FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
11 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Mi bevegelsesaktivert nattlys 2 - Bluetooth
3-i-1 smart lys for belysning, bevegelsesdeteksjon og lysdeteksjon

Bevegelsesaktivert: Bevegelsesaktivering med stort område, lyset slås på så snart du går inn i det mørke rommet
360° rotasjon: Magnetisk design for fleksible vinkeljusteringer
Lavt energiforbruk: 17 måneders batterilevetid når det bare brukes som sensor
Bevegelsesdeteksjon: Deteksjon av bevegelse mellom mennesker og dyr
Lysdeteksjon: Deteksjon av omgivelseslysforhold
Smart link: Koble til en rekke smarte enheter via Bluetooth-gatewayen

Smarte lysjusteringer via appenTilpass din ideelle nattbelysning
Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) kan oppdage menneskelig bevegelse i mørket. Når det er oppdaget, slås lyset på. Enhetsoppgraderinger er gjort med deg i tankene. Finn den perfekte belysningen for ditt miljø, lysstyrke og lystid kan begge justeres i Mi Home / Xiaomi Home-appen.
*For å gjøre innstillingene eller oppdatere fastvaren i appen, aktiver Bluetooth-funksjonen på telefonen først, flytt deretter kroppen din rundt innenfor induksjonsområdet for nattlyset eller skyv Bluetooth-bryteren til hver side.*Testrapport for lysstyrke for nattlys nr.: WTF20F02004812N.
Uavhengige sensorfunksjoner* Få mest mulig ut av smart link-tilkoblinger
Praktisk og morsomt, Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) kan brukes som bevegelsessensor * og lyssensor *. Ved hjelp av Bluetooth-gatewayen kan enheten stilles inn til å koble til forskjellige enheter på forskjellige tidspunkter.
*Sensorfunksjoner kan bare aktiveres når de er koblet til via en Bluetooth-gateway. Forsikre deg om at kontoen din inneholder enheter med Bluetooth-gatewaystøtte.*Lyssensoren kan brukes til å oppdage to former for omgivelsesbelysning: lys eller mørk. Spesifikke data vises ikke.*Mi Home/Xiaomi Home-appen inneholder ti forskjellige rapportforhold når enheten brukes som bevegelses- og lyssensor. Inkludert: Menneskelig kroppsbevegelse, omgivelseslysstatus for lys / mørk, omgivende lysstatus for lys / mørk og menneskelig bevegelse, ingen kroppsbevegelse i X minutter.
Når du kommer hjem fra jobb klokken 19:00nattlyset på verandaen din oppdager den mørke omgivelsesbelysningen og bevegelsenog slår automatisk på Mi Smart LED taklampe og Mi luftrenser
Når du står opp mellom midnatt og 07:00nattlyset på soverommet registrerer bevegelseog slår automatisk på Mi Smart LED taklampe ved lav lysstyrke
Magnetisk monteringsdesign360° rotasjon for enda mer tilgjengelige belysningsscenarier
Nattlyset kan stå fritt på flate flater som nattbord. Det selvklebende klistremerket* på basen kan brukes til montering. Vri lysstyrken høyt i garderober og verandaer for klar belysning uten å måtte slå på et strømnettlys. Vri lysstyrken lavt i trapper og soverom for myk, ikke-forstyrrende belysning. Fjern nattlyset fra basen for å bruke separat.
*Ikke bruk det selvklebende klistremerket fra dette produktet på nytt, da dette kan forårsake skade på overflater. Forsikre deg om at produktet er riktig plassert før du fester.
Bare tre AA-batterier365 dagers batterilevetid med den laveste lysstyrkeinnstillingen*
180 dagers batterilevetid ved høyeste lysstyrkeinnstilling*. Du kan også slå av nattlysfunksjonen via Mi Home / Xiaomi Home-appen. Langvarig, problemfri bruk med 17 måneders batterilevetid når den bare brukes som sensor.*
*Batterilevetiden når belysningsfunksjonen er i bruk, beregnes ut fra at lyset slås på 15 ganger per dag, hver i 15 sekunders varighet. *AA-batteriene er ikke inkludert i produktpakken. *Batterilevetiden når enheten bare brukes som sensor og belysningsfunksjonen ikke er i bruk, beregnes basert på 80 bevegelsesdeteksjoner og 20 lysdeteksjoner per dag, samt 24 x 6 = 144 vanlige rapporter per dag.*Dataene som presenteres ovenfor, beregnes basert på et AA-batteri med en nominell kapasitet på 1500 mAh.
Bredt deteksjonsområde på 120°Opptil 6 m sensoravstand
Mi Motion-Activated Night Light 2 (Bluetooth) har en tilpasset Fresnel-linse som er i stand til å oppdage de mest følsomme menneskelige bevegelsene. Enheten har et ekstra bredt horisontalt sensorområde på 120° som er i stand til å oppdage bevegelse i en avstand på 6 m* foran lyset, og en avstand på 2,5 m* til sidene.
*Testrapport for rekkevidde for nattlyssensor: WTF20F02004812N.
Ingen synlig flimring*, ingen skadelig blått lys*Lyskilden er vitenskapelig konfigurert for forbedret øyevern
Har 2800K varmt, mildt gult lys* uten synlig flimring eller skadelig blått lys, slik at du kan stå opp om natten uten å forstyrre noen.
* Ingen synlig flimmer, ingen skadelig blått lys, 2800K testrapport nr.: WTF20F02004812N.
Installasjon
For nøyaktig deteksjon anbefales det å vende lyset nedover når basen er montert over 1,9 m over gulvet. Av samme grunn anbefales det å vende lyset oppover når basen er montert under 0,5 m over gulvet. For forskjellige monteringshøyder må vinkelen justeres



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.