FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
23 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

En kompakt og lett hurtigtørker
9.5 cm ultrakort foringsrør / 20 m / s super stor luftstrøm / 50 millioner negative ioner / 57 ° C smart temperaturkontroll
Behagelig å holde, lett og praktisk for reiser
Den innovative strukturen kommer med et ultrakort deksel, ikke lenger enn en leppestiftpinne, noe som gir et komfortabelt grep. Ta den enkelt med deg mens du reiser for ekstra sikkerhet.

Leppestift lengde*
Lett kropp

Turbofanblader for å produsere sterk og stabil luftstrøm
Med utgangspunkt i arbeidsprinsippet til flyturbinmotorer, reduserer en unik design med buede blader og et luftuttak tap av vindkraft og forbedrer lufthastigheten effektivt. Høyytelsesmotoren produserer en sterk luftstrøm som raskt fordamper fuktighet uten å kreve høye temperaturer.

20 m/s m/s - Stor luftstrøm*
7 bladblader - Vingeformede blader

Behagelig temperatur for å beskytte håret ditt
Temperaturen detekteres 60 ganger per sekund, og resultatet sendes direkte til mikroprosessoren for å justere lufttemperaturen i sanntid og sørge for at temperaturen forblir stabil ved 57 °C. Vitenskapelig temperaturkontroll forhindrer hårskader og hjelper håret ditt med å opprettholde sin sunne glans.
Lær av L'Oréal Arts Ambassador om den riktige måten å tørke håret på
Jason sa: "Flytting av hårføneren nedover mens tørking gir jevnere hår og forårsaker mindre hårskader. Du bør holde en avstand på minst 10 cm mellom luftuttaket og håret ditt. Om sommeren er den anbefalte temperaturen 57 °C, noe som beskytter håret bedre.
JASON CUI, L'Oréal Arts Ambassador, tidligere sjefsstylist for Hermès, LV og Dior Fashion Show i Kina og offisiell stylist for Harper's Bazaar.
Tørk raskt uten å skade håret ditt og la det gå på jobb og føl deg uthvilt
Ikke alle hårfønere kan nå en tørkehastighet på 6,1 g/min*. Den sterke luftstrømmen gjør at fuktigheten fordamper raskt, noe som reduserer tiden du bruker på å tørke håret, enten tidlig om morgenen eller før du legger deg.

Tidlige morgener - Reduserer tiden du bruker på å tørke håret og gir deg en forfriskende morgen
Før sengetid - Tørker og beskytter håret raskt for en god natts søvn

Glattere og blankere hår
Den innebygde iongeneratoren kan frigjøre så mange som 50 millioner negative ioner i sin sterke luftstrøm, noe som reduserer statisk elektrisitet, forhindrer krus, flater hårstråene og gir håret et skinnende glans. Det gir også en rask og mild tørr for å forbedre helsen til håret ditt.

50 millioner negative ioner*
Flater ut hårstråene
Nøytraliserer statisk elektrisitet

Ta mer kontroll over hvordan du tørker håret Lagre temperaturinnstillinger for mer bekvemmelighet
Lar deg bytte fritt mellom varm og kald luft og bedre kontrollere lufthastigheten. Bare trykk og trykk for å komme i gang, og velg mellom tre temperaturinnstillinger for jevn og behagelig luftstrøm. Temperaturen som brukes lagres automatisk og aktiveres neste gang du bruker den.
Grepet gir deg en behagelig følelse av berøring
UV-belegget er motstandsdyktig mot smuss og har en myk berøring, noe som gir deg et komfortabelt grep.
Redusert støy mens du tørker håret
Luftstrømmotstanden reduseres under overføring for effektivt å kontrollere støyen. Med en mykere lyd og sterkere luftstrøm kan du og familien din få en mer behagelig hårtørkeopplevelse.
Flere overopphetingsbeskyttelser for økt sikkerhet
NTC registrerer temperaturen på utgående luft i sanntid. De valgte høypresisjonselementene kan automatisk utløse overopphetingsbeskyttelse og slå av strømmen i tilfelle for høye temperaturer. I ekstreme tilfeller vil sikringsbeskyttelse utløses for å ivareta sikkerheten.

NTC temperaturdeteksjon
Beskyttelse mot overoppheting
Sikringsbeskyttelse

Raffinerte detaljer, genial design

360° dobbeltlags antibrenndyse - Sikker og rask styling
Hengekrok - Lett å lagre
Ergonomisk håndtak - Komfortabelt grep
Forsterket strømledning - Isolerer varme og tåler høye temperaturer

* Leppestift lengde: Lengden på foringsrøret tilsvarer en leppestift (Dior Lip Tattoo). *20 m/s stor luftstrøm: maksimal lufthastighet under sterk, kald luftmodus målt ved nominell spenning, med en avstand på 10 cm mellom prøveproduktets luftutløp og luftinntaket til testenheten. *57 °C smart temperaturkontroll: Temperaturforskjellen var ±8 °C når prøveproduktet ble testet ved forskjellige omgivelsestemperaturer og forskjellige lufthastigheter ved hjelp av en standard 53-punkts temperaturtestenhet, med testomgivelsestemperaturen satt til 15 °C/20 °C/25 °C/30 °C, lufthastigheten satt til sterk/myk under 57 °C konstant temperatur, og temperatursensoren plassert på 10 cm fra luftutløpet. *Tørkehastighet på 6,1 g/min: Verdien ble målt ved en temperatur på 24,3 °C og en fuktighet på 52 % relativ fuktighet, med produktet satt til høy luftstrøm og varmluftsmodus og testduken plassert 10 cm fra prøveuttaket



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.