse

Dobbel port for både Micro-USB og USB-C.
Maksimal inngangseffekt så høy som 18W;
Selvlading kan fullføres på 4 timer*.

18 W dobbel portutgang, noe som sikrer mer effektiv hurtiglading
Dobbelt USB-A-utgangsgrensesnitt som kan lade to enheter samtidig. Støtter 18W MAX hurtiglading med én port og gir en mer praktisk hurtigladeopplevelse.
Høy kapasitet på 10000 mAh
Den høye kapasiteten på 10000 mAh er nok til flere ladinger for én enhet*, noe som tilfredsstiller ladebehovene dine hele dagen.

1.9 ganger - Lading for Mi 9
1.6 ganger - Lading for Mi 9T Pro
2,2 ganger – lading for iPhone XS

Enkel kabel for både lading og selvlading
Med Micro-USB-kabelen som følger med i pakken eller din egen USB-C-kabel, kan du enkelt lade Android-enheter eller selvlade strømbanken.
*Dedikert kabel kan være nødvendig for å lade Apple-enheter
Fås i to farger
Sølv og svart; enkelt, men moderne.
Aluminium legering metall deksel
Super høy strukturell styrke tåler fall og støt.
LED-batteriindikator
Se batteristatus på et øyeblikk og kjenn bruken når som helst.
Brukervennlig ladefunksjon for småstrøm
Trykk på "Kontroller batteri" -knappen to ganger for å bytte til lademodus for liten strøm for å lade småstrømsenheter som Mi Bluetooth Headset, Mi Smart Band, etc.*
Mer beskyttelse, økt sikkerhet
Den høye presisjonsmotstanden, induktansen og kapasitanskomponentene og litiumpolymerbatteriet av høy kvalitet kan enkelt takle overlading, overutladning, overoppheting, kortslutning og andre feil, og gir flere beskyttelse for både strømbanken og enhetene.
TemperaturbeskyttelseBruker termistor- og temperaturreguleringsmekanisme for å sikre at batteriet fungerer innenfor det sikre temperaturområdet.
KortslutningsbeskyttelseBeskytter automatisk hovedkortet og batteriet mot skade i tilfelle unormal kortslutning.
TilbakestillingsvernLagt til kretshvilefunksjon. I tilfelle feil som hindrer strømbanken i å fungere ordentlig, kan du trykke på "Sjekk batteri" -knappen for å gjenopprette.
OVP-kretsen kan forhindre overspenning for å unngå skader på back-end-kretsene.
Omvendt ladebeskyttelseHvis kabelen og Micro-USB-porten er koblet til omvendt, slås kretsen automatisk av for å beskytte ladeenheten.
Beskyttelse mot overstrømSmart deteksjon av utgangsstrøm når det er nødvendig. Hvis utgangsstrømmen overskrider den øvre grensen, slås utgangen automatisk av for å beskytte ladeenheten.
Beskyttelse mot utgangsoverspenningSmart deteksjon av utgangsspenning når det er nødvendig. Hvis utgangsspenningen overskrider den øvre grensen, slås utgangen automatisk av for å beskytte enheten som lades.
Overladings- og overutladningsbeskyttelseLagt til dedikerte batteribeskyttelseskomponenter for effektivt å forhindre at batteriet overlades og overlades og unngå skader på batteriet.
Kortslutningsbeskyttelse på maskinvarenivå overspenningOppdager batteriets kortslutningsstatus for overspenning på maskinvarenivå og reagerer raskt for å bryte strømkretsen og effektivt beskytte batterisikkerheten.
I samsvar med internasjonale luftfartsstandarder: enkelt bærbar ladeenhet med en kapasitet på mindre enn 100Wh, bestått UN38.3-testing. Testrapporter fra China Electronic Standardization Institute (CESI) laboratorier; Rapport nr.: S19-B0961-1. Selvladende på fire timer: kraftbanken testes i henhold til nominell kapasitet; testmetoden er GB / T35590 som fullstendig tømmer kraftbanken og plasserer den i tomgangsstatus i 30 minutter; standard hurtiglading brukes (18W eller høyere QC hurtigladeadapter er nødvendig).10000mAh høy kapasitet: Ved full kapasitet kan 10000mAh Mi 18W Fast Charge Power Bank 3 lade en enhet flere ganger. Små nåværende enheter: 10000mAh Mi 18W Fast Charge Power Bank 3 støtter også småstrømslading for Bluetooth-hodetelefoner og smarte bånd av andre merker enn Xiaomi.Alle data uten spesielle notater består av målte verdier fra ZIMI-laboratorier. Dataene kan variere med forbehold om miljøendringer.
Spesifikasjoner:

Produkt nr: PLM09ZM
Batteritype: Litiumpolymerbatteri
Batterikapasitet: 10000mAh 3.7V (37Wh)
Nominell kapasitet: 5500mAh (5.1V/2.6A)
Inngangsport: Micro-USB / USB-C
Utganger: USB-A x 2
Inngang: 5.0V2.1A / 9V2.1A / 12V1.5A (18W MAKS.)
USB-A x1: 5.1V2.4A / 9V2.1A / 12V1.5A (18W MAKS)
USB-A x2: 5.1V2.6A
Produkt dimensjoner: 147,8 x 73,9 x 15,3 mm
Ladetid: ~4 timer med 9V/2A eller 12V/1.5A lader~6 timer med 5V/2A lader



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.