FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
5 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Utforsk instinktet ditt
Seighet av militær klasse / 10 ATM vannmotstandMåling av oksygenmetning i blodet
EVENTYRKLAR DESIGN
Utholdenhet for å matche din egen
Formen på Amazfit T-Rex Pro er tøff og solid med distinkte vinkler. Etter å ha bestått 15 tester av militær klasse1, kan klokken kjempe med deg gjennom varme ørkener, fuktig regnskog og polare isbreer. Vitne utholdenhet som modig elementene med letthet.
* Relevante data om dette emnet kommer fra følgende rapport: H202005252293-01EN-G2. Langvarig eksponering anbefales ikke, da det kan skade klokken og dens komponenter.
Seighet fra innsiden og ut
Amazfit T-Rex Pro er en titanisk kombinasjon av praktisk, styrke og komfort.
Den ytre rammen gjennomgår en metallsprøyteprosess, som forbedrer de rike teksturene til det lette 60g-klokkehuset.
Klarheten til den 1.3-tommers HD AMOLED-fargeskjermen, med sin alltid-på-skjerm, sikrer at du ikke trenger å stoppe aktiviteten din for å sjekke viktig informasjon.
Amazfit T-Rex Pro er ledsaget av en hudvennlig silikonrem med svettetransporterende design for å sikre at den holder seg tørr og komfortabel.
DIN PARTNER I LETING
Ut på veien, og møt det som måtte komme
Amazfit T-Rex Pro er en utforskningspartner på høyt nivå, og støtter fire globale navigasjonssatellittsystemer, 10 ATM vannmotstand2, et målesystem for metning av oksygenmetning3, en værsporer4, en soloppgangs- og solnedgangsmonitor4, en nåværende månefasevisning5, et kompass og barometrisk høydemåler, ultralang batterilevetid på 18 dager6 med typisk bruk og over 100 forskjellige sportsmoduser7.
Utforsk det ukjente
De fire globale navigasjonssatellittsystemene som støttes, gir rask posisjonering med høy grad av nøyaktighet. Uansett hvor du går, vil du alltid vite hvor du er8.
Ri tidevannet og gjør et sprut
Med en 10 ATM-klasse er Amazfit T-Rex Pro vanntett til en dybde på opptil 100 meter2, slik at du kan surfe, svømme eller utforske den mystiske undervannsverdenen sammen.
Stig trygt opp med måling av oksygenmetning i blodet3
I høytliggende områder kommer hver meter du reiser oppover med større utfordringer. Amazfit T-Rex Pro vil derfor varsle deg når den oppdager at du opplever store høydeendringer9, og be deg om å ta blod-oksygenmetningstesten. Denne testen kan også tas når du føler deg ukomfortabel, for å bedre beskytte kroppen din.
Tren til det fulle ogSpor hver bevegelse
Amazfit T-Rex Pro har over 100 sportsmoduser7, og kan brukes til å overvåke kritiske data som treningspuls, tilbakelagt distanse, bevegelseshastighet og forbrente kalorier i sanntid for de fleste sportsmoduser, for å hjelpe deg med å spore og forbedre din atletiske ytelse.
FirstBeat-algoritmen™ vurderer spesialiserte data som maksimalt oksygenopptak10, full restitusjonstid og treningsbelastning, for å kvantifisere prestasjonene dine etter hver utfordring.
Vår nyeste egenutviklede ExerSense™ treningsgjenkjenningsalgoritme gjenkjenner automatisk åtte sportsmoduser og registrerer tilsvarende treningsdata11.
BESKYTT HELSEN DIN OG HOLD DEG I FORM
Hold fremgangen tikkende med pulsmåling12
Amazfit T-Rex Pro tilbyr 24-timers hjertefrekvensovervåking, og er i stand til å gi øyeblikkelige varsler for høy hjertefrekvens. Hjertehelse er en topp prioritet, og din Amazfit T-Rex Pro sporer den til enhver tid, og kan også registrere hjertefrekvensvariabiliteten (HRV) gjennom dagen for å overvåke stressnivået ditt. Å lære å slappe av er det første trinnet i å beskytte helsen din.
Få personlige evalueringer med PAI13
PAI er et helsevurderingssystem som bruker en algoritme til å transformere kompleks informasjon som hjertefrekvens, aktivitetsvarighet og andre helsedata til en enkelt numerisk verdi som er unik for hver bruker. PAI-helsevurderingssystemet støtter de fleste treningsmoduser, uavhengig av tid eller sted, og i tillegg oppretter det også en tilpasset helseevaluering for hver bruker for å tilby en personlig brukeropplevelse.
Forstå hvilen din med søvnkvalitetsovervåking14
Søvnkvalitet er viktig for helsen, og Amazfit T-Rex Pro fungerer derfor som din personlige søvnassistent. Klokken kan gjenkjenne forskjellige søvntilstander - for eksempel de lette, dype og REM-søvnstadiene, samt lur på dagtid, og overvåker eventuelle pusteproblemer under søvnen15.
Din ultimate personlige assistent
Amazfit T-Rex Pro varsler deg om innkommende tekstmeldinger eller anrop, planlagte alarmer og hendelser, for å forhindre at du går glipp av viktig informasjon. Den kan også enkelt kontrollere musikkavspilling på mobiltelefonen din via Bluetooth, slik at du kan nyte favorittspillelistene dine mens du er på farten.
Spesifikasjoner:

Dimensjoner: 47.7 X 47.7 X 13.5mm
Vekt: 59.4g (med stropp)
Kroppsmateriale: Polykarbonat
Stropp materiale: Silikon gummi
Stropp lengde: 122mm (lang), 78mm (kort)
Stropp bredde: 22mm
Vannbestandig klasse: 10 ATM
Berøringsskjerm: Herdet glass + anti-fingeravtrykkbelegg
Skjerm: 1,3" HD AMOLED-skjerm
Oppløsning: 360 x 360
Alw



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.