De beste aksjetilbudene fra 150 land

Over 100 000 fornøyde brukere

Tilbyr billigere med opptil 90% av startprisen

Direkte kontakt til forhandlere og grossister

Tilbudsbeskrivelse

Wok induksjon 32,5 cm, Wok panne med avtagbart trehåndtak, Karbonstål jerngryte med glasslokk, ubestrøket, Svart
Himmellys 12233 32cm
Tilstand: En ware, spiker nytt produkt.
Enhetspris : 9.00 €
Antall kolli på pall: 96 stk

Om denne artikkelen

Karbonstål av høy kvalitet - Laget av karbonstål av høy kvalitet, blir overflaten behandlet med dobbel oksidasjon og nitrering, og etter tre ganger høy temperatur smelting, polering og raffinering sikrer det utmerket holdbarhet og rustmotstand.
100% giftfri - ingen belegg, 100% fri for giftige kjemikalier som PFOA og PFOS. Hardheten er fire ganger høyere enn for vanlig jern. Den kan brukes med hvilken som helst spatel og rengjøringsverktøy uten å bekymre deg for riper og deformasjoner. Med økende frekvens blir wok en non-stick belagt wok.
Detaljert design - Det avtakbare trehåndtaket er spesialdesignet for enkel oppbevaring. Enkel å demontere uten verktøy. Hengeringen brukes til oppbevaring og er lett å tørke. Hjelpehåndtaket hjelper deg med å flytte eller lagre woken, det ergonomiske sklisikre trehåndtaket holder det kjølig under matlaging ved høy temperatur, samtidig som det sikrer et sikkert og komfortabelt grep.
Energibesparende wok - flat bunn egnet for alle typer ovner, inkludert induksjonskomfyrer, gasskomfyrer, elektriske komfyrer, glasskeramiske komfyrer, etc.; Overflaten på woken er glatt og skinnende, ikke lett å lime, mindre olje brukes til matlaging. Rask og jevn oppvarming.
Lett å rengjøre - Vennligst krydre woken før bruk, for gjennom riktig bruk og pleie kan woken bli en fysisk non-stick wok og oppnå en rask rengjøringseffekt.



Gratis nyhetsbrev

Daglige kunngjøringer om nye produkter og nyheter om Merkandi.