FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
21 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Dynamisk lydkvalitet som går overalt hvor du gjør vann- og støvbestandig / lang batterilevetid / Bluetooth 5.0 / dobbel lyd
Kompakt, bærbar og lett
Mi bærbar Bluetooth-høyttaler er liten nok til å bære i en pose, eller holde i håndflaten. Hver høyttaler veier bare så mye som en Mi 9 Pro-mobiltelefon, slik at du kan ta med musikken din hvor som helst, uten å føle deg tynget.
Sofistikert design skjuler alt annet enn dynamisk lyd
Den kompakte, men kraftige utformingen av interiøret har doble drivere med sjeldne jordmagneter, en kanadisk langfibermembran og en passiv radiator gjør at høyttaleren kan gjengi musikk med blendende lydkvalitet for maksimal spenning og glede.

Doble drivere med sjeldne jordmagneter - Kraftige magneter gir høy følsomhet og realistiske detaljer.
Kanadisk langfibermembran - Passende demping undertrykker kjeglebrudd for klar og naturlig lyd.
Passiv radiator - Forbedrer dyp bass og lavfrekvent gjengivelse for bedre lydtekstur.

IP67-klassifisering* for trygghet
Mi Portable Bluetooth Speaker er rangert nivå 5 for støv- og vannmotstand, noe som betyr at de interne komponentene er beskyttet mot svette, regn og støv, slik at du kan føle deg trygg når du tar den hvor som helst.
10-timers batteri for langvarig nytelse
Nyt opptil 10 timer* med musikk på full lading med det store 2000 mAh-batteriet. USB-C-ladeporten støtter pluggretning opp eller ned for raskere og enklere lading. Mer kraft og lengre batterilevetid betyr at musikken varer lenger når du går ut.
Bluetooth 5.0 for raske, stabile tilkoblinger
Nyt trådløs frihet med den integrerte Bluetooth 5.0-brikken, som sikrer kompatibilitet med et bredt spekter av enheter, et stabilt signal, rask overføringshastighet og kraftig interferensreduksjon.
Dobbel lyd* for stereolyd
Mi Portable Bluetooth Speaker støtter ekte trådløs stereotilkobling. Dette lar deg kombinere to høyttalere i en trådløs stereokonfigurasjon, med de to høyttalerne som fungerer som høyre og venstre lydkanal, for en mer imponerende lytteopplevelse.
Klarere lyd for bedre samtaler
Svar og legg på samtaler med ett trykk, og nyt klar, naturlig lyd i samtaler takket være den innebygde mikrofonen med høy følsomhet og signal-til-støy-forhold, pluss integrert ekkokansellering.
* Støv- og vannmotstandstestingsinstitusjon: Shenzhen Academy of Metrology and Quality Inspection; Testrapport: WTI96003463. *Testbetingelser for batteritid for høyttalere: høyttaleren kan spille av musikk i opptil 10 timer i enkeltmodus med 60 % volum på full lading. Dataene kan variere basert på miljø- og bruksforhold. Testinstitusjon: MORLAB-laboratoriet. Rapport nummer: SZ19110107A01. *Dobbel lydtilkobling krever at begge tilkoblede enheter har denne funksjonen. Mi Portable Bluetooth Speaker selges som en enkelt høyttaler; To kan kjøpes for å bruke den doble lydtilkoblingsfunksjonen. For å få den beste trådløse stereoopplevelsen anbefales det å plassere de to tilkoblede høyttalerne 0,5 til 1,2 meter fra hverandre. *Sørg for at ladeporten er fri for væske og fremmedlegemer før lading. For å forhindre at vann kommer inn i ladeporten, lukk gummiladeportdekselet tett når du bruker høyttaleren. *Hvis høyttaleren blir våt, tørk den av så raskt som mulig for å holde den i gang og i god stand.
Spesifikasjoner:

Produkt modell nr.: XMYX04WM
Produktmål: 86 × 86 × 45 mm
Bluetooth-profiler: HFP / A2DP / AVRCP
Batterikapasitet: 2000 mAh
Støv- og vannbestandighet: IP55
Inndataparametere: 5V 1A
Andre funksjoner: Dobbel lydtilkobling
Produkt netto vekt: 185 g
Bluetooth-versjon: Bluetooth 5.0
Kommunikasjonsrekkevidde: 10 m (åpen plass fri for hindringer)
Kontinuerlig avspillingstid: 10 timer (60 % volum)
Ladeport: USB-C
Implementerte standarder: Q/WMSX 010-2018



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.