FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
14 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Ultrakort avstand, en massiv skjerm for hjemmet ditt

Ultrakort kasteavstand, veggmonterbar
Massivt 150" projeksjonsområde
ALPD 3.0 laser lyskilde teknologi
Høy fargenøyaktighet og lysstyrke.
3000:1 innebygd kontrast
Innebygd Google Assistant / Google Android 8.1 TV-innhold

* Xiaomi laserprojektor kan vise tradisjonelle kabel-TV-programmer gjennom en TV-mottaker, for eksempel en TV-digitalbox eller IPTV-digitalbox. Den kan ikke direkte motta kringkastede TV-signaler.
Vinner av Japans Good Design Award 2017
Japan Good Design Award, iF Design Award, Red Dot Award og IDEA Award er kjent som de fire store globale designprisene.
Dette er verdens første ultrakorte fokallaserprojektor med ALPD-teknologi som leverer opptil 150-tommers Full HD i en avstand på 50 cm med et høyt kontrastforhold på 1500 lumen og 3000:1, og en produktlevetid på 20 000 timer. Dette høyteknologiske produktet bruker et kompakt og minimalt "boks" designspråk, og opprettholder stilistisk sammenheng til og med Bluetooth-fjernkontrollen. Kontroller enheten fra hvor som helst i rommet. Stemmeaktiverte assistenter kan raskt finne programmer eller gi andre interaktive seeropplevelser.
- Good Design Award Dommerpanel
En massiv skjerm for hjemmet ditt
Xiaomi laserprojektor kan projisere en skjerm så stor som 150 tommer. Ta med det private teateret inn i hjemmet ditt.
Massivt 150-tommers projeksjonsområdeGjør hjemmet ditt til en privat kino
Du kan enkelt justere skjermstørrelsen til hvor som helst mellom 80-150 tommer.
Opplev den oppslukende gleden av å se en film, lytte til en konsert eller spille et spill på en massiv skjerm.
Ultrakort avstandProjiser en stor skjerm, selv fra nært hold
Bruker en ultrakort fokallinsedesign på 0,233:1 for å fjerne ulempene med langdistanseprojeksjonen som tradisjonelle projektorer trenger. Xiaomi laserprojektor kan plasseres 1.97'' ~ 19.7'' unna skjermoverflaten på et TV-skap eller montert på en vegg. Det er ikke nødvendig å håndtere vanskelige ledninger eller hindringer.

1.97'' ~ 19.7'' fra skjermoverflaten
Lett å flytte
Ingen behov for spesielle ledninger

Kino-kvalitet
Xiaomi Laser Projector har 3000: 1 innfødt kontrast, sammenlignbar med det som finnes i kinoer. Med røde lysforhold så høye som 16-18%, er fargene levende og lyse.
ALPD 3.0 laser lyskilde teknologi
Har den nye laserskjermteknologien ALPD 3.0 fra Appotronics*, som er markedsledende innen skjermfarge, kontrast og lysstyrke. Ikke bare er bildene lyse og klare, ALPD 3.0 lar oss forbedre produktets levetid og redusere maskinens størrelse.
* Appotronics er verdens ledende høy lysstyrke laser fosfor teknologi innovatør. Mer enn 3000 teatre bruker denne teknologien over hele verden.
85%+ NTSC-fargeområdeBredt fargeområde og distribusjon
Farge er en viktig del av hele projeksjonsskjermen. Hvis fargespekteret er for lite, kan ikke projektoren vise filmens sanne farger. Xiaomi Laser Projector bruker innovativ fem-trinns fargehjulteknologi for røde lysprojeksjonshastigheter på 16-18% *. NTSC-fargeområdet på 85 % gir rik og nøyaktig fargegjengivelse.
* Konvensjonelle projektorer bruker vanligvis bare tre eller fire-trinns fargehjul. Røde lysprojeksjonshastigheter faller vanligvis under 10%
3000:1 opprinnelig kontrastSelv mørkere scener projiseres tydelig
Vi klager ofte på at det kan være vanskelig å tydelig se viktige detaljer i en kino fordi mørke bilder ikke projiseres tydelig. Xiaomi Laser Projector har 3000: 1 innfødt kontrast, godt over 2000: 1-standarden i kinoer. Den har også 1920 * 1080 oppløsning og støtte for HDR, slik at detaljene er klare, selv i mørket.
5000 lumen lysstyrke lyskilde
Xiaomi laserprojektor tilbyr lyskilde lysstyrke på opptil 5000 lumen, bildelysstyrke på 1600 ANSI lumen og projeksjonsskjermlysstyrke på 15-18fL, sammenlignbar med kinostandard.
* fL er den kinesiske kinostandarden for måling av lysstyrke. En lysstyrke på 14 fL er generelt akseptert for 2D-kinoprojeksjon i Kina, og 4,5 fL for 3D-bilder.
TL DLP digital lysbehandlingsteknologi
Har DLP digital lysbehandlingsteknologi fra Texas Instruments. Denne teknologien er basert på DMD-brikken for visuell digital informasjonsvisning. Ved hjelp av denne teknologien kan Xiaomi Laser Projector vise bildet tydeligere og mer levende. Samtidig er detaljene i bildet levende med høy restaureringsgrad.
5.4um pixel DMD chip2.07 millioner reflekterende linser, slik at hver tomme av den store skjermen er klar og skarp
Brikken har mer enn 2, 07 millioner 5, 4um reflektorer, hver som et lite speil som vender ± 17 ° uavhengig med en hastighet på 16, 66 millioner sykluser per sekund, konvergerer de forskjellige fargene på strålen på en ultrakort fokal laserlinse for en HD-seeropplevelse.
Lampelevetid på over 25000 timerSe filmer hver dag hele året.
Appotronics ALPD 3.0 laserlyskildeteknologi kan effektivt sikre en levetid på 25 000 timer eller mer, tilsvarende tiden



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.