FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
20 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Bli smart, kom i form

Innebygd - GPS / GLONASS
Stilig 1.4'' - fargeskjerm
5 ATM - vannmotstand
120+ urskiver/emoji-støtte
Puls/søvnovervåking
Opptil 9 dagers batterilevetid

1000+ tilpassede kombinasjonerNytt utseende når du vil
Mi Watch Lite er ikke bare en smart klokke, den har sin egen unike personlighet. Det er tre fargealternativer for urkassen, fem fargealternativer for stroppen, over 120 temaklokker og tilpasning av urskivefunksjon* for å tilfredsstille din stadig skiftende stil.
1,4-tommers TFT-fargeberøringsskjerm
Støtter automatisk lysstyrkejustering. Alt du trenger å vite på en skjerm.
Håndterer både innendørs og utendørs treningDin egen personlige trener
11 treningsmoduser5 ATM vannmotstand opptil 50m
Enten du er innendørs eller utendørs, holder Mi Watch Lite oversikt over bevegelsene dine i sanntid og støtter å sette spesifikke treningsmål for å forbedre resultatene av treningen din.

Utendørs løping
Tredemølle
Utendørs sykling
Åpent vann
svømming
Freestyle
Basseng svømming
Cricket*
Trekking
Løypekjøring
Spasering
Innendørs sykling

Nøyaktig dobbelt satellittposisjoneringssystemUtforsk uendelig
Med GPS+GLONASS-posisjonering og flere smarte sensorer kan klokken nøyaktig spore banen, hastigheten, distansen og forbrente kalorier. Den kan også måle eventuelle endringer i hjertefrekvensen, noe som gir et klart bilde av treningsstatusen din.

GPS + GLONASS satellitt posisjonering
Barometer(høydemåler)
3-akset akselerometer/3-akset gyroskop
Kompass
PPG-sensor

Profesjonell helseovervåkingHold oversikt over din fysiske tilstand
Pulsmåling
Klokken er utstyrt med en PPG-sensor, og kan nøyaktig registrere pulsen din 24 timer i døgnet og varsle deg når pulsen din går over normale nivåer. Den kan også lagre hvilepulsdataene dine i 30 dager for å overvåke langsiktige hjertefrekvensendringer.
Søvnovervåking
Analyser søvnkvaliteten din ved å registrere komplette søvndata som dyp søvn, lett søvn og søvnvarighet for å opprettholde gode søvnvaner.
Puste
Utfør guidede pusteøvelser i 1 til 5 minutter i en bestemt rytme for å lindre stress når som helst og hvor som helst.
Oversikt over daglige helsedata
Klokken registrerer dine daglige puls-, trenings- og søvndata, og sørger for at du er godt informert om helsetilstanden din.
Opptil 9 dagers batterilevetid Sparer problemer med daglig lading
100% lading på 2 timer

9 dager – vanlig bruk*
10 timer - Kontinuerlig GPS-sportsmodus

Flere praktiske funksjoner på håndleddet

Daglige registreringer av forbrente kalorier, skritttelling og ganger du har stått opp.
Se anrop, tekstmeldinger og appvarsler umiddelbart
Kontroller musikk mens du holder telefonen i lommen
Inaktive varsler for å minne deg på å holde deg aktiv

Finn telefon
Værvarsel
Alarm
Stoppeklokke
Lommelykt
Tidtaker

Tre urkasser og fem stropper i fasjonableMorandi-farger, kombiner som du vil

Rosa
Elfenben
Svart
Marineblå
Oliven

* 50m vannmotstand er basert på standard GB / T 30106-2013 og har blitt testet av China National Horological Quality Supervision and Testing Center. Vannmotstandsrapport tall: Mi Watch Lite: QT2009041. Vannmotstandsklassifiseringen er 5 ATM (tilsvarer en dybde på 50 m under vann), slik at enheten kan brukes mens du dusjer og svømmer, men ikke i badstuer eller når du dykker.* Appens brukergrensesnitt kan endres. Vennligst referer til faktisk nedlastet versjon av Xiaomi Wear / Xiaomi Wear Lite for en nøyaktig representasjon.* Enheten støtter for øyeblikket bare overvåking av lang natts søvn, og støtter ikke overvåking av korte lur med søvn på dagtid. Lang natts søvn refererer til søvn som varer i mer enn to timer etter å ha sovnet i nattperioden. Standard natteperiode varer fra kl. 21.00 til 09.00 neste dag. Lang natts søvn som oppfyller en av følgende betingelser kan overvåkes: 1) Søvnvarigheten er helt innenfor nattperioden; 2) Søvnen starter tidligere enn kl. 21.00, eller slutter senere enn kl. 09.00, men over 50 % av søvnvarigheten skjedde i løpet av nattperioden.*Cricketmodus kan oppgraderes gjennom OTA-oppdateringer.*Tilpassede urskivefunksjoner: Noen urskiver støtter tilpasset visningsinnhold, slik at du kan velge å vise favorittfunksjonene dine eller mest brukte funksjoner på klokken i henhold til dine behov.*Den svarte, Elfenbens- og marineblå urkasser kommer med en stropp i tilsvarende farge. Oliven- og rosa stropper må kjøpes separat.*Alle data på denne siden om lading og batterilevetid hentes fra laboratoriene i Zhou Hai. Faktiske resultater kan variere i henhold til forskjeller i programvareversjon, miljø og klokkeutgave og gjenspeiler kanskje ikke det faktiske produktet.*Typisk batteribruk ble målt som følger: Klokken ble satt til standard fabrikkinnstillinger. Søvnovervåking, 30-minutters intervallpulsmåling og non-stop trinntelling var aktivert. Bluetooth mottok og viste 100 varsler hver dag, to alarmer ble satt om dagen, den låste skjermen ble slått på 50 tim



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.