FLASH SALEFLASH SALE
-20%
For 1 år REGISTRERING og FORNYELSE
kampanjer kan ikke kombineres
25 Antall gjenværende pakker

De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Wolnowar Quickstick Sous-vide komfyr 20 l 1300 W

kr 985,94 /stykke pris uten skatt

Status
Tilbudet er ikke lenger tilgjengelig
Minimal rekkefølge
1 [2,4] stykker
Tilgjengelig mengde
uten grenser
Land
Polen
Produktgruppe
Ny  
Merker
Klarstein
SKU:
4260457488974
EAN:
4260457488974
Siste implementering
1 måned siden

Nåværende tilbud i denne kategorien
Tilbudsbeskrivelse


Vanlig pris: 529,99 zł
Vår pris: 424 PLN

Quickstick Slow komfyr Sous Vide Termostat Sirkulasjonspumpe 20 l rustfritt stålI 3 trinn til den perfekte retten med full smak. LowCarb diett, rå mat, kosthold eller vektreduksjon - med en langsom komfyr lager du mat uten å miste vitaminer og næringsstoffer, uanstrengt og akkurat som fagfolk.

En sirkulasjonspumpe og et intelligent frakoblingssystem sikrer presis langsom matlaging results.To leve bevisst betyr også å spise bevisst, noe som betyr bevisst matlaging. Quickstick av Klarstein er en presisjonsenhet som overholder denne filosofien. 

En spesiell fordel med langsom matlaging: Takket være mild oppvarming er det ikke noe tap av vitaminer og mineraler, men de forblir i det kokte produktet uten å oppløses i kokende vann. Det er ikke bare velsmakende, men også sunt. Med en effekt på 1300 W varmer Klarstein Quickstick opp opptil 2 liter vann med en nøyaktighet på 0,2 °C. Den innebygde sirkulasjonspumpen holder vanntemperaturen på et konstant forhåndsinnstilt nivå i området 50-95 ° grader. Det perfekte resultatet av langsom tilberedning av mat pakket i vakuumposer er dermed garantert.

Det intelligente frakoblingssystemet forhindrer at vann renner over eller brenner når det ikke er nok vann. Du kan trygt forlate kjøkkenet mens du lager mat.

Quickstick-saktekokeren er laget av rustfritt stål og kan betjenes via LCD-berøringsskjermen. I tillegg til sous vide-prosessen kan Klarstein Quickstick også brukes til normal matlaging ved lave temperaturer, til oppvarming eller til å holde maten varm.Enkel å rengjøre, tar ikke mye plass og optisk fengslende Klarstein Quickstick  slow cooker gjør sunn matlaging til en barnelek og er også en profesjonell enhet for lekmenn.

Grunnleggende informasjon:Nøyaktig temperaturkontroll (+/- 0,2 °C)Konstant temperatur i hele beholderen takket være innebygd sirkulasjonspumpeTemperaturkontroll i området 50-95 °C

Funksjoner:Vis på/av-bryterTimerfunksjon (0:00 til 59:59)Blå LCD-berøringsskjermBerøring i rustfritt stålEnkel betjening og rengjøringTar ikke mye plassStrøm: 1300 wattStrømforsyning: 220-240 V; 50 Hz

Leveringsomfang:1 x enhetBrukerhåndbok på tysk (andre språk: engelsk)

Dimensjoner: Dimensjoner ca.: 36.7 x 13.5 x 8.8 cm (B x H x D) Vekt: ca. 1,1 kg



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.