FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
13 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Strøm i 4K, hvor som helst

Bærbare 4K-streamingmedier
Dolby Atmos™ og Dolby Vision® støttes
Drevet av Android TV™ 11
Innebygd Google-assistent*

En ny æra med smart tilkobling
Med det smarte Android TV-systemet tilbyr Xiaomi TV™ Stick 4K deg en ny multimediaopplevelse når som helst og hvor som helst. Den er kompakt og bærbar, og gir skjermene et smartere liv*.
Opplev underet med Android TV™ 11*
Xiaomi TV Stick 4K er utstyrt med Android TV™ 11, og leverer enkel, men oppslukende opplevelse. Oppdag 400 000+ filmer og programmer fra alle favorittappene dine. Skaff deg 7000+ apper fra Google Play*. Spill musikk og spill, cast fra hvilken som helst enhet og mye mer*.
Den ultimate seeropplevelsen
4K * ultrahøyoppløselig utgang kombinert med Dolby Vision-teknologi® tar videokvaliteten til et nytt nivå. Ta del i en levende og oppslukende visuell opplevelse.
Surroundlyd* for overlegen lydopplevelse
Enten du liker musikk, spill, filmer eller TV-dramaer, gir Dolby Atmos®- og DTS HD-teknologien større rikdom og realisme til lyder enn noen gang før.
Gjør TV-en smartere med Google-assistenten*
Med Google Assistant* kan du få rask tilgang til tonnevis av underholdning, søke etter informasjon og kontrollere smarthjemenhetene dine. Det gir også bekvemmeligheten med talegjenkjenning til ikke-smarte TV-er.
Liten, men kraftig
Den kompakte formfaktoren til Xiaomi TV Stick 4K har en quad-core prosessor som gir kraftig ytelse. Enten du ser på en film med høy oppløsning, lytter til musikk av høy kvalitet eller spiller spill, er hastighet og stabilitet det du kan forvente.

Firekjerners prosessor
GPU med høy ytelse
2 GB RAM*
8 GB ROM*

Sett den lille skjermen på storskjerm
Strøm underholdningen du liker, fra telefonen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen til TV-en ved hjelp av Chromecast innebygd*.
Enklere måter å koble til på

HDMI
Wi-Fi 2,4 GHz / 5 GHz
Blåtann®

360° Bluetooth-fjernkontroll
Det brukervennlige knappeoppsettet kombinert med Bluetooth og talestyringsstøtte betyr at du kan nyte 360°-kontroll fra alle vinkler. Det handler om bekvemmelighet, komfort og å kontrollere ting på din måte.
Lett og bærbar design
Bruk den der du trenger den: den lette og kompakte formfaktoren til Xiaomi TV Stick 4K gjør den enkel å bruke og bære. Se favorittvideoinnholdet ditt når som helst og hvor som helst, enten du er hjemme eller borte.
Klar til bruk i bare 3 trinn

Koble Xiaomi TV Stick 4K til TV-en
Koble til Wi-Fi
Begynn å se

Spesifikasjoner:

Dimensjoner

Lengde - 106,8 mm
Bredde - 29,4 mm
Tykkelse - 15,4 mm
Vekt - 42,8 g
Farge - Svart

Spesifikasjoner

Utgangsoppløsning - 4k
CPU - Quad-core Cortex-A35
GPU - Mali-G31 MP2
RAM – 2 GB
Lagring - 8 GB
Operativsystem - Android TV™ 11
Innhold – Netflix, Amazon Prime Video og Youtube forhåndsinstallert

Trådløs tilkobling

Wi-Fi 2,4 GHz / 5 GHz
Bluetooth 5.0

Dekoder

Video dekoder - AV1, VP9, H.265, H.264, MPEG-2, MPEG-1
Videoformat - MKV, MPG, MPEG, DAT, AVI, MOV, ISO, MP4, RM
Lyddekoder - DTS HD, Dolby Atmos
Lydformat - MP3, AAC, RM, FLAC
Bildedekoder - JPG, BMP, GIF, PNG

Porter

HDMI x 1
Mikro USB x 1

Notater
*Tilgjengeligheten av Google Assistant varierer etter marked. Se det offisielle nettstedet for Google Assistant for mer informasjon.*Skjermenheten må støtte inndata via en HDMI-port.*Google, Google Play, Android TV, innebygd Chromecast og andre merker er varemerker som tilhører Google LLC.*Plattformer og innholdet kan variere avhengig av land eller region. Se tjenestene som er tilgjengelige der du befinner deg, for ytterligere detaljer.*Krever TV- og videodampende innhold som støtter 4K-oppløsning eller Dolby Vision®.*Krever TV- og videodampende innhold som støtter Dolby Atmos™- eller DTS-dekoding.*2 GB + 8 GB lagringsplass: Faktisk tilgjengelig kapasitet kan variere eller reduseres på grunn av en rekke faktorer. Siden operativsystemet opptar en del av minnet (RAM), er den faktiske tilgjengelige plassen mindre enn den merkede minnekapasiteten. På grunn av installasjonen av operativsystemet og forhåndsinstallerte programmer som opptar en del av flashminnet (ROM-en), er den faktiske tilgjengelige lagringsplassen mindre enn den merkede kapasiteten for flashlagring.*Krever innebygde Chromecast-aktiverte™ apper.*Bruk av Bluetooth 5.0 krever sluttenheter som også støtter de tilsvarende funksjonene.*Produktbildene og innholdet på siden på produktnettstedet er kun ment som illustrasjoner. Faktiske effekter (inkludert, men ikke begrenset til, utseende, farge, dimensjoner) og innhold på skjermen (inkludert, men ikke begrenset til, bakgrunnsbilder, bakgrunner, bilder, UI-design) kan variere. Se det faktiske produktet.*Produktnettstedet viser de typiske verdidataene. Alle data kommer fra Xiaomi Laboratories, design- og teknologiparametere, og data ble levert av leverandører. Testdataene kan variere noe mellom forskjellige testversjoner og testmiljøer og gjenspeiler kanskje ikke det faktiske produktet.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.