FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
5 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Effektiv, antibakteriell såpe er dispensertnår hånden din er strukket ut
Berøringsfri design er mer sanitær / effektiv til å drepe 99,9% av alle bakterier / fuktighetsgivende og komfortable planteekstrakter
* Inkluderer såpedispenser × 1
Mi Automatic Soap Dispenser Kit, vinner av Good Design Award 2018
Som en berøringsfri automatisk såpedispenser gir den konsekvent og effektiv rengjøring, samtidig som den sparer tid og vann. Den kompakte, minimalistiske og lavmælte designen er perfekt for ethvert bad eller kjøkken, og tilbyr en høy kvalitet og elegant håndvaskopplevelse.
—— Komiteen for god designpris
Automatisk, berøringsfritt såpedispenserTar vare på hele familien
For å beskytte familiens helse, start med denne nye håndvaskopplevelsen. Nå er det bare å strekke ut hendene, for rikelig, tykk såpe som gir effektiv håndrengjøring og mild beskyttelse. Med bobler med høy affinitet vil til og med barna dine bli forelsket i håndvask.

Nærhet infrarød induksjon
Rask såpedispensering på 0,25 sekunder

Rikelig mikro-sized bobler for dyp hud rengjøring som trenger inn i porene.
Still inn forholdet mellom gass og flytende skum mellom 12: 1[2]. Skum er tett, med sterk vedheft etter å ha passert gjennom et mikrometerstort hull med et to-trinns separasjonsfilter. Det fine, tette skummet gir tilstrekkelig dekning for hudens epidermis, og når inn i fine porer for dyp rensing.
Hemmer effektivt hverdagsbakterier med en antibakteriell hastighet på opptil 99,9%[3]
Tester av et autoritativt laboratorium har vist at det effektivt kan hemme E. coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans og andre vanlige hverdagsbakterier, med en inhiberingshastighet på opptil 99,9%, for effektiv beskyttelse for hele familien.
Den lett sure formelen har et pH-nivå nær hudens pH[4] Mild, sensitiv hudpleie uten tetthet
Lavsyreformelen har samme pH-verdi som for menneskelig hud, slik at langvarig bruk ikke forårsaker skade på hudens pH-balanse, og etterlater hendene myke og glatte. Tilsatt glyserin har en mild tekstur, er laget av naturlige oljer og fukter hendene dine.
Det naturlige planteekstraktet er forfriskende og behagelig
Duftende med LMR naturlig planteekstrakt fra Frankrike.
Aminosyre håndrensemiddel
Råvarer inkludert mild tekstur naturlig kokosnøttolje og aminosyre for langvarig fuktighet uten tetthet. Duften består av liljekonvall, med søte toner av appelsinblomst. Teksturen er mild. Den fuktighetsgivende, friske fruktige duften er som blomster i vann som kommer sammen i en innbydende, behagelig aroma.

Toppnoter: Liljekonvall, appelsinblomst, mandarin
Body notater: Pære, eple, agurk
Base notater: Peru balsam

Nøyaktig dispensering slik at en flaske kan vare lenge
En kontrollert mengde såpe dispenseres. Det rike skummet etterlater hendene rene og er enkle å skylle, og etterlater ingen rester.320 ml stor kapasitetGir hele familien opptil 50 dagers bruk og opptil 400 såpedispensersykluser. [ 5 ]
Høyeffektiv mikromotor Quieter med lavt strømforbruk
Den høyeffektive mikromotoren med gummidempingsstruktur gir høyeffektiv såpedispensering og er stille uten støyforstyrrelser. Den smarte lysinduksjonsdesignen reduserer strømforbruket. Fire AA-batterier kan gi hele familien opptil 9 måneders bruk. [ 6 ]
Klassisk, minimalistisk design Den kompakte designen er perfekt for ethvert miljø
Klassisk minimalistisk design, ideell for bad og kjøkken. Kroppen på dispenseren har en matt finish av høy kvalitet, gjennomsiktig for enkel overvåking på såpenivå.

Kompakt kropp, frittstående
Sprutsikker[ 7 ]
Miljøvennlige materialer[ 8 ]

Følg Verdens helseorganisasjons anbefalinger Praktiser sunn håndvaskhygiene

Induksjon såpe dispensere
Gni håndflatene sammen
Gni baksiden av hendene med håndflatene
Lås fingrene sammen
Snu tommelen
Gni fingertuppene
Skyll med rent vann

Vær oppmerksom på: Et lite antall brukere kan oppleve en allergisk reaksjon på dette produktet, i dette tilfellet vennligst søk øyeblikkelig medisinsk hjelp.
[1]Testdata fra Xiaowei-laboratoriet, etter tester, den lengste tiden som kreves for å utløse dispensering av såpe er 0,25 sekunder.[2]Testdata fra Xiaowei-laboratoriet, testresultater viste 12:1 ved romtemperatur (25 ° C).[3]Antibakteriell hastighet på opptil 99,9% refererer til en antibakteriell hastighet på opptil 99,9% for E. coli, Staphylococcus aureus og Candida albicans under testforholdene. Resultatene er kun ment som referanse. Antibakteriell rate test rapport utstedt av Guangzhou CAS Testing Technology Service Co, Ltd, Rapport nr.: JKW180227-04.[4] pH verdi test for antibakteriell håndrensemiddel utført av Guangzhou CAS Testing Technology Service Co, Ltd, Rapport nr.: JKW180227-04. pH-verditest for aminosyredesinfiseringsmiddel utført av Shanghai DongPu (SDP) Analytical Technology & Services Inc., Rapport nr.: SDP-R-20180903-9.[5]Testdata fra Xiaowei biologiske laboratorium, beregnet ut fra en antagelse o



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.